Kaj je "avatarji"? Kaj je bistvo te igre?

Igre brskalnika so v zadnjem desetletju pridobile poseben pomen, saj je hitrost interneta precej višja. Hkrati pa ima daleč od vsakogar močno tehniko za uživanje v sodobnih računalniških igrah. Brskalniški projekti ne zahtevajo prenosa odjemalca iger, ker se vsi procesi pojavljajo izključno na strežniku. Tudi večina teh iger se sproži tudi na šibkejših računalnikih, tako da je občinstvo v takšnih projektih zelo veliko. Ena izmed najbolj priljubljenih med njimi na Runetovih prostorih je "Avatars". Kaj je ta igra in zakaj je tako priljubljena? Kaj naj naredim? Izvedeli boste vse o tem kratkem pregledu. Če tega še niste poskusili in želite vedeti, kaj je "Avatars", bo ta material za vas popolnoma deloval.


Kaj je to?

Prvo vprašanje, na katerega je treba odgovoriti, je "Avatars"? In on je na splošno precej preprost, saj ne bo nobenega problema opisati žanr tega projekta, kot tudi poudariti njegove glavne značilnosti. Če želite govoriti čim bolj preprosto, je to simulator življenja, ki vam omogoča, da ustvarite svoj lik, virtualno različico sebe, ki jo boste postopoma prenesli. Po analogiji z legendarno serijo Sims boste pridobili svoj dom, ki ga lahko opremite z najrazličnejšimi predmeti in pohištvom, poleg tega pa boste komunicirali z drugimi prebivalci. Samo, za razliko od "Sims", v tej igri vsi njeni liki pripadajo igralcem po vsem svetu. Takone boste samo igrali, temveč tudi komunicirali. Zdaj imate splošno predstavo o tem, kaj je "Avatars", vendar boste najverjetneje želeli izvedeti več o tem projektu, preden začnete porabiti čas za to.

Življenje

Igra "Avatar" predstavlja eno veliko vesolje, v katerem živi veliko število različnih likov. Torej moraš resnično simulirati življenje tvojega značaja v družbi. Toda začnite z dejstvom, da je to vaš značaj in kraj bivanja.

Izberete lahko spol svojega junaka, nato pa njegov videz, po katerem boste imeli standardni nabor oblačil, ki jih lahko izboljšate med igro, kupujete nove, dražje in elegantne stvari. Na voljo vam je tudi stanovanje, ki ga lahko opremite tako, kot želite. In več boste zaslužili, bolj eleganten bo vaš apartma. Zanimivo je, da to ne samo, da vam bo omogočilo, da dobite estetski užitek, ampak bo tudi pritegnil več čudovitih znancev.

Progress

Kot smo že omenili, lahko vaš lik postopoma napreduje, torej ni statična številka, ki se giblje po lokacijah iger (kar je, mimogrede, ogromna igra in se razlikujejo med seboj ) Lahko dobite službo in opravljate različne naloge, za katere boste prejeli denar in izkušnje. Lahko uporabite denar za nakup oblačil, pohištva, za zabavo in druge stvari, medtem ko se izkušnje postopoma kopičijo, inKo vaš lik doseže določeno sliko, se njegova stopnja dvigne. Nova raven pa se izenači z novimi priložnostmi, tako da boste imeli spodbudo za napredek, namesto da ostanete na enem mestu.

Sporočilo

Seveda, ne pozabite na zelo glavni vidik, za katerega je bila ta igra ustvarjena. Jezik seveda gre za socializacijo. V igri je na milijone različnih znakov, od katerih vsak nadzoruje določen igralec, torej lahko preprosto sprejmete in vstopite v komunikacijo. Razumeti je treba, da hkrati na strežniku ne bo milijon uporabnikov, ampak nekaj deset ali celo stotine. S temi ljudmi lahko komunicirate, izvajate različne akcije, od objemov in poljubov do bojevanja. Ločeno pa je treba paziti na dejstvo, da lahko naredite tudi virtualno poroko, če najdete svojo drugo polovico v svetu "Avatarjev".

Chitney

Mnogi igralci so vprašani, ali za to igro obstajajo šifre. "Avatar" je igra za več igralcev, zato bi to dejstvo lahko povzročilo dvome o razpoložljivosti kod za ta projekt. Pravzaprav so goljufije prisotne, neprestano se pojavljajo v obliki posebne programske opreme, ki vam obljublja bogastvo in uspeh v igri. Vendar pa v večini primerov ti programi ne delujejo in bodo kmalu na računalnik dobili virus, ki bo obogatil vaš lik. Toda tudi če uporabljate enega ali drugega goljufanja, so na strežnikih "Avatars" filtri, ki preprečujejo zlorabo programske opreme, tako daVsi igralci so bili enakopravni, zato boste verjetno dobili prepoved življenja. Torej, odgovorite na vprašanje, recite, da obstajajo "Avatari", vendar uporaba teh ni priporočljiva, ker lahko izgubite račun za goljufanje.

Sorodne publikacije