Podrobnosti o tem, kako ukrasti puščice v Minecraftu

V tem gradivu bomo opisali, kako usmerjati puščice v Minecraftu. Svet igre v tem projektu je precej raznolik. Napolnjena je z zanimivimi predmeti in različnimi nevarnostmi. Zato boste sčasoma morali zaščititi svoj lik.

Opis

Preden podrobno preučimo, kako zavrteti lok in puščice, bomo izvedeli nekaj več o teh predmetih. Tukaj je vse očitno. Puščice so glavna in edina streliva za lok. Pomaga pri obrambi pred nasprotniki. Seveda, da bi uporabili vas zanima lupino, morate tudi založiti čebulo. Upoštevati je treba, da se moč udarca izstrelka in kot poleta gibljejo v razponu od dveh do deset enot. Ti indeksi so odvisni predvsem od stopnje vlečenja niza.

Oglejmo si podrobno, kako zamenjati puščice, saj so že seznanjene z njihovimi funkcijami in nam povedo o osnovnih elementih, ki so potrebni za pridobitev želenih predmetov.

Osnova

Torej, kako zavrteti puščice v igri? Najprej potrebujete palico za to. Opozoriti je treba, da ga je v potrebni obliki težko najti. To je lažje narediti sami. Takšni elementi so narejeni iz običajnih lesenih blokov. Torej, za reševanje problema, kako izpirati puščice, je treba najti izvorni element. Potrebovali boste dva bloka drevesa. Ko ustvarite element, ga lahko takoj uporabite. Palice se uporabljajo za ustvarjanje različnih predmetov, tako da lahko naredite večkoličine. V prihodnosti bodo koristne.

Nadaljnji ukrepi

Zdaj pa se pogovorimo o drugi temi, ki je potrebna tudi za rešitev vprašanja, kako splakniti puščice. To so kamni. Ta material zahteva nekaj napora, da ga pridobi. Nastane se pri ekstrakciji gramoza. To se zgodi zelo redko. Možnost padca je približno 10 odstotkov. Da bi ga dobili, boste morali obiskati rudnike za pridobivanje gramoza. Ko boste ostali na svojem mestu, si zagotovite ustrezen material. Po videzu ta element spominja na premog. Prav tako boste potrebovali perje za ustvarjanje puščic. Brez tega elementa je potrebno, da izpustite projektil. Začnite iskati perje, če že imate palico in kamen. Potrebne predmete lahko dobite od piščancev. V razponu od nič do dveh peres. Ta vir je treba tudi skladiščiti v najvišjem znesku, saj je izjemno pomemben za ustvarjanje različnih predmetov.
Ko se zberejo vsi potrebni elementi, lahko začnete ustvarjati puščice. Za oblikovanje projektila potrebujete 1 pero, 1 palico in 1 kremen. Ko združite vse elemente v vašem inventarju, bodo za lok premaknjene štiri puščice. Torej smo ugotovili, kako zanihati puščice. Lahko jih dobite iz 3 palic in 3 preje za njih. Slednje se poberejo, ko so pajki ubiti. Zdaj se lahko orožje uporabi za namen. Puščice imajo različne lastnosti. Lahko zagotovijo visoko raven osebne zaščite. Toda s puščicami ne lomite stekla.Če močno potegnite vrvico, da lahko uniči ladjo ali tovornjak. Z uničenjem okostja so lahko pripravljeni puščice.

Sorodne publikacije