"Križarji 2" - goljufa, kode, posebnosti sprejemanja in priporočila

"Križarji 2" je ena izmed najbolj priljubljenih in kulturnih računalniških iger o srednjem veku. Narejen je v žanru globalne strategije, bistvo žanra pa lahko razumemo dobesedno. Projekt je resnično globalen, vi pa morate upravljati celotno kraljevsko dinastijo, se boriti s sosedi, združevati, dati svojim otrokom poročene ali najti svoje neveste iz drugih kraljestev in še veliko več. Veliko se boste morali boriti, vzporedno spremljati gospodarsko stanje vaše države, zadovoljstvo ljudi po vašem pravilu in tako naprej. Na splošno obstaja ogromno število vidikov, ki jih boste morali nenehno nadzorovati, da bi končno uspeli.


Zato v igri "Križarji 2" obstajajo goljufije, ki lahko veliko olajšajo vašo nalogo. Veliko jih je in veljajo za najrazličnejše vidike, zato boste zagotovo lahko našli tisto, kar vas zanima. V ta namen je ustvarjen ta članek, saj lahko tukaj najdete vse kode, ki jih potrebujete za igro "Križarji 2". Chit v tej igri je uveden s pritiskom na tipko ~, kot pri večini drugih sodobnih projektov, zato je glavni problem iskanje ustrezne kode za vas.

Podatki o znakih

V igri "Križarji 2" lahko goljufije, kot ste se že naučili, vplivajo na različne vidike procesa, predvsem pa je vredno preučiti tiste kode, ki zadevajo znake. In tukaj glavni goljufija je charinfo. Kaj točno daje? On fizično, v bistvu, ne daje ničesar, ampakHkrati pa vam daje najpomembnejše orodje vojne - informacije. Če vnesete ta goljufija in jo aktivirate, morate le pokazati miško na portret katerega koli lika v igri in prejeli boste podrobne informacije o njem, kar je lahko zelo koristno pri vodenju vojne ali mirnih pogajanjih. Seveda v igri "Križarji 2" goljufa niso vedno abstraktni, nekateri pa delajo zelo specifične stvari in njihove učinke lahko takoj vidite.


Spremeni znak

V igri "Križarji 2" goljufija za informacije o liku je le ena, toda za urejanje značaja kod je veliko njih, zato se morate z njimi seznaniti, saj vam bodo dali čudovito priložnost, da spremenite glavne junake igre, kot ste želijo. Prvič, lahko uporabite starost ali pomladite svoj lik in druge znake, če uporabljate ukaz starosti. To bo vašemu protagonistu omogočilo, da bo vladal čim dlje ali da bo otežil glavnega sovražnika, ki bo umrl zaradi njegove smrti, ne da bi zapustil dediče, kar vam bo omogočilo, da brez večjih težav zaserete njegovo kraljestvo. Znaku lahko dodate tudi znaku z ukazom add. Na primer, če želite dodati vojaške izkušnje, morate uporabiti add_martial goljufija in če se zanimate za diplomacijo, morate uporabiti kodo add_diplomacy. Bodite pozorni na dejstvo, da ne morete dvigniti nobene spretnosti nad 135 točk. Če to storite, se bo vaša spretnost ponastavila.
Seveda lahko uporabite ukaz add_trait,, da dodate znak znaku. Vsak junak je rojen z določeno vrsto lastnosti, ki jih ni mogoče spremeniti, vendar so lahko tako dobri kot slabi, tako da morate kodo zgoraj oborožiti in prevarati, da ustvarite popoln značaj, s katerim lahko ujamete svet. Kot lahko vidite, v igri "Križarji 2" goljufija kode za spremembo značaja so precej raznoliki in ponujajo pomembne priložnosti.

Ključni hitos

Če pa se oddaljite od znakov in poglobite pogled na igro, boste bolj verjetno zanimali drugi načini goljufanja za "križarje 2". In najbolj priljubljena goljufija je seveda tista, ki vam daje denar. Če vnesete kodo za gotovino, boste prejeli pet tisoč kovancev, vendar lahko določite določeno vrednost, da dobite veliko več ali manj. Točno na istem načelu, pobožnost in prestiž knjige dela, ki vam daje pet tisoč enot pobožnosti in prestiža, ki so v nekaterih primerih celo pomembnejši od zlata. Obstaja tudi več pomembnih goljufij, kot so kultura ali religija, ki vam omogočajo, da naredite velike spremembe v izgledu svojega stanja. Na primer, prva goljufija vam omogoča, da izberete kulturo, ki vam je všeč, ki presega obdobje prilagajanja. Enako velja za drugo branje, ki takoj spremeni vašo vero. In kaj, če bi, na primer, dali vzdevek "Očiščen"? Goljufije za križarje 2 vam bodo pomagale, da se znebite neprijetnega vzdevka varno in ga nadomestite z nečim, kar boste potrebovali bolj duhovno. To morate storitiuporabite goljufa vzdevek.

Kaznovanje ljudi

Obstajajo tudi goljufije za Crusader Kings 2, ki vam omogočajo, da nadzirate svoje ljudi. V večini primerov bo to koristno za vas, ko bo vaš odbor nezadovoljen. S tem vedno moramo nekaj storiti takoj, ker se lahko konča z uporom, revolucijo in drugimi neprijetnimi posledicami. Zato je priporočljivo, da nemudoma uporabite prepovedano goljufijo, da izgnate nekoga iz vaše države, prevarate zapornika, da bi ga zaprli, ali ubili goljufijo, da bi ga ubili. Kot pravijo, ni človeka - ni problema.
Vendar pa lahko uporabite tudi bolj zanimiv način, ki vam ponuja goljufanje umora. Po tem morate predpisati dva imena: morilce in žrtve. Tako lahko eno osebo brezplačno pošljete, da ubije drugo osebo. Vendar je ta situacija že bolj igralniška, zato uspeh dogodka ni zagotovljen. Kot lahko vidite, kode križarjev niso enolične in vam ponujajo različne možnosti.

Nosečnost

Poleg tega je vredno govoriti o nosečnosti in dednosti v igri. Dejstvo je, da je vzpon lastne dinastije tu dobil ne manj časa kot vojna in gospodarstvo. Kot vladar morate poiskati ženo, da nadaljujete svojo družino, pridobite naslednike, ki bodo lahko sprejeli prestol iz svojega prvega značaja. Hkrati pa se enako dogaja v drugih velikih družinah. Kaj pa kode? Kaj so na splošno v tem primeru? Pravzaprav sta le dva: kukavica in opraševanje. Prva koda vam omogoča, da določite, katera oseba bo kaj oplodilaženska, vendar nihče ne bo vedel za to. Če bi bila poročena ženska, bi njen mož pomislil, da je otrok od njega. Kar se tiče druge kode, nima take funkcije, zato bo nosečnost dobro znano dejstvo z vsemi posledicami. Včasih je lahko tak goljufija učinkovitejša od kod za umor ali zapor.

Naslovi

Še ena akcija, ki vam bo na voljo v igri, je, da sprejemate odločitve o različnih naslovih, ki jih pridobite s posebnimi znaki. Seveda, v igri boste morali tako ali drugače utemeljiti svojo izbiro, da jo upravičite, sicer boste morda imeli težave z ne-naslovi, vendar verjamete, da si to zaslužijo. Zato je veliko bolj priročno uporabljati kodo, ki vam bo rešila vse težave. To je give_title goljufija, ki vam omogoča, da dodelite enega ali drugega naslova kateremukoli liku v igri. Obstaja tudi goljufija, ki vam bo omogočila, da sami izberete naslov, ki vam je všeč, začenši z baronom in konča s cesarjem.

Drugi goljufa

\ t
Seveda je v igri veliko goljufij, ki niso bile vse omenjene v tem članku. Na primer, s kodo allow_laws lahko svobodno spreminjate zakone v vaši državi, ne da bi se posvetovali z nikomer, ne da bi čakali, da se vsi odgovorni strinjajo s podpisom računa in tako naprej. Prav tako lahko vnesete fow kodo, da se znebite megle vojne na zemljevidu, koda find_plots vam bo omogočila, da takoj razkrijete vse aktivne zarote, ukaz revolt pa vam omogoča, da takoj dvignete.upor v pokrajini, čeprav so njeni prebivalci zadovoljni s svojim življenjem.

Vsi goljufiji

Če nimate dovolj, vnesite ukaz za pomoč in imeli boste popoln seznam goljufij, ki so na voljo v igri. Opisi teh goljufij bodo izključno v angleščini, zato bodite pripravljeni na preizkušanje svojih jezikovnih sposobnosti.

Sorodne publikacije