"Čarovnica 2: Kraljeva kri": prenašanje igre, skrivnosti

Izzivi v igri Witcher 2 Royal Blood vključuje več scenarijev razvoja z moralno izbiro. Pred zaključkom misije mora igralec prebrati vse možne možnosti za dokončanje misije. V članku lahko najdete vse potrebne informacije o tej temi s pomembnimi komentarji in popolnim opisom iskanja.

Začetek zgodovine

Naloga Kraljeve krvi v vdovi 2 je na voljo le, če igralec na začetku potovanja sprejme stran Yorvete - vodjo vstajanja nečloveških ljudi. Vse se začne na vojaškem svetu v državi Aedirne, ki jo je zbrala kraljica Saskia. Vse pomembne osebnosti so se zbrale, da bi razpravljale o nadaljnjih načrtih za obrambo države pred napadalci Kaedwena. Po pogovoru o magični megli in o tem, kako se jo znebiti, Saskia dvigne kozarec in pove toast. Čestitam svojim gostom, požge in pade na tla. Gospa je bila zastrupljena z močnim strupom, ki se je hitro odzval na čarovnika Philipa Eylharta. Ženska je uspela stabilizirati državo Saskia. Prosila vas bo, da se pogovorite z njo, nato pa se Geralt nauči možnosti, da bi naredil protistrup. Ena od sestavin v tem primeru bo prava kraljeva kri. "Widget 2" je znan po zanimivih zgodbah, zato bo iskanje istega imena prineslo veliko užitka. Nemogoče se je izogniti, saj je to glavna zgodba.


Začetek prve poti

Misija v čudoviti mojstrovini igre "Čarovnik 2" "Kraljevska kri" zahteva resnično kričlovek plemenitega porekla. Za to sta samo dva kandidata in princ Sennis je prvi. V njegovih žilah teče kri nekdanjega kralja Aedirja Demavendaha in lahko pomaga. Če prideš k princu takoj po svetu z zahtevo, da mu damo protistrup, mu bo ogorčen, da zavrne, pri čemer se sklicuje na njegov izvor. Potem bo pogovor s Philippeom, ki bo povedal, da je treba dokončati nalogo "Kje je Trisus?". V tem trenutku pride plemič in objavi pomembno novico o Shnnysu. Po prihodu na barikade blizu četrti bo princ Geralt gledal zanimivo sliko. Kmetje se bodo zbrali okrog stavbe in zahtevali, da jim dajo Stennis. Po njihovem prepričanju je kriv za zastrupitev v Saskiji. Kraljica je za vse srce ljubila kmete iz Vergena za prijaznost in pravično vladanje. Ko so ljudje izvedeli za dogodek, se je takoj začel dvomiti o tem, kdo je bil koristen, da se najprej znebi Saskia. Sedaj so kmetje želeli narediti samomor, toda napetost je uspela odpraviti Jorvetsa. Prišel je na grad in utišal množico. Samo ljudje niso pozabili na kaznivo dejanje, zato so ljudje trdno prepričani, da je treba usmrtiti Stenisa. Obstaja več načinov za reševanje tega problema.


Eden od naslednjih scenarijev

Veliko ljudi se sprašuje, ali je naloga "Kraljeve krvi" v vdovi 2: ali je princ Sennis kriv? Igralcu je na voljo, da odloči o usodi tega lika z eno rešitvijo. Prvi scenarij bo dan kmečkemu sodišču. Ljudje ga bodo razjezili zaradi zastrupitve kraljiceTakojšnja smrt zaradi smrtne kazni z odrezom glave. Samo Geralt jo lahko poda, zato mora sodnik izvršiti sodbo. To je najlažji način, da dobite pravo sestavino, vendar ni priporočljivo, da to storite takoj. Če uporabnik opozori na moralo, potem bi morali razmisliti, ali je knez kriv. V "Widget 2", "Royal Blood" (naloga) ponuja veliko načinov, da razišče, ampak tukaj so njihovi problemi. Ko bo Geralt govoril z vsemi plemiči in kmeti na drugi strani barikad v dvorani, se bo začela mačja etapa. V njem bo igralec videl, kako glavni lik izda Stennisu smeti. Če se to zgodi, se lahko potrebni vir za protistrup pobere iz lastnega meča s prehodom "Kraljeve krvi". Witcher 2 je igra, ki uporabniku pogosto daje moralno izbiro. Bolje je vedno poznati vsa dejstva, opraviti preiskavo in šele nato kaznovati. Zato mora igralec vedeti, s kom naj govori v misiji.

Vloga detektiva

Če želi igralec razumeti, koliko je vredno dati Stennisu ljudi, je vredno govoriti z nekaterimi ljudmi za namen "Royal Blood" v "Widget 2". Prehod vključuje zgoraj opisane težave z lansiranjem mačje scene in izvedbo lika, vendar se temu lahko izognemo. Če želite to narediti, se morate pogovarjati le z nekaterimi osebnostmi. Zoltan in Zhovtec bosta nevtralna, ker ne poznajo princa. Lahko se pogovarjate z njimi, vendar bodo le potrdilidejstvo, da je treba upoštevati položaj. Potem se lahko pogovorite s samim Stennisom, ki znova zavrača dati majhen del svoje "modre" krvi. Če želite iti v sobe, uporabite čarobni znak osi, da prepričate stražarje. Rekel bo, da ni nič kriv, kmetje pa so se preprosto odločili, da mu iztisnejo jezo. Od vseh plemičev je najbolje, da se pogovorimo s Haldorsonom. Plemič bo branil kneza in bo zagotovil, da bodo kmetje preprosto želeli maščevati za zastrupitev Saskije hitreje. V istem pogovoru se lahko naučite, da je Shnnys vedno poslušal nasvet duhovnika. Nato se morate obrniti na kmeta, ki je obtožen plemičev v podkupovanju in zastrupitvi. Povedal bo, da je slišal pogovor duhovnika, Vilshana in Stenisa. Prvi je prosil drugega, da umakne služabnika iz kuhinje. To namiguje, da je najbližji duhovnik zastrupil vino. Po vseh pogovorih bodo prisotni gostje, ki so del misije "Royal Blood", "Widget 2" - "Obstajajo ušesa" in "Suspect: Torak".

Dodatne naloge

Pohod med dvema omenjenima nalogama vam bo omogočil delo na "Royal Blood" v "Widget 2" vseh možnostih. Poslanstvo "Osumljenca: Torak" se začne s pohodom do gospodarja run, ki zavrača izdelavo posebne posode za protistrup. Ta naloga se ustavi, preden preide "Baltimore Nightmare". To je povezano z izgubo drugega mojstra runa. Za začetek bo igralec moral sprejeti sporočilo s plošče v Vergeni, da je mož lahko živ. Čez nekaj časaigralec bo videl Baltimorjeve sanje, nato pa odšel v svoj studio. Tam bo spet videl Toraka in še nekaj drugih Kuznetsov. Dovolil bo iskanje. Za temeljit pregled lahko najdete polje s ključem in navodila za opis poti na eno mesto. Na vhodu bo Torak, vendar mu ne bi smeli dati zapisa. V skladu z navodili bo uporabnik prišel na kraj, ki ga je navedel Baltimore. Boste morali prebrati besedilo previdno, sicer lahko dobite zmeden. Po potovanju v prsni koš naj se vrnete v delavnico, vendar se predpripravite za napad Toraka s prijatelji. Po zmagi mora igralec poiskati telo, da dvigne ključ. Znaki Axija in Irdena bosta pomagali pri boju. V prsi Tore lahko najdete recept duhovnika Vilshana s ponarejenim pokalom. To je prvo dokazilo o krivdi, drugo pa nalogo "V stenah so ušesa".

Odločba

Po pogovoru s kmečkim gospodom Willijem Olatomom, katerega plemiči so osumljeni zastrupitve, se začne omenjena naloga. V poslanski misiji "Kraljeva kri" v "Vdovici 2" (pot Yorveta) je priporočljivo iti po drugi dokaz o krivdi duhovnika. Prav tako je vredno vedeti, da bo Willie zavrnil govoriti prvi, toda v tem primeru lahko uporabite Axis ali pa samo prestrašite. Povedal bo o slišanem pogovoru Vilshana in Stennisa iz že omenjene fraze o odvračanju pozornosti služabnika v kuhinji. Potem je igralčeva pot do lokalnega starejšega Cecila Bourdona. On se bo strinjal, da pokaže hišo Vilshan v pogovoru. Na vhodu je lahko velik nered, vendar je glavna vrednost papirmizo. Od tega se bo igralec naučil motivov duhovnika in tu bo moral sprejeti odločitev. Moralna izbira bo le to, da je Stenis treba izvršiti za malo pomoči zaupljivemu Wilsonu. Če igralec meni, da je ta kazen pravična, potem se lahko dajo ljudem, izvršijo kazen in prejmejo v obliki potrebnega materiala kraljevo kri "Čarovnik 2". Dokazi o njegovem sostorilstvu bodo že v njegovih rokah, vendar obstaja še ena rešitev za ta incident. Lahko preprosto poveste o vseh starešinah, kar bo pripeljalo do aretacije princa, vendar bo ostal cel. Razumeti je treba, da bo v tem primeru Stennis spet zavrnil svojo kri.

Možne posledice

Prvi scenarij Geraltovih dejanj, opisan v "Kraljevi krvi" v Widgetu 2, je opisan zgoraj. Kako upravičiti Stennis, je postalo znano, in ali si to zasluži, odloči igralec sam. Princ se drži položaja sveta s Kaedwenom, vendar ne želi dobiti pomoči od Jorvete. Samo odločitev je sprejel vojaški svet, ampak zato, ker je bila zastrupitev Saskie zanj donosna. Če ga daš kmetom, bo Aadirn brez prestola, država pa se bo dolga leta potapljala v živahno vojno. V drugem primeru bo igralec opravičil Sennis in bo zaprt. V prihodnosti bo odpuščen, potem pa bo postal prvi kralj svojega imena v Aedirnu. Soočenje s Kaedwenom se ne bo končalo, vendar državna vojna ne bo raztrgana. V vsakem primeru, sledi nalogi "Royal Blood" v "Widow 2" posledicese prepričajte, da je Edino vprašanje je, ali je igralec pripravljen žrtvovati Sennisa, da gre najlažje. Če ne, potem se morate pripraviti na drugi scenarij. Kraljevska kri v vsakem primeru bo lahko nadaljevala zgodovino ploskve.

Začetek druge možnosti

Z nalogo v igri "Witch 2" "Royal Blood" je treba upoštevati vse možnosti za vsakega igralca. Če se je uporabnik odločil upravičiti Shnnyso, bo moral poiskati drug način za pridobitev potrebnih virov. Edini preostali kandidat je kralj Henselt, ki je na drugi strani magične meglice. Želi osvojiti Aedirn in v naravi ni najbolj prijetna oseba. Prva ovira na poti bo očarano bojišče z meglo. Philipu Eylhartu poiščite pravo pot, najprej pojdite v stari kamnolom in shranite trolliches tam. To je potrebno za nalogo "Kje je Triss?", Ker bo v hvaležnosti bitje dalo milostni robček. Igralca je treba pripisati Philipu, nato pa bo v obliki sova postal vodič za Geralta v tabor kralja Cadevne Henselta. Najprej se pot spusti do zažgane vasi, od tam pa že v očarljivo meglo. Vodnik bo služil kot tabor Kovt'Aleys (uporniki vilin in rdečih moških), ki naj bi bil na desni strani. Treba je opozoriti, da se bo takšen scenarij zgodil tudi ob smrti Stennisa, vendar ne bo več povezan z nalogo "Royal Blood". Na drugi strani Geralta se bo srečal stari prijatelj Vernon Roche, kise strinjajo, da bodo pomagale pri prodoru v taborišče Henselt.

Variante penetracije

Naslednja težka naloga bo prodor v tabor za naloge "Royal Blood". To lahko storite na več načinov. Prvi bo odprt po dogovoru z gospo Carol, ki bo ključ prodala iz skrivnega premika v šotoru za pol tisoč kovancev. Igralec bo moral iti skozi jame in se boriti z nekaj pošasti. Tu lahko pridete tudi po vzhodni strani obale, kjer pot vodi v jedilnico in isto podzemlje. To je najlažji način od vseh razpoložljivih. V vsakem primeru bo uporabnik prispel v šotor veleposlanika Nilfgaarda Shilarda Fitz-Esterleena. Pobegnil bo, toda stražarji se bodo morali boriti. Nasprotniki so močni, morajo biti pripravljeni na boj, piti napitkov iz arzenala. Pomagal bo tudi Vernon Rocha, vendar je bolje, da se samo-trenirate. Naslednji stražar je daleč nov zaveznik in igralec je zadolžen za "Kraljevo kri" v Vdovici 2, da počaka na dogajanje. Nato se skrivaj za šotori pomaknite globoko v tabor. Tretji veliki šotor na poti bo potreben cilj. V glavni jedilnici je stražar. Da bi odvrnila vojake, mora Aard zlomiti škatle za kraljevim šotorom. To jih bo odvrnilo in Geralt bo lahko prodrl v notranjost. Nato pogovor s Henseltom, v katerem bo protagonist vprašal stekleničko s krvjo. Soglasil se bo, da bo dal svojega čarovnika, potem pa mu bodo odredili, naj Geralta stori, da zapusti tabor. Hkrati se je nihče ne dotakne, ampak eden izmed njihNajpomembnejše sestavine za reševanje Saskije bodo dosežene brez izgube osrednjih likov zgodbe.

Sklepne ugotovitve in koristni nasveti

Priporočljivo je, da igralec pri opravljanju nalog upošteva dejstvo, da pogoji z drugimi misijami niso prekinjeni. V igri Witcher 2, »pogosto je začetek enega iskanja samodejno izpuščen, zato igralci morda ne prejmejo pomembnih nagrad. Da bi začeli misijo "Obstajajo ušesa v stenah", je treba najti Willyja O'tta, in to je zaradi naloge "Kraljeve krvi" v vdovi 2. Kjer vinar (zasedba kmetovalca osumljenca) ne pozna veliko igralcev. Če želite to narediti, pojdite na južni del Vergene in poiščite ekipo moštva. Ščitijo Willieja od jeze plemstva. Povzema nalogo "Royal Blood", potem igralec odpre klasično moralno izbiro, ki je znana po celotni seriji "Witches". Igralcu je na voljo, da gre skozi preprosto pot in izbere več zla tako, da obsoja Stennisa, ki nima neposredne krivde. V tem primeru bo zanimivo, da se uporabnik preizkusi in vidi, kaj bo naredil.

Sorodne publikacije