Ustvarite koledar: navodila po korakih. Najboljši program za ustvarjanje koledarja: pregled, opis, značilnosti in pregledi

Koledarji v tiskani različici, kljub številnim nameščenim računalnikom ali mobilnim napravam programčkov in pripomočkov, so še vedno v povpraševanju, vsaj po udobnosti. Ni vam treba odpreti programa in pogledati datume, pazite na koledarsko stran ali pa jo obrnite. In če sami izdelate koledar s posebnimi programi, je ta proces lahko razburljiv. Toda kakšen koledarski program je najboljši te vrste? Poskusimo ugotoviti.


Ustvarjanje koledarja kot ustvarjalnega procesa

Če se vprašanju ustvarjanja koledarjev približamo samo kot ustvarjalni proces, potem je celotna zasnova v obliki meja ali uporabljenih fotografij odvisna samo od domišljije uporabnika.
Vendar praktično vsak program za ustvarjanje koledarjev ali celo pisarniški urejevalnik, ki ni neposredno namenjen temu, lahko ponudi precej velik izbor vdelanih predlog. Seveda se lahko najprej zanesete na njihovo uporabo. Vendar pa je zanimivejša zamenjava vgrajenih struktur v njihovo lastno zamenjavo posameznih elementov in ohranitev ustvarjene predloge v ustrezni obliki.

najlažji program za ustvarjanje koledarjev

Za začetek si poglejmo, kaj so lahko najpogostejši pisarniški urejevalniki Word in Excel. Ne bodite presenečeni, da so na prvem mestu, saj tudi v takih aplikacijahKoledar lahko ustvarite zelo preprosto.
Celo z minimalnimi spretnostmi pri delu s takimi programi ne bi smelo biti posebnih težav. V bistvu je postopek ustvarjanja sam po sebi uporaba tabel, da ne omenjamo uporabe predlog. To je samo v številčenju dni dni in izbira mesecev bo treba opraviti z ročnim vnosom informacij, v Excelu pa lahko takoj nastavite obliko vsake celice kot datum, nato dodelite in povlečete prvo polje, da ustvarite samodejno oštevilčenje.


Ni treba posebej poudarjati, da ustvarjanje koledarja ni omejeno le na to. Slaba stran uredniških urednikov je, da z vso željo, da vstavite slike v ustrezna polja, ne boste razočarani. Boste morali spremeniti velikost urejevalnika ali nastaviti optimalne nastavitve v grafični aplikaciji. Poleg tega se lahko dotaknete vprašanja, ali ustvarjanje koledarja v teh urejevalnikih vključuje tudi nastavitev velikosti lista. V programu Word so nastavitve in velikost glavnega lista nastavljene elementarno, toda v Excelu brez prisotnosti sistema inicializiranega tiskalnika je to nemogoče. Vendar pa se lahko po izbiri obrnete na Microsoftove virtualne tiskalnike.

Najboljši razvoj programske opreme

Toda razumete, da pisarniški programi za ustvarjanje koledarja zahtevajo veliko časa, da ne omenjamo kompleksnosti celotnega procesa. Torej, ali je enostavno, da se takoj obrnete na specializirana orodja, ki so samo za to in izračunana? Razvoj dogodkov naDanes je veliko. Vendar pa je, kot najbolj preprosta, vendar ne manj učinkovita vloga je treba opozoriti na naslednje:
 • "Oblikovanje koledarjev."
 • Koledar TKexe.
 • Studio za foto koledar Mojosoft.
 • Če bi rekli, kateri program za ustvarjanje koledarjev od zgoraj je boljši, je to dovolj težko. Vendar bodo uporabniki, ob upoštevanju nekaterih njihovih zmožnosti, lahko izbrali, kaj jim je všeč.

  "Oblikovanje koledarjev"

  To je program za ustvarjanje koledarjev v ruskem jeziku. Nekaj ​​pred nami ugotavljamo, da ima vsaka od predstavitev več sprememb. In "Oblikovanje koledarjev" ni izjema. Vsaj na internetu obstajajo različice od tretjega do desetega in večina predstavljenih paketov je prenosnih, to pomeni, da ne zahtevajo namestitve na trdi disk.
  Z programom je zelo enostavno delati. Preprosto izberite predlogo z določenim časovnim intervalom (mesec, leto, četrtletje), nato nastavite formate naslova, vstavite neomejeno število fotografij (ki se bodo samodejno ujemale z velikostjo vsake celice), uporabite orodja za podobe, vnesite kontaktne ali promocijske informacije in tudi Praznovajte praznike ali datume, ki so pomembni za uporabnika (npr. Rojstne dneve). Po zaključku dela se dokument pošlje v tiskanje. To podpira skoraj vse modele laserskih ali brizgalnih tiskalnikov.

  TKexe Kalender

  Imamo še en program za ustvarjanje fotografskih koledarjev. V bistvu ima malorazlikuje od vseh podobnih izdelkov programske opreme. Res je, uporabnik pregledi na internetu videti, milo rečeno, ne zelo tolažba.
  To je posledica dejstva, da aplikacija ni vedno pravilno nameščena v operacijskem sistemu Windows 7. Poleg tega nekateri trdijo, da program nima vgrajenih podatkovnih baz, ki podpirajo predloge. Ta problem je rešen s preprosto nalaganjem dodatkov iz interneta. Postopek po popolni namestitvi se ne razlikuje od nobene druge aplikacije.

  Mojosoft Foto Koledar Studio

  Končno, ustvarjanje koledarja, kot je razvidno iz replik v forumih, s tem pripomočkom postane najlažja stvar. Obstaja več funkcij kot prejšnji pripomočki, in predloge so veliko bolj raznolika in lepa.
  Poleg tega, da program podpira skoraj vse znane grafične formate vstavljanja slik, lahko ustvari nestandardne koledarje velikih velikosti in nato natisne. Seveda si lahko zapišete želene koledarske datume in pri oblikovanju uporabite veliko popolnoma nestandardnih učinkov. Tukaj je samo pripomoček sam potrebuje aktiviranje z vnosom posebnega ključa.

  Sklepna ugotovitev

  Kot je jasno, je obravnavanje absolutno vseh priljubljenih programov preprosto nemogoče. Če pa lahko uporabnik obvladuje tako uredniške urednike kot predlagane pripomočke, bo prostor za ustvarjalnost preprosto neomejen. Vendar, če vam svetuje nekaj v smislu praktične uporabe, bo prvič oblikovan "Oblikovanje koledarjev". Če želite to storitires strokovno, je bolje, da uporabite Photo Calendar Studio (ruski jezik v programu je podprt).

  Sorodne publikacije