Kako pripraviti obvestila o donacijah v živih oddajah

DonationAlerts je storitev, ki vam omogoča, da zbirate plačila v obliki donacij občinstva (donate) na kanalu strežnika. To je dokaj priročna storitev, ki se uporablja na skoraj vsakem kanalu. Njegova glavna prednost je nizka provizija v sistemu in enostavna namestitev.

Registracija na DonationAlerts

Preden nastavite obvestila o donaciji, morate opraviti preprost postopek registracije in povezati svoj kanal s sistemom. Za registracijo morate klikniti "Prijava" in ustrezno izbrati storitev Twitch, po kateri boste morali potrditi pravice do kanala. Vizualno je vse jasno in v registraciji ni razlik.


Opozoriti je treba, da je storitev sprejema plačil DonationAlerts mogoče konfigurirati ne samo za Twitch, ampak tudi za 5 drugih platform, ki se lahko uporabljajo tudi za prenos v živo. Poudarjamo in glavna prednost te storitve - preprost postopek registracije, ki poteka v treh klikih.

Kako nastavite DonationAlerts za prejemanje plačil

Najprej morate postaviti povezavo za prejemanje plačil na vašem kanalu:
 • Če želite to narediti, v stranski vrstici z nastavitvami storitev izberite razdelek "Message Message" in "Basic Link" je popolnoma kopiran.
 • Ta povezava mora biti na kanalu.
 • Malo nižje na tej strani so dodatne nastavitve, s katerimi lahko spremenite stran za pošiljanje plačil, ki jih gledalec vidi pri plačilu.
 • Po teh majhnih ukrepih lahko sistem že sprejema plačila gledalcev.
 • Ustanovitev daril za Twitch in DonationAlerts, kot lahko vidite, je zelo preprosta, toda kako se umakniti iz sistema, ki ga prejmejo gledalci denarja? To bo pojasnjeno v naslednjem razdelku.


  Odstranitev sredstev iz obvestil o donacijah

  Torej, kako vzpostaviti obvestila o donacijah, smo se odločili sprejeti plačila, zdaj pa govorimo o tem, kako jih pripeljati do denarnice. Sistem ponuja dve možnosti za izbiro:
 • Qiwi;
 • Webmoney.
 • V prvi možnosti je provizija za umike 15%, v drugi pa 1%. Po standardih podobnih sistemov sprejemajo plačila, ki so precej primerna.
  Za povezavo vaše denarnice za plačilo morate iti v razdelek "Moja plačila" in podati podatke o plačilu. Sistem deluje v avtomatskem načinu, vsak dan ob 03:00 pa se plača plačilo po Kijevu. Prepričajte se, da je denarnica aktivirana v polju "Vključeno?", Sicer se dvig sredstev ne bo izvedel in vsi zbrani prispevki bodo shranjeni v sistemu DonationAlerts. To je vse! Kot lahko vidite, je vse hitro in enostavno! Ne pozabite prebrati drugih nastavitev, ki niso bile pregledane tukaj, saj lahko najdete veliko bolj uporabnega za vaš kanal.

  Sorodne publikacije