Podrobnosti o tem, kako ustvariti razpravo v skupini VKontakte

V tem članku bomo preučili, kako ustvariti razpravo v skupini "VKontakte" prek računalnika. Praviloma se to vprašanje pojavlja pri začetnikih. Rešitev te naloge ne bi smela vzeti veliko časa.

Opis

Pred praktično rešitvijo vprašanja, kako ustvariti diskusijo v skupini VKontakte iz računalnika, je treba določiti pojem takega pojava. Torej, govorimo o tem zanimivem virtualnem pojavu, ki je zanimiv za uporabnike omrežja. Razprava je v bistvu posebej namenjena stran za pogovor o izbrani temi. V tem prostoru lahko uporabniki izmenjujejo izkušnje, izražajo želje, priporočila in nasvete, izražajo mnenja. Poleg tega se tak objekt pogosto uporablja kot prostor, s katerim lahko uporabniki postavljajo vprašanja, vključno z ustvarjalci skupine. Ta pojav se praviloma pojavlja v združenjih, ki se ukvarjajo z igrami ali delom.

Nastavitve

Zdaj pa se posvetimo praktični rešitvi vprašanja, kako ustvariti razpravo v skupini "VKontakte". Začnimo z ustanovitvijo našega združenja. Upoštevajte, da je »Razprava« privzeto onemogočena. To velja za nove skupnosti. Torej, da bi rešili vprašanje, kako ustvariti razpravo v skupini «VKontakte», moramo najprej aktivirati ustrezno možnost v nastavitvah. To naredite tako, da nadaljujete do zahtevanega razdelka. Imenuje se "Moje skupine". Nato izberite element"Upravljanje Skupnosti". Ta vrstica je na vrhu strani. Po kliku boste videli okno s številnimi funkcijami. Pri odločanju, kako ustvariti razpravo v skupini VKontakte, se obrnemo na razdelek »Informacije«. Določite možnost »Odpri«. Nato shranite nastavitve. Obstajajo različne neuradne aplikacije za delo s skupnostmi. Vendar jih strokovnjaki ne priporočajo. V naslednjem koraku pojdite na glavno stran naše skupine. Tam vidimo vrstico »Dodaj razpravo«. Kliknite nanjo. Našli se bomo na novi strani. Tukaj je naslov razprave in prvi komentar. Zapis bo objavljen v imenu avtorja. Obstaja še ena možnost. V imenu skupine lahko ustvarite razpravo. Da bi to naredili, upoštevamo ustrezno točko kljukice. To okno se nahaja na koncu delovne plošče, pod vrstico s komentarji. Po tem shranimo spremembe.

Upravljanje

Tu smo tudi ugotovili, kako ustvariti razpravo v skupini VKontakte. Število takšnih evidenc je neomejeno. Lahko tudi izbrišete neobjavljene ali zastarele razprave. Po potrebi lahko to funkcijo izklopite z nastavitvenim sistemom, ki je že opisan v obratnem vrstnem redu. Če je potrebno, uporabimo razdelek »Zapri« v razdelku »Razprava«, nato pa shranimo nastavitve. Brez onemogočanja te funkcije lahko izbrišete samo eno temo. V ta namen pojdite na del objavljenih razprav. Iščete gumb "Izbriši". Morala bi biti zravenrazprava, ki naj bi bila zaključena. V zvezi z zgoraj omenjenimi nezakonitimi programi za izogibanje pravilom socialne mreže so pogosto le virus, katerega namen je pridobiti nadzor nad uporabniškim računom.

Sorodne publikacije