Kako začeti GTA 5 brez socialnega kluba: navodila

Za aktiviranje igre GTA 5 v računalniku brez uporabe socialnega kluba lahko uporabite dve metodi, predstavljeni v tem članku. Če uporabljate licenčno različico igre, potem takih težav ne bi smelo biti, saj je GTA 5 samodejno sprožen in odobren s strani Social Cluba.

Prva pot

Poglejmo, kako zagnati GTA 5 brez Social Cluba brez uporabe dodatnih datotek. Če že imate igro, potem morate preveriti namestitveno pot - ne sme biti nobenih ruskih črk in znakov. Enako velja za mapo, v kateri je nameščen sam socialni klub.


Preden zaženete "GTA 5" brez Social Cluba, morate spremeniti tudi datum v računalniku. To storite tako, da v spodnjem kotu zaslona na začetni plošči kliknete čas in datum, nato pa namestite 18. april 2015 in kliknite V redu in zaprite okno. Zdaj morate znova zagnati računalnik in ponovno vklopiti igro. Okno za aktiviranje in avtorizacijo v socialnem klubu vas ne bo več motilo - GTA 5 se bo začel brez nadležnih storitev. Zdaj veste, kako zagnati GTA 5 brez prve metode Social Cluba.

Drugi način za začetek

Zgoraj opisana metoda bo delovala za tiste, ki imajo stare različice igre nameščene brez najnovejših posodobitev. Nimajo vgrajene razpoke od krekerjev, zato zaženite piratsko kopijo igre s triki. Trenutno v prostorih interneta najdete številne zbirke polnih različic in repatrirajo "GTA 5", ki so že izdelani.razpokan kreker. Toda kako zagnati "GTA 5" brez Social Cluba, če imate igro že nameščeno?


Prva stvar, ki jo je treba prenesti, je zlom 3DM iz interneta. Program se razdeljuje popolnoma brezplačno in prenosi v nekaj sekundah. Razširite arhiv preko WinRAR v ustrezno mapo na trdem disku. Priporočljivo je, da antivirus onemogočite. Premaknite vsebino mape Crack v korenski imenik GTA 5. Če želite zamenjati nekatere standardne datoteke, se strinjate. Zdaj se igra zažene z vključitvijo datoteke Launcher.exe iz korenskega imenika, v katerem je nameščena ta igra. Polje za zagon bo takoj odprlo okno z "GTA 5", mimo aktivacijskega zaslona Social Cluba.

Nekaj ​​nasvetov

Ne zaženite igre skozi bližnjice PlaygtaV.exe, GTAVLauncher.exe, ker bo to privedlo do napake in zagnalo "Social Club", tako da ne boste igrali. Trenutno kryk deluje z vsemi trenutnimi operacijskimi sistemi, začenši z Winds 7. Po kopiranju "pilule" v mapo igre lahko vse prenesene datoteke odstranite iz mape za prenos in po vklopu protivirusnega programa. Zdaj veste, kako zagnati GTA 5 brez Social Cluba na Piratu in to lahko storite v nekaj minutah, nato pa uživajte v igranju ene izmed najboljših iger v zadnjem desetletju, ki je našla milijone oboževalcev po vsem svetu.

Sorodne publikacije