Overwolf - kaj je ta program?

Igre - so glavni motor razvoja računalniške tehnologije. Vsi razvijalci "železa" izboljšajo modele, da bodo igre dobro potekale. Toda članek v članku se ne nanaša na "železo", ampak na programsko opremo za igre - o Overwol. V tem članku bomo razpravljali o tem, kaj je ta program, kaj potrebuje in kako ga prilagoditi - in še veliko več.

Račun

In začnimo z našo zgodbo od prvega zagona te aplikacije. Ko prvič dvakrat kliknete bližnjico na namizju, boste videli okno, v katerem se boste morali prijaviti za programsko storitev. Na tej stopnji obstajajo tri možnosti za razvoj dogodkov:
 • Če nimate računa in ga želite zagnati. V tem primeru morate v ustrezna polja vnesti podatke o registraciji in klikniti na gumb Ustvari račun. Po tem bo na pošto poslano pismo z nadaljnjimi navodili.
 • Če nimate računa in ga ne želite zagnati. Nato kliknete povezavo Preskoči. Vendar pa grozi, da ne boste mogli nakupovati v lastni trgovini.
 • Če imate račun. V tem primeru kliknite na povezavo Prijava, po kateri se boste prenesli v prijavno okno računa, kjer morate vnesti svoje podatke.
 • Ko boste izpolnili eno od navodil, boste lahko v celoti izkoristili program Overwolf in zdaj govorimo o nekaterih značilnostih funkcij aplikacije.


  Snemanje zaslona

  Še ne vemo, da je to Overwolf, zato je pametno začeti zseznam ene od najbolj priljubljenih funkcij - snemanje zaslona. To ve veliko o tem - to vam omogoča, da posnamete igranja. Toda pred tem morate narediti nekaj nastavitev Overwolfa. Kako to storiti zdaj in povedati.
 • Zagon programa.
 • Pojdite na njegove nastavitve.
 • Odprite razdelek »Videi«.
 • V območju Hotkeys dodelite tipke za zagon in ustavitev postopka snemanja videa in zajem zaslona.
 • V območju Video Folder določite mapo, v kateri bo shranjen posneti material.
 • V "Če želite shraniti posnetke zaslona v mapo, izberite mapo za shranjevanje posnetkov zaslona.
 • V področju Video določite naprave, ki bodo posnete.
 • To je mogoče ustaviti, saj so te nastavitve dovolj za udobno snemanje videa z zaslona.


  Zaslon FPS

  Če nimate zelo zmogljivega računalnika, bo ta funkcija za vas. Ko vnesete nastavitve v razdelku FPS in vklopite isto ime, boste v igrah videli indikator okvirja na sekundo, na podlagi katerega boste lahko razumeli, ali igrate ali ne. Torej, če vrednost pade pod 30, vam svetujemo, da zmanjšate grafiko v igri.

  Knjižnica

  Na tej stopnji branja je že jasno, da je Overwolf aplikacija za interakcijo z igrami, vendar vam ne omogoča le ogleda FPS in snemanja videoposnetkov, ampak tudi bolj zanimivih možnosti.
  Ena od teh je notranja knjižnica, ki vsebuje vse nameščene igre. Dejstvo je, da je na prviZ zagonom programa skenira vaš računalnik in na seznam doda vse zaznane programe. V prihodnosti jih lahko zaženete, ne da bi zapustili program. V tem primeru, če ne najdete prave igre na seznamu, lahko sami izberete izvršljivo datoteko. In če imate toliko iger, da morate najti pravo, potem lahko uporabite iskanje.

  Povezovanje računov

  In končajmo članek z najbolj neverjetno funkcijo programa - zmožnostjo dodajanja video gostovanja in računov za družabna omrežja. Kaj to pomeni? Z odhodom v razdelek "Računi" v nastavitvah lahko povežete, na primer, "Vkontakte", tako da je bilo med igro mogoče odgovoriti na sporočilo. Lahko pa povežete svoj račun YouTube, tako da lahko gledate svoje najljubše videoposnetke, ne da bi zapustili igro.
  Tukaj ste se naučili, da je to - Overwolf, v članku pa niso bile navedene vse možnosti te aplikacije, še vedno je veliko zanimivih stvari.

  Sorodne publikacije