Ebook PocketBook 615 Plus: Pregledi lastnikov, funkcije, pregled, cene

Danes je na trgu e-knjig predstavljenih veliko modelov. Razlikujejo se po značilnostih in ceni. Eden od najbolj priljubljenih nedavnih modelov je PocketBook 615 Plus. Preglede predložene e-knjige posredujejo uporabniki in strokovnjaki. Ko jih preberete, se lahko odločite za nakup te naprave.

Splošne značilnosti

Raziskovanje pregleda e-knjige PocketBook 615 Plus omogoča ugotovitev, da je to dokaj funkcionalen model. Zamenjal je prejšnjo različico "bralca" proizvajalca, ki se je imenoval PocketBook 615. Ta model stane približno 9 tisoč rubljev. Nova e-knjiga z oznako Plus je postala bolj funkcionalna. Hkrati je njegova vrednost okoli 8 tisoč rubljev.Proizvajalec PocketBook predstavlja veliko modelov e-knjig na trgu. Sposobni so zadovoljiti različne zahteve kupcev. Da, obstaja model, ki zagotavlja zaščito pred vodo (641 Aqua 2). Obstajajo knjige, ki vam omogočajo, da preberete kompleksno tehnično literaturo (840 Inc Pad 2) itd. Vsakdo lahko izbere možnost, ki ustreza njihovim okusom in zahtevam. Vendar pa je glavna zahteva bralcev kakovosten zaslon in prisotnost osvetlitve ozadja. To je preprost, a kakovosten bralnik. Ta model vam omogoča prenos 18 različnih formatov knjig. Kakovostni zaslon E-Ink omogoča tudi udobno branje.

Tehnične specifikacije

Cenovno ugodna cena eBook PocketBook 615 Plus je bila hit prodaja. Ampak onaKakovost delovanja hkrati ostaja na višini. Iz prejšnjega modela brez množice je predstavljen bralec nekoliko manjša teža. V prejšnjem modelu je bil 180 g, v novem pa 170 g, proizvajalec pa je napovedal prisotnost novega zaslona. V prejšnji različici e-knjige je bil uporabljen zaslon E-Ink Pearl HD. Novi model je prejel zaslon E Ink Carta.


V nasprotnem primeru so bralci popolnoma enaki. Velikost zaslona je 6 palcev. Osvetljeni so. Pomnilnik naprave je 256 MB. Vgrajen pomnilnik naprave je 8 GB. Dodate lahko tudi MicroSD. Model akumulatorja ima zmogljivost 1300 mAh. To napravi omogoča, da samostojno deluje približno mesec dni. Ohišje je izdelano iz plastike. Ima gumb za nadzor. Poleg tega je v napravi nameščen koledar, album, kalkulator, igre (kača, šah, sudoku). Obstaja slovar.

Paket in opis

Pregled PocketBook 615 Plus bo ocenil značilnosti predstavljenega modela. Poleg elektronske knjige je priložen tudi microUSB kabel. Tudi v škatli lahko najdete garancijsko kartico. Lastnikom e-knjige pooblasti 2 leti, da se obrnejo na proizvajalca za zagotavljanje storitev. Vključen je tudi priročnik. Pri nadzoru naprave se pojavijo težave. Vendar je študija priročnika še vedno priporočljiva. To bo napravi omogočilo pravilno delovanje.
Ko ste izvlekli bralca iz škatle, lahko cenite njegovo kompaktnost. To je tanka (8 mm) naprava. Udobno mu pade v roko.Zadnja plošča naprave ima žametno teksturo. Tukaj je prostor za prste. To močno poveča udobje pri branju knjige. Ohišje je zelo ergonomsko in elegantno.

Primer

Proračunska e-knjiga PocketBook 615 Plus, ki temelji na pregledih strank, ima prijeten videz. Sprednja plošča je lahko izdelana v rjavi ali bež barvi. To je nejasen, vendar eleganten model. Pogled, glede na preglede, je idealen v smislu oblikovanja e-knjig. Zbirka je dokaj urejena. Lufthans, neenakosti so odsotne. Ni zvokov tretjih oseb. Reider ne škripa. Za priključitev naprave na polnilnik ali računalnik so na voljo vrata. Nahaja se pod korpusom. Ogledate si lahko tudi priključek microSD. Gumb za izklop je spodaj. To je precej toga, zato bo naključno vklop naprave težko.
Kontrola gumba na zaslonu. To je dokaj preprost bralec. Centralni gumb ima pet položajev za preklapljanje. Precej mehka je. Za stranske gumbe je značilna večja togost. Z njimi lahko obračate strani.

Zaslon

PocketBook 615 Plus ima nov zaslon. Imenuje se E Ink Carta. Po mnenju strokovnjakov je to vrhunski zaslon nove generacije. Razlikuje se v visokem kontrastu. Ozadje je bilo še bolj jasno. To močno izboljša udobje branja. Ločljivost zaslona v bralniku je 1024 x 758 slikovnih pik. Zaradi tega je slika jasnejša. V tem primeru lahko uporabnik bere dlje časa. Oči se praktično ne utrudijo. Zaproračunski model, ta vrsta zaslona je resnično iskanje.
Strokovnjaki pravijo, da je branje te e-knjige popolnoma skladno z udobjem papirnih nosilcev. Uporabniki, ki to potrdijo. Izgled strani knjige in bralnika zaslona je praktično enak. Zaslon je ena od prednosti predstavljenega modela.
Upoštevajte tudi, da ima zaslon osvetlitev ozadja. Branje v temi bo tudi udobno. Prej je bila za e-knjige v temi uporabljena posebna svetilka. Bil je opremljen z zatičem na telesu. V predstavljenem modelu tega ni potrebno. Osvetlitev ozadja je prijetna za oči. Ne utrudi se. Njena barva je bela. Zaslon je osvetljen s strani, tako da žarki ne slepijo, ne draži oči.

Produktivnost

Pregledi PocketBook 615 Plus govorijo o tipični hitrosti elektronskih knjig. Hkrati bralci ugotavljajo, da to dejstvo ne povzroča nelagodja. Hitro se lahko pomikate po elementih menija, odpirate aplikacije, predvajate in obračate strani.
Seveda je hitrost bralnika bistveno slabša, na primer pametni telefon. Za e-knjige pa je to tipičen pojav. Takšne naprave lahko imenujemo počasne. Predstavljeni model pri delu se je izkazal na dobri strani. Procesor, ki je predložil e-knjigo, je prejel moč 1 GHz. Vgrajen pomnilnik je dovolj za nalaganje približno 5 knjig. Po potrebi lahko priključite zunanjo napravo za shranjevanje. Njegov največji obseg je lahko do 32GB Z vgrajenim pomnilnikom 8 GB pri delu je na voljo približno 7 GB.

Avtonomno delo

Po pregledih lahko eBook PocketBook 615 Plus opravi dolgo časa brez ponovnega polnjenja. Ta postopek je treba izvajati redno enkrat mesečno ali še manj pogosto. Vendar je to res, ko uporabnik prebere bralcu nekaj ur na dan.
To je posledica značilnosti zaslona. Dejstvo je, da se polnjenje baterije porabi samo, ko se slika na zaslonu spremeni. To je lahko na primer obračanje strani, upravljanje elementov menija itd. Če je na zaslonu nameščena stran statične knjige slik, naprava skoraj ne potrebuje baterije.

Programska oprema

Preglede eBook PocketBook 615 zagotavljajo ne samo uporabniki, ampak tudi strokovnjaki. Trdijo, da je model precej funkcionalen. Ena od glavnih prednosti e-knjige, ki jo predstavlja model, je sposobnost branja 18 besedilnih formatov. Takšne lastnosti se ne morejo pohvaliti praktično z nobenim drugim bralcem. Ebook vsebuje 4 slovarje. V meniju lahko odprete posebno aplikacijo in prevedete besedo. Podobno funkcijo lahko uporabite za branje besedila. Samo označite besedo in program bo prikazal svoj prevod. Vrsta besedila je mogoče prilagoditi, da ustreza vašim željam. Dodatni programi vam bodo pomagali, da vas zmede, če trenutno ne želite brati. Najbolj priljubljene preproste igrenajdete v meniju. Uporabite lahko tudi kalkulator ali koledar.

Ocene strokovnjakov

Glede na ocene o PocketBook 615 Plus, ki pustite strokovnjake, lahko opazite številne prednosti predstavljenega modela pred analogi. Naprava je v kratkem času postala pravi prodajni hit. S svojo dostopno ceno in visoko kakovostnim zaslonom mnogi kupci izberejo to ebook med različnimi ponudbami. Model se ne more pohvaliti z zaslonom na dotik, vendar so gumbi za upravljanje dovolj preprosti. Prisotnost osvetlitve in popolna korespondenca slike s pisemskimi listi prav tako nista ostali brez pozornosti strokovnjakov. Trdijo, da se pri branju ne zdi neprijetno, da se oči dolgo ne utrudijo. Ta učinek traja tudi pri branju v temi. Prefinjena osvetlitev ne zadene oči. Omogoča dolgo branje tudi v temi. Po mnenju strokovnjakov je nizka poraba energije tudi prednost predstavljenega modela. Voznika lahko s seboj vzamete na izlet, ne da bi vas skrbelo, da se baterija izprazni. Zagotavljanje dvoletne garancije na predstavljeno napravo je prav tako prednost pred konkurenti. Analogne e-knjige drugih blagovnih znamk zagotavljajo le eno leto garancije za svoje izdelke.

Negativne povratne informacije uporabnikov

Pregledi lastnikov PocketBook 615 Plus so večinoma pozitivni. Vendar pa obstajajo nekatere negativne izjave. Torej, uporabniki ugotavljajo, da bi prisotnost kritja v kompletu izboljšala udobje knjige. Strokovnjaki trdijo, da kupujejo istododatno opremo lahko ločeno. Če je prisotna, bi bila cena za bralca višja. Tudi nekateri uporabniki poudarjajo nekaj počasnosti e-knjige. Vendar pa je to za vse naprave, ki so namenjene samo za branje, to norma. Pametni telefoni se seveda razlikujejo po hitrejši hitrosti. Vendar pa je za bralca te hitrosti povsem dovolj. Nekateri uporabniki opazijo, da povzroča zasvojenost pri upravljanju gumbov povzroča nevšečnosti. Vendar pa dobesedno po nekaj dneh ni opaziti neugodja v upravljanju. Na splošno je to precej dobra kakovost naprave. Manjše pomanjkljivosti popolnoma ne vplivajo na udobje branja.

Pozitivne povratne informacije strank

Treba je opozoriti, da skoraj 98% uporabnikov, ki so sodelovali v raziskavi, pustijo pozitivne povratne informacije o PocketBook 615 Plus. Ta naprava je znana po svoji funkcionalnosti, enostavnosti upravljanja in odpornosti na neugodne razmere. Besedilo na zaslonu je preprosto brati, tudi če je oseba s slabim očesom velikosti in slog pisave lahko prilagodite po vaši presoji. Baterija še dolgo polni. Tudi z dnevnim branjem ni treba zaračunavati več kot enkrat na mesec. E-knjiga podpira številne formate. V naši državi je ena izmed najbolj priljubljenih vrst knjig FB2. Ameriške naprave, kot je Kindle, tega ne podpirajo. PocketBook eBook nima takšnih pomanjkljivosti. Ne glede na format, ki ga prenese uporabnik, ga bo lahko prebral z uporabo tega bralnika. To je zanesljiva, elegantna naprava. Priročno je brati knjigepraktično z vsako razsvetljavo. Nizki stroški spodbujajo tudi povečano povpraševanje po predstavljenem modelu. Glede na značilnosti PocketBook 615 Plus, strokovnih pregledov in kupcev lahko zaključimo, da ima naprava visoko funkcionalnost in kakovost. S sorazmerno nizko ceno predstavljenega bralca lahko konkurira veliko dražjih modelov drugih blagovnih znamk.

Sorodne publikacije