Dorwei: Kaj je to in kako ga ustvariti?

Plače na internetu postajajo vedno bolj privlačne za navadne prebivalce, ki so utrujeni od sedenja v hrupni pisarni in vsakodnevno poslušanje trditev šefov in nezadovoljnih strank. Do danes ima več kot tretjina prebivalstva lastne spletne strani in ima stalen dohodek od partnerskih programov, nadomestil in oglaševanja drugih uporabnikov.

Trenutna tema je vrata. Kaj je to, ali bi ga bilo treba podrobneje obravnavati.

Kaj predstavljajo?

V angleščini se vrata prevedejo kot "vhodna vrata". V bistvu so vrata (ali samo doras) spletna mesta (najpogosteje posamezne strani), katerih namen je preusmeriti promet na vir tretjih oseb. Običajno se takšne strani ustvarjajo samodejno s pomočjo različnih generatorjev.Glavni cilj vrat je zbrati največje število ciljnih skupin za določeno ključno besedo. V tem primeru se vsebini ne posveča veliko pozornosti. Bolj ko spletni skrbnik ustvari takšne obiskovalce na eni strani, bolj bo delal.

Vrste vrat

Da bi razumeli vprašanje: "Dorvei - kaj je in s čim jedo?" - takoj je treba določiti kategorije takih lokacij. Ti dve vrsti sta:
 • dinamična. Dorves te vrste so ločeni vtičniki in skripti, napisani za različne motorje. Dinamična kolesa se razlikujejo v manjšem številu parametrov, ki jih je treba ročno nastaviti. Praviloma vrata zvonca tega tipa neodvisno razčlenijo (zberejo) pripravljena besedila iz iskalnika za določenoključne besede (in v nekaterih primerih in za nasvete). Poleg tega vtičniki shranjujejo tudi slike in videoposnetke.
 • Statična. Takšna vrata so pogosto samodejno ustvarjena s pomočjo že pripravljenih programov, ki jih je enostavno namestiti na vaš računalnik. Če želite to narediti, morate določiti seznam COP in količino strani, ki jih načrtuje spletni skrbnik. Po tem, gigabajtov pripravljenih člankov, video posnetkov in slik so razčlenjeni. Naslednji korak je ustvariti predlogo, ki natančno določa, kje bo prikazano besedilo in preostala vsebina. Objavljanje novih strani na teh spletnih mestih poteka samodejno. Obstaja veliko več možnosti in možnosti v statičnih vratih.
 • Kaj je potrebno za

  Ob opredelitvi prevoda besede "vrata", kaj je in kaj so, je smiselno podrobneje opisati, za kakšne namene se uporabljajo ta mesta.


  V glavnem so ti dori - isti sateliti, le z velikimi možnostmi. Omogočajo vam, da takoj ustvarite ogromne količine prometa. Obenem webmaster ne bo moral porabiti mesecev za "promocijo" spletnega mesta.
  Takoj po ustvarjanju dore program začne avtomatsko pošiljati povezave do forumov tretjih oseb, spletnih mest, blogov itd. Zaradi tega ne pridejo samo uporabniki foruma, ampak obiskovalci iščejo informacije na internetu.
  Vendar, če povem o vratih, da je to izključno "črna" vrsta zaslužka, ne more biti, ker se lahko uspešno uporabljajo zaPromocija lastne "bele" strani. To se lahko šteje za še en poceni način dvigovanja položaja portala.

  Kako ustvariti

  Če želite začeti zaslužiti na vratih, jih morate ustvariti. Za to potrebujete:
 • COP. Ključne besede so temelj SEO optimizacije, brez katere, kot veste, nobena stran ne more iti na prvo stran iskalnika. Danes obstaja veliko število zbirnih storitev, začenši z Wordstat, ki se konča s plačanimi aplikacijami (na primer, KeyCollector).
 • Vsebina. Kot smo že omenili, je na vsebinskih predalih minimalna pozornost posvečena. Vendar to ne pomeni, da bi morala biti spletna stran locirana "bridotext". Če želite obiskovalcem z več lovom klikniti na oglaševalske pasice in povezave, morate ustvariti vsaj nekaj berljivih člankov. Da bi to naredili, je dovolj, da končno besedilo vzamete s strani nekoga drugega in ga obdelate s pomočjo programa za sinonimizacijo, pomnožite ga v 10-15 izvodih s pomočjo posebnih programov ali pa preprosto naredite svoj prepis iz vira.
 • Gostovanje. Seveda, ustvarjanje vrat vključuje uporabo gostovanja, ki bo registrirano ime domene. V tej številki je vse zelo preprosto - izbrati morate najcenejšo organizacijo (v korist takega polnega) in registrirati spletno mesto v območju RU.
 • CMS. "Motor" se lahko uporablja, bolj pa večina gostiteljev ponuja, da jih namestite takoj. Najlažji način za uporabo WordPressa je z Dorvs.
 • Da bi razumeli, kako narediti novega začetnika, je treba upoštevati najpreprostejši algoritem dela.

  Ustvarjanjestran v 5 minutah

  Izkušeni webmastri uporabljajo za svoje projekte ogromno količino programske opreme, vsaka "Dorweish" pa je zbrala lastne izkušnje in skrivnosti. Najpreprostejša vrata za začetnike lahko ustvarite v nekaj minutah. Če želite to narediti, naredite nekaj preprostih korakov:
 • registrirajte domeno;
 • ga priložiti gostovanju;
 • "zapolni" datoteke;
 • na spletni strani objavi več tematskih člankov o konferenci pogodbenic;
 • kupujejo poceni povezave za promocijo in hitro indeksiranje;
 • počakajte, da se mesto pojavi v iskalniku;
 • ustvarjanje in poenotenje vsebine;
 • čakati na "apa" iskalca;
 • dajanje oglasnih slik na spletno stran in njihovo povezovanje z njimi;
 • tirni promet;
 • ustvarjanje dobička.
 • Kaj se boji

  Vsak webmaster, ki ve, kako ustvariti vrata, je vedno moralno pripravljen, da njegove spletne strani izginejo iz iskanja in dobijo AGS. To je majhna pristojbina, ki upošteva možne prihodke od takih projektov.
  Večina "dorveyshikov" pripravlja mesta, namenjena "lohotronamu" in temo "18+". To ni najboljša ideja, saj ti portali najpogosteje spadajo v slabosti iskalnikov. Da ne bi povzročili suma, je najbolje izbrati bolj nevtralno nišo, na primer mobilne telefone, prodajo prenosnih računalnikov itd.

  Kdo plača denar

  Praviloma je na vratih največzainteresirane poslovneže, ki se trudijo, da bi povečali svoj kapital. Položaj izgleda takole. Človek se odloči, da bo odprl svojo lastno prodajo lososa na spletu. V ta namen odide v najbližji spletni studio in naroči spletno stran, po kateri razume, da množica kupcev ne bo prišla k njemu zase. Seveda ne želi samostojno iskati odjemalca, zato lastnik spletne trgovine odide v oglaševalsko agencijo, kjer mu ponudi nakup dragocenega prometa. Po plačilu zaposlenim organizacije kupijo "žive" obiskovalce partnerjem RR, ki nato pridobijo potencialne kupce skozi vrata.
  Ta vrsta zaslužka pridobiva ogromno popularnost, danes pa je za samooblikovanje takšnih lokacij potreben minimalni čas in finančni stroški.

  Sorodne publikacije