"Intelligent" ura za otroke - pregledi, modeli, specifikacije in proizvajalci

Starši, ki otroka dovolijo sprehodu, šoli ali oddelku, si nenehno izmišljajo nekaj groznih stvari, ki se mu lahko zgodijo. Strahovi za zelo naravnega človeka povzročajo nastanek želje po tem, kje je in kaj se mu dogaja v tem času. Zaradi dejstva, da je nemogoče biti nenehno blizu vašega otroka, lahko rešite problem z uporabo sodobnih pripomočkov, zagotovite nadzor, ki ga otrok niti ne ugiba.

Priložnosti za "pametne" ure

Neodvisnost majhnih otrok prinaša staršem ogromno veselja, vendar je pogosto omejena na razburjenje in tesnobo. Danes je izumljenih veliko naprav, ki pomagajo ohraniti odnos med starši in otrokom. Vključujejo "pametne" ure za otroke, katerih pregledi so različni. Tak čudež tehnologije ima številne zanimive funkcije za otroka in vam omogoča, da zanesljivo nadzorujete mamo in očeta vašega otroka.


Zdaj mnogi kupci iščejo mnenja, da so "pametne" ure najboljše za otroke. Mnenje drugih staršev je seveda pomembno, če pa se katerikoli otrok počuti kot ta model, to ne pomeni, da je popoln in kot drugi. Preden izberete ustrezen model, upoštevajte zmožnosti teh pripomočkov. "Pametne" ure so prava rešitev za skrbne in ljubeče starše. Pri nekaterih modelih se lahko funkcije razlikujejo, vendar lahko vse to počnejo
 • sledenje lokaciji njihovega lastnika;
 • sprejemanje sporočil, ko je ura odstranjena iz roke;
 • spoznajo pot otrokovega potovanja;
 • na zemljevidu (šola, oddelek, hiša) označi več točk in prejme opozorila, ko otrok zapusti meje teh krajev;
 • Naredite skrivni klic, med katerim se mikrofon samodejno poveže z napravo in starši lahko slišijo, kaj se dogaja okoli njega.
 • Pripomočki so koristni ne le materam in očetom, ampak tudi otrokom. Na primer, lastnik takih ur lahko kadarkoli pozna časovne informacije, vidi in odgovori na dohodna sporočila, kliče in sprejema klice ter klikne na gumb za alarm, ko obstaja nevarnost. Zahvaljujoč tem pozitivnim pregledom "pametnih" ur za otroke prihajajo ne le od staršev, ampak tudi od otrok.  Kaj so boljši od pametnega telefona?

  Vsak sodoben telefon ne šteje le za klice. In tudi najcenejša naprava ima vgrajen modul GPS. Zato lahko pripomoček v nekaj minutah spremenite v sledilnik. Številni pregledi "pametnih" ur za otroke kažejo, da imajo številne prednosti pred sodobnimi pametnimi telefoni. Glavne so:
 • ura je težje izgubiti, ker so trdno pritrjeni na roko, vendar telefon vedno pomotoma izgine iz žepa hlače ali nahrbtnika;
 • na uro polnjenje traja veliko dlje kot na pametnem telefonu in se zaračuna največ enkrat vsakih pet dni;
 • Ustvarjalci naprave niso predvideli prisotnosti svojih iger,tako bo otrok v virtualnem svetu porabil manj časa.
 • Vse te prednosti sploh ne pomenijo, da lahko "pametne" ure popolnoma nadomestijo telefon. Medtem ko je treba opozoriti, da bodo za otroka mlajše šole starost bolj ugodna možnost.

  Načelo dela

  Pregledi "pametnih" ur za otroke z GPS pogosto pridejo do njihovega dela. Dejansko delujejo preprosto. V majhnem primeru je plošča, baterija za napajanje in modul GPS, ki je odgovoren za določanje lokacije po satelitu. Na trgu so modeli, ki ujamejo signale satelitov GLONASS ali določijo lokacijo omrežja Wi-Fi in podatke iz mobilnih stolpov. Poleg tega ura ponuja režo za kartico SIM, ki je glavno sredstvo za prenos informacij v računalnik ali pametni telefon staršev. Da bi dobili največ koristi in pustili pozitivne povratne informacije o "pametnih" urah za otroke, morate pri izbiri upoštevati naslednje točke:
 • Določanje natančnosti. Priporočljivo je izbrati sledilnik z najvišjo oceno. Napredne naprave lahko določijo lokacijo z napako le 3-5 metrov. Nekateri modeli kažejo na otroka z natančnostjo do 15 metrov.
 • Kakovosten sprejem signalov s satelitov. Ta možnost je zelo pomembna, ker lahko blokirate prenos, kar želite. Seveda, proizvajalec tega ne navaja v opisu, ampak povratne informacije strank o "pametnih" urah za otroke bodo pomagale bolje razumeti.
 • Prisotnost gumba za alarm. Ta funkcija je nujna za hiper-trde starše. Ko je gumb pritisnjen, se na napravo pošlje obvestilo o lokaciji otroka.
 • Snemanje potovalne poti. Številni modeli avtomatično izpolnijo "dnevnik sprehajanj". Ta funkcija omogoča staršem, da preverijo, ali so čez dan izgubili nekaj.
 • Hitrost premikanja senzorja. Njegova opredelitev je daleč od tega, čeprav je včasih celo nepogrešljiva.
 • Prisotnost mikrofona in zvočnikov. Pomagajo klicati in sprejemati klice iz strogo določenih številk.
 • Odpornost na udarce in vlago. Bistvena prednost ročnih ur je še posebej potrebna za preveč aktivne otroke, ki lahko zlahka padejo s katerekoli višine ali se dotaknejo z rokami in poškodujejo napravo.
 • Kapaciteta baterije. Ta nastavitev določa frekvenco polnjenja naprave.

 • Top modeli

  Trg za otroške ure predstavlja zanimive modele v precej širokem razponu. Vsi imajo podobno funkcionalnost, vendar se razlikujejo po nepotrebnem okvarjenosti proizvajalca in izboljšanih zmogljivostih. Spodaj so navedeni vodilni izdelki in odgovori staršev o "pametnih" urah za otroke.

  Q50

  Absolutni vodja prodaje je še posebej priljubljen, kar omogoča iskanje veliko ponaredkov na trgu. Zato, da ne bi tekli v lažni napravi, je priporočljivo, da jo kupite v uradni trgovini. Cena naprave je 30 $. Ta model je na voljo za prodajo v različnih barvahmožnosti. Narejen je iz visokokakovostne plastike, opremljen je s funkcijo telefona, teža pa je le 40. Starši lahko zlahka pokličejo svojega otroka na uro, paradoksalno pa se ne sliši, in on - sprejme ta klic in se pogovarja na zvočnik. Gumbi na stranski vrstici so: SOS, dohodni klic in nekaj tipk za klicanje vnaprej vnesenih številk. Naprava predvideva tajni klic staršev otroku.
  Naprava je opremljena z ročnim senzorjem, kar povzroči opozorilo staršem naprave. Poleg tega ima ura merilnik korakov, budilko, funkcijo sledenja spancu in zapis zgodovine otroka. Enobarvni zaslon z osvetljenim ozadjem je diagonalno 096 palcev. Z baterijo 400 MAG lahko naprava deluje v stanju pripravljenosti približno 100 ur.

  Ocene

  Pozitivni odzivi na "pametne" ure Q50 za otroke so pogosto najdeni. Starši radi kadarkoli obvladajo otroka, otroci pa jih privlači videz naprave. Poleg tega se stranke pozitivno odzivajo na funkcije klicanja, tako da lahko vedno ohranite stike in se spomnite drugih pomembnih dogodkov. Od slabosti včasih opazili težave pri odpravljanju napak in nezadostni zmogljivosti baterije. Čeprav kljub temu model ustreza staršem in otrokom, zato zaradi teh majhnih minusov ne izgubi svoje priljubljenosti.

  DokiWatch

  Napredna različica ur po vrednostiPribližno 180 $ prijetno preseneča kupce s svojimi zmogljivostmi. V tem primeru je navedena popolna ujemanje cene in kakovosti, zato do naprave praktično ni nobenih zahtevkov. Naprava je opremljena z barvnim zaslonom na dotik. Omogoča vam govorne in video klice. Poleg tega lahko lastnik naprave po želji konfigurira varovana območja in pri prečkanju svojih omejitev sprejema sporočila. Glavna prednost modela je dobro premišljena fitnes aplikacija. Staršem omogoča, da spremljajo fizično obliko svojega otroka.
  Model je odličen za otroke od 7 do 12 let. Te ure veljajo za poenostavljeno različico naprave za odrasle, ker imajo številne dodatne funkcije.

  Kaj vam je všeč za otroke?

  Pregledi pametnega telefonskega telefona za otroke kažejo naslednje koristi:
 • ujemanje vrednosti in kakovosti;
 • možnost iskanja stikov v imeniku z uporabo nadzora na dotik;
 • zanimiv videz;
 • ​​
 • širok izbor barv.
 • Na tej napravi niso bile ugotovljene nobene slabosti, zato v njeni smeri ni prejeta negativna povratna informacija.

  Smart Baby Watch Q80

  Model z barvnim zaslonom na dotik bo potrošnikom stalo okoli 45–50 $. Ura ima gumb za alarm, budilko in funkcijo promocije. Vendar pa otroku omogočajo prejemanje in pošiljanje sporočil. Naprava je opremljena tudi z ročnim senzorjem in funkcijo proti strupenju. Zaslonska diagonala je 122 palcev, kar močno poenostavi nadzor in dodatno izboljša videz.ur Naprava sam zapiše vsa gibanja otroka in te podatke shrani v enem mesecu. Če otrok zapusti določeno območje, je treba o tem obvestiti starše.

  Komentarji

  Med pregledi o pametnih urah za otroke lahko najdete pozitivne in negativne misli. Najprej kupci opozarjajo na kakovost naprave, njeno pametno delo in natančnost določanja koordinat. Na žalost poleg staršev pogosto opazijo tudi pomanjkljivosti. Njihovo število je seveda manj, vendar so še vedno tam. Ti vključujejo: nizko kakovost zvoka in ne zelo dobro avtonomijo. V drugem pa ni nobenih zahtevkov za napravo, cena pa je popolnoma skladna s funkcijami, ki se izvajajo.

  Sorodne publikacije