Podrobnosti o tem, kako ustvariti svoje mesto v Sims 3

Danes bomo govorili o tem, da lahko v tej igri ustvarite mesto. Seimse 3 že ima majhen nabor naselij. V tem simulatorju življenja moramo izbrati znak, po katerem bomo igrali. Mi bomo lahko uredili virtualni dom ali stanovanje, pojdite na delo, kupite izdelke. Najprej je treba izbrati eno od dveh mest za bivanje. Ta naselja so precej velika, ponujajo različne nastanitve in veliko zanimivih sosedov. Vendar pa nekateri uporabniki še vedno želijo več in postavljajo vprašanja o tem, kako ustvariti svoje mesto v "Sims 3". Razvijalci, ki taka priložnost.


Osnovna načela

Da bi rešili vprašanje, kako ustvariti svoje mesto v Sims 3, potrebujemo le en poseben program, ki je na voljo na spletni strani EA. Če iz nekega razloga niste zadovoljni s prvotno določenimi poravnavami, lahko razmislite o drugih možnostih. Če vprašate, kako ustvariti svoje mesto v Sims 3, je vredno vedeti, da je taka priložnost na voljo vsakemu uporabniku. Ročno lahko popravimo vse pomanjkljivosti, ki so na voljo v privzetih mestih. Na primer, lahko povečate število parkov ali stanovanj.


Možno je dodati še nekatere unikatne predmete, ki lahko ločijo naše mesto od ostalih. Med njimi je mlin na veter in svetilnik. Imenovan je urejevalnik, ki omogoča takšne transformacije"Ustvarjanje mesta". Na voljo je na uradni spletni strani razvijalca. Za takojšen začetek oblikovanja lastnega kraja niso potrebna dodatna znanja. Če želite uporabljati urejevalnik, tudi priročnik ni potreben. Razvijalci so ustvarili poseben izobraževalni video za lažje delo z orodjem, ki je objavljeno tudi na uradni spletni strani podjetja.

Metode

Obstaja več možnosti za reševanje vprašanja, kako ustvariti svoje mesto v Sims 3. Če ne potrebujete velikih avtorskih projektov, ki lahko vzamejo osnovo za model obstoječega poravnave in ga naredite potrebne spremembe. To bo trajalo nekaj časa, in vam bo omogočilo, da učinkovito in hitro obravnavati svoje naloge. Mesto lahko zgradite "iz čistega lista" na praznem in ravnem terenu in ga postopoma zapolnite z želenimi predmeti. Seznam razpoložljivih možnosti ni dokončan.

Ustvarjanje novih objektov

Da bi v celoti rešili vprašanje, kako ustvariti svoje mesto v Sims 3, se morate zavedati tudi nekaterih značilnosti tega procesa. Igralec ima dostop do seznama standardnih objektov. Z nekaterimi oblikovalskimi veščinami lahko oblikujete lastne modele rastlin ali hiš in jih nato preprosto dodate glavnemu uredniku. Mesto lahko naredite bolj raznoliko in resnično edinstveno in drugačno od drugih. Takšna priložnost je morda edina te vrste in izjemno koristna.

Sorodne publikacije