Navodilo: kako odstraniti odmev v slušalkah z mikrofonom?

Mnogi uporabniki imajo lahko vprašanja o odstranjevanju odmeva iz slušalk. To je pogosta težava, ki skrbi mnoge. Če je naprava opremljena z mikrofonom, se odmev lahko pojavi tako v zvočnikih kot v snemalni napravi. Poglejmo, kako rešiti ta problem.

Težava v ozadju

Če je odmev blizu mikrofona, se morate prepričati, da ne zbledi. Zato je treba zmanjšati raven zvoka, izklopiti slušalke in vse druge pripomočke, ki lahko povzročijo podoben učinek. Pogosto se na tistih napravah, ki se povezujejo z osebnim računalnikom prek linearnega izhoda, pojavi odmev. Problem lahko rešite s posebnimi manipulacijami. Na primer, pojdite na nastavitve zvočne kartice. Na voljo je v katerem koli računalniku. Nastavite opremo v način "avdio konferenca". Po uspešni namestitvi se bo pojavil odmev.


Ta metoda bo omogočila osebi, da odgovori na vprašanje: kako odstraniti odmev iz slušalk z mikrofonom.

Druge metode

Za boj proti luni v mikrofonu lahko naredite nekaj manipulacij v krmilniku. Če ne želite namestiti dodatne programske opreme, se ta možnost prilega. Pojdite na "Control Panel", poiščite meni, je odgovoren za prilagajanje zvoka. Preverite meni "Noise suppression" in nastavite mikrofon podrobno. Če govorite o tem, kako odstraniti odmev iz slušalk z mikrofonom S pomočjo tega morate paziti na Adobe Autody ali Audacity. Dobro jim grehrup, odmev in omogočajo preprosto nastavitev mikrofona. Njihov vmesnik je jasen, otroka je lahko razumeti, zato začetni uporabnik ni zmeden.


Težava s slušalkami

Poleg mikrofona lahko takšen problem dosežete tudi s slušalkami. Da bi jo rešili, lahko naredite nekaj manipulacij. Na primer, preverite delo voznikov, ki so odgovorni za delovanje priključene slušalke. Lahko jih obnovite na uradni spletni strani proizvajalca. Če težava ni v njih, potem morate delati v meniju »Zvočniki«. Ta funkcija je na pladnju. V meniju lahko najdete posebno funkcijo, imenovano "echo suppression". Nato kliknite OK in preverite rezultat.

Povzetek

Problem odpravljanja odmeva je zelo razširjen in z njim se je lahko spopasti. Če zgoraj navedene metode ne pomagajo, lahko zamenjate slušalke. V primeru, da pride do težav tudi pri delu z drugimi slušalkami, to pomeni, da morate podrobneje preučiti nastavitve računalnika. Verjetno so težave povezane z njimi.

Sorodne publikacije