Whirlpool AWS 63213 Pralni stroj: zmogljivost, navodila za uporabo

Zamišljanje življenja brez pralnega stroja je preprosto nemogoče. Vrnitev v čas, ko je bilo pranje praktično ves dan, komaj kdo želi. Zahvaljujoč sodobnim razvojem in inovacijami, lahko vsak državljan Ruske federacije kupiti velik stroj, ki ne le opere svojo pot, ampak vypoloschet in vidizhme. Vse, kar ostane, je, da jih odstranimo in obesimo, da se posušijo. Toda ali je preprosto? Včasih široko paleto izdelkov vodi k dejstvu, da nepripravljene kupec preprosto rozhublyuyetsya, ne vedo, katerega izbrati proizvajalca. Tisti, ki raje zaupanja vredne blagovne znamke in je pripravljen plačati za dobro znano ime, kot nalašč za pralni stroj "Vrtinec" sprednje polnjenje. Kakšna je razlika med izdelki tega proizvajalca? Najprej kakovost zbirke in materialov. Zahvaljujoč temu pristopu vse naprave delujejo brez izjeme že dolgo časa. Omeniti velja tudi preprosto nadzorno ploščo, priročno škatlo za prah, klasično zasnovo in inovativno tehnologijo. Skratka, celotna paleta "Virlula" si zasluži pozornost kupcev. Toda članek bo opisati eno najbolj uspešnih modelov proizvajalca - pralni stroj Whirlpool AWS 63213. povedati o tem, je preprost - briljantno ustvarjanje kompaktne velikosti. Torej, poglejmo podrobneje tehnične značilnosti te naprave, njene prednosti in slabosti. Prepričajte se tudi, da ste pregledali lastnika.
Značilnostidesign

Podložka Whirlpool AWS 63213 je izdelana v klasični izvedbi. Barva ohišja je bela. Zahvaljujoč tej rešitvi se naprava popolnoma prilega vsakemu prostoru. Sprednja plošča je razdeljena na tri dele: loputa se nahaja na sredini, nadzorna plošča na vrhu, spodaj - drenažni filter, pokrit z dekorativnim trakom. Vrata so opremljena z udobnim ročajem. Nadzorna plošča je opremljena z zaslonom. Obstaja mehanski regulator, ki omogoča izbiro načinov pranja. Nahaja se v središču mesta. Obstaja tudi veliko kontrolnih gumbov. Nekateri so pod zaslonom, ostali so blizu regulatorja. V predalu za detergente je logotip proizvajalca. Na nadzorni plošči so informacije o specifikacijah. Predstavljen je na kratko, vendar jasno govori o pomembnih merilih. To je količina obremenitve perila, razred učinkovitosti in hitrost vrtenja.Specifikacije

Torej je v vaši hiši že nameščen pralni stroj Whirlpool AWS 63213. Priročnik je dokument, ki ga je priporočljivo najprej prebrati. Ima veliko uporabnih informacij. Pred začetkom obratovanja je potrebno preučiti tehnične lastnosti. Ta model je čelni. Zgornji pokrov se odstrani, kar je zelo primerno za vgradnjo pod mizo. Dimenzije naprave: 85x60x46 cm O globini bi morali govoriti podrobneje. Ona je tista, ki je vrhunec tega modela. Pri maksimalnem polnjenju bobna mora imeti 6 kg perila globino najmanj 50 cm, kar je, pravzaprav, redkost. Obstaja nekaj naprav, ki se jih lahko pohvalidimenzije.
Ta naprava zaseda celico v segmentu ekonomskega inženiringa. Na porabo energije spada v najvišji razred - A +++. Učinkovitost pranja je tudi zadostna - A. Spin se izvaja pri hitrosti 1200 vrtljajev. Ta količina vrtenja poteka v samo eni minuti. Ta kazalnik ustreza razredu - čl. Whirlpool AWS 63213 je opremljen z inteligentnim krmiljenjem. Samo 18 programov je namenjenih pranju. Od teh lahko izberete način "gospodarstvo" in "izraz". Priporočljivo je, da uporabite možnosti predhodnega pranja, ki preprečujejo gobe, super izpiranje. Obstajajo tudi programi za posebne tkanine - šest in drugi občutljivi materiali.

Prva uporaba

Whirlpool AWS 63213 je nepogrešljiv pomočnik za vsako ljubico. Da pa deluje brezhibno, morate pred zagonom upoštevati priporočila proizvajalca. Kaj so? Poglejmo jih.
 • Pred namestitvijo aparata embalažo popolnoma razpakirajte in odstranite transportne vijake.
 • Z vrtljivimi nogami nastavite pralni stroj na raven.
 • Napravo priključite na vodovod in kanalizacijo. Za te namene se uporabljajo samo nove cevi, sicer lahko pride do uhajanja.
 • Aparat je priključen na električno omrežje samo prek ozemljene vtičnice. Pomembno je, da pri delu ne uporabljate pralnega stroja kot gospodinjskega aparata.
 • Izbira detergentov

  Razčlenitev in nadaljnje popravilo pralnih strojevWhirlpool lahko v večini primerov odpravimo, če izberemo pravi detergent. Proizvajalec vam naroči, da se seznanite s pomembnimi informacijami, ki jim bodo pomagale pri izbiri. Za to obstajajo štiri merila:
 • barva perila;
 • Stopnja kontaminacije;
 • temperaturni režim;
 • vrsta tkanine.
 • Trenutno je na voljo več vrst prahov in gelov, ki se uporabljajo v različnih pogojih. Na primer, pri 95 ° lahko perite samo belo perilo. V tem primeru se uporablja zelo učinkovit detergent z belilom. Za barvno perilo je optimalna temperatura 40 ° -60 °. Za tovrstne razvite posebne mehke praške. Ne vsebujejo belila. Vsebujejo snovi, ki so bogate barve.
  Glavna pozornost je namenjena tudi vrsti detergentov. Za avtomatske pralne stroje so razvite posebne mešanice z nizkim penjenjem, saj lahko velika količina povzroči težave pri delovanju naprave.

  Koristi

  Blagovna znamka Whirlpool proizvaja naprave, ki imajo veliko pomembnih koristi. Kot že omenjeno, družba posebno pozornost namenja kakovosti. Zbirka je odlična. Med operacijo, ne trka ničesar. Uporabljeni materiali visoke kakovosti. Glavna prednost številnih lastnikov je, da je ta pralni stroj velike zmogljivosti. Whirlpool AWS 63213 se popolnoma iztisne. Ima veliko avtomatskih načinov. Pri delu praktično ne vibrira. Vrednost za denar je popolna.

  Slabosti

  Žal ima pralni stroj "ViPul" s čelno obremenitvijo slabosti.Ti vključujejo informativni prikaz, ki prikazuje samo čas pranja s parametri. Obstajajo težave pri delu regulatorja, ki je odgovoren za izbiro načinov. Če ne upoštevate klik, lahko vključite drug program. Kratka polnilna cev zagotavlja lastnikom veliko neprijetnosti. Med odtokom vode se pojavi glasen zvok.

  Kode napak za pralne stroje «Virpal»

  Pralni stroji te blagovne znamke so opremljeni s samodiagnostičnim sistemom. Pri modelih, ki niso prikazani, se pri določenih vročih LED prikazujejo napake. Zaradi njih je mogoče preprečiti majhno okvaro naprave. Glede na to, da ima model AWS 63213 prikazovalnik, se bomo bolj osredotočili na kodiranje, sestavljeno iz angleških črk in številk. Vsi lastniki morajo razumeti, da je popravilo pralnih strojev Whirlpool najbolje opraviti v specializiranih centrih. Zato, če je do napake prišlo zapleteno, potem je nezaželeno samostojno razstaviti napravo, ker lahko zelo poslabša stanje. Poglejmo torej kodo napake.
 • FH (F01), F13 F23 - problem z zalivom vode.
 • FA (F02) - Aktiviran je Aquastop. Napoveduje okvare ventilov, puščanje, elektronika se zruši.
 • FP (F03) - voda se ne združi.
 • F04 - kršitev temperaturnega režima.
 • F05 - NTC senzor ni uspel.
 • F06 F07 F10 F15 F26 F27 - težave z elektromotorjem.
 • F08 F12 F22 - zlom Tene, voda se ne segreva.
 • F09 F24 - prekoračen je nivo vode v rezervoarju.
 • F11 F19 - Razlike v napajanju z električno energijo.
 • F14 (EEPROM), F16 F21 - nadzorna plošča napak.
 • F18 (Fod) -uporablja se napačna vrsta detergenta.
 • F20 - ne zažene načina pranja.
 • ​​
 • FDL je kršitev delovanja blokatorja AGR.
 • FDU - vrata sončne strehe niso zaprta.
 • Whirlpool pralni stroj: pregledi

  S proučevanjem povratnih informacij lastnikov lahko naredimo nekaj sklepov. Skoraj nobeden od njih nima nobenih pritožb glede delovanja naprave. Pri pranju, izpiranju in stiskanju je model za vse 100%. Oblikovanje je lepo, obstajajo programi za različne tkanine. S pomočjo vrtenja lahko neodvisno izberete temperaturo in hitrost vrtenja bobna. Naprava Whirlpool (povratna informacija lastnika je potrditev) se nanaša na varčne naprave. Posebno pozornost si zasluži 15-minutni način pranja. Glede na slabosti, potem opomba le na hrupno delo črpalke in dolžino cev za polnjenje.

  Sorodne publikacije