Kako ubiti Witch 2 zmaj: nasveti

Med potekom računalniške igre "Witcher 2" se boste večkrat srečali s starodavno kačo. Prvič predstavlja grožnjo za vas, drugič pa glavni junak odloči o usodi sovražnika. Ugotovimo, kako ubiti Zmaja 2 in narediti to.

Prvo srečanje

Prvič boste videli tega mogočnega zmaja na samem začetku igre. V proletariatu mora Geralt braniti Kinga Foltesta pred napadom. Po določenem času na obzorju se pojavi krilata žival, ki diha in se začne na svoji poti uničiti vse zaporedje. Tokrat se ne boste morali boriti z njim, ampak samo pobegniti. V ta namen igra služi zavetju in vodi igralca dobesedno na ploskvi. Po tem sestanku ne boste imeli vprašanja o tem, ali naj ubijete zmaja v "Widgetu 2". S tem sovražnikom se boste srečali le v zadnjem delu prehoda.


Drugo srečanje

Zmaj bo služil kot zadnji šef (če se ne odločite za prekinitev poletja na koncu igre). Kot se je izkazalo med prehodom parcele, brado upravlja čarovnik Sheal. Akcija se odvija na najvišjem nadstropju stolpa, kjer Geralt ugotovi odnos z čarovnikom. To se bo odmaknilo od grožnje, toda vaša usoda je odvisna od vaših rok (sprostite jo s svetom, ali pokvarite teleport, zaradi česar se čarovnica razreže na tisoče kosov). Po tem trenutku bo zid zlomil istega zmaja in končna bitka se bo začela iz več faz. Ampak, da bi ubil zmaja iz čarovnice 2najprej se morate pripraviti.

Priprava na boj

S primerno veščino in potrpežljivostjo boste lahko premagali sovražnika s praktično vsako opremo in črpanjem. Vendar pa bomo uporabili nekaj koristnih nasvetov. Z njihovo pomočjo lahko ubijete zmaja Witch 2 veliko lažje in hitreje.


Najbolje je pripraviti dva meča za zadnjo bitko - Deathwin in Vranovov pozabljeni meč. Oba orožja povečata škodo velikemu pošastu, kar je veliko za nas. Drugi nasvet: poskrbite, da boste založili napitke. Prednost bodo Thunder in Zill Raffard. Skupaj s črpanjem kataklizm na drugo raven z mazanimi meči lahko zelo hitro uničite Zmaja 2. Mimogrede, o mazanju orožja. Potrebovali boste kri Falkeja, ki je najbolje, da vnaprej oblečete meč. Zdaj ste popolnoma pripravljeni na boj!

Prva faza

Ko zmaja zlomi steno stolpa, naloži znak Kven in se izogne ​​plamenu. Med odmorom pojdite na glavo pošasti in udarite nekaj udarcev. Ta postopek je treba ponoviti, dokler sovražnik nima polovice zdravja. Kompleksnost dodaja, da je prostor na vrhu stolpa izjemno majhen, zaradi česar postaja nerealno izogniti se. Po tem bo igra pokazala majhen video.

Druga faza bitke

Dejanje se prenese na samo streho stolpa. Zmaj ima polovico HP točk levo, zato je to majhna zadeva. Monstruoznost bo letela skozi celotno streho in vas poskušala razbiti. Dovolj je, da se izogneš pretiravanju. Sovražnik bo občasnopristajte na robu in dihajte na vas. Da bi ubil zmaja iz čarovnice 2, se morate izogniti ognju in udariti z ene strani na drugo. Tudi sovražnik bo napadel rep po celotnem območju strehe. Geralt je zaželen biti na nasprotni strani. Ko se zmajevo zdravje spusti na ničlo, se bo začela mačja scena, v kateri boste morali skozi QTE (pravočasno pritisnite tipke na tipkovnici).

Končna faza

Da bi ubil čarovnika 2 v tretji fazi, je potrebno pravilno prestopiti QTE-stopnjo. Skočil boš na zver in dal nekaj smrtonosnih udarcev, potem pa boš padel na tla skupaj z zmajem. Naslednji v Geraltu bo izbira - ubiti zmaja ali iti. V "Widget 2" ta rešitev ne vpliva bistveno na splošno koničnost zgodbe. Če ste opravili igro na strani Jorveta, potem boste imeli bodalo, s katerim boste lahko ozdravili zmaja in ga izpustili iz verige Sheale. Če ste na strani Roche, potem imate možnost, da pustite zver na počitku in pojdite. Kasneje boste izvedeli, da je pošast preživela in letela. Tretja možnost - ubiti sovražnika sami, kar bo pripeljalo do kakršnih koli posledic v "Widget 2". Ubijte zmaja ali pojdite - odločite se sami. Na splošno je vse odvisno od vaših želja in položaja v igri. Na koncu pogovora z Leto ta trenutek ne vpliva.

Sorodne publikacije