Mobitel Fly Ezzy 7: Pregledi

Dandanes manj in manj pogoste in sproščene mobilne telefone, ki so izjemno priljubljeni v starejši generaciji. Znane blagovne znamke praktično ne proizvajajo podobnih pripomočkov in se osredotočajo na modele, občutljive na dotik. Eden od teh mobilnih telefonov je bil Fly Ezzy 7 - mobilni telefon, ki ga pregleduje kot priročen pripomoček. Nanaša telefon na proračun kategorijo: v trgovinah je mogoče kupiti za 1500-2000 rubljev.

Paket in paket

Telefon je na voljo v beli škatli z vgrajenim polnilnikom microUSB, navodili za uporabo, garancijsko kartico in slušalkami, ki so priključene preko priključka microUSB. Paket pripomočkov je osnovni in vsebuje vse, kar potrebujete. Polnilec se priključi na standardni konektor, kar je še posebej opazno pri odzivih na mobilni telefon EZZY 7, kot v primeru napake pri polnjenju, lahko to storite tudi sami.


Materiali za ohišje in oblikovanje

Telefon je izdelan v primeru "monoblock" tipa in ima kompaktno velikost: 117 x 56 x 144 milimetrov pri teži 82 gramov. Telo kot tudi dekorativni elementi so izdelani iz plastike. V pregledih na telefonu Fly Ezzy 7 Black označuje ergonomijo primera: pripomoček udobno leži v roki, ne zdrsne ven, pokrov gumbov se ne drži velike pisave. Kakovost gradnje je visoka, tudi pri dolgotrajnem delovanju, deli ne škripajo, ni razpok. Telefon je na voljo v klasičnih barvah - črni in belibela Sprednja plošča pripomočka ima tipke za prikaz, zvočnik in nadzor. Na levem koncu lahko vidite tipko za zaklepanje tipk in posebno luknjo za pritrditev etiket, vrv ali katerokoli dodatno opremo. Na vrhu je svetilka, na dnu je mikrofon in standardni microUSB priključek za priključitev slušalk, polnjenje mobilnega telefona ali sinhronizacija z osebnim računalnikom. V ločenih pregledih na telefonu Fly Ezzy 7 upoštevajte hrbtno stran velike bližnjice SOS skupaj z glavnim zvočnikom. Funkcionalnost telefona omogoča hkratno uporabo dveh sim-kartic s spremenljivim načinom delovanja. Podatke lahko prenašate med kartico SIM in notranjim pomnilnikom telefona.

Tipkovnica

Tipke telefona so med seboj blizu in na isti ravni, kar pa ne vpliva na udobje dela s pripomočkom. Ocene na Fly Ezzy 7 Black označujejo, da so gumbi precej veliki - 16 x 115 mm, kar je zelo primerno za starejše. Tipkovnica je v celoti iz plastike, le malo pušča ključe, vendar ne vpliva na enostavnost uporabe. Gumbi so nameščeni vodoravno, kar je prijetno za oči in udobno. Vse bele nalepke, ki omogočajo enostavno branje na črnih gumbih, kar je priročno za ljudi s slabim vidom: ta funkcija telefona je navedena v pregledih na Fly Ezzy 7.


Tipkovnica je označena z svetlo oranžno svetlobo: osrednji fokus je najboljši Stolpec gumba, stranske luči so nekoliko slabše. Kljub temuneenakomernost, vsi znaki na tipkah se berejo brez težav.

Zaslon

Zaslon telefona je majhen: 177 palcev z ločljivostjo 160 x 128 slikovnih pik. Prikaz tipa TN z globino 16 bitov in gostoto 116 ppi na palec. Obstaja pet načinov za prilagajanje svetlosti zaslona. Pisava je bila dobro prebrana, super. Majhni koti pregleda, sam zaslon je odličen vpogled v to, kar so opazili uporabniki v pregledih na Fly Ezzy 7 kot pomanjkljivost.

Telefonska baterija

opremljena z litij-ionsko baterijo Fly Ezzy 7, ki ima zmogljivost 1000 MAG. Proizvajalec zagotavlja, da je zmogljivost baterije dovolj za 200 ur pripravljenosti in 4 ure pogovora. V pregledih na Fly Ezzy 7 lastniki telefona ugotavljajo, da je v pogojih moskovskih omrežij z enim polnjenjem pripomoček delal 4 dni s 15-20 minutami dnevnih pogovorov, 2 uri poslušanja vgrajenega radia in 20 minut uporabe funkcij tretjih oseb. Rezultat za mobilni telefon je zelo dober, še posebej, če upoštevate dejstvo, da bo glavna ciljna skupina uporabila pripomoček v zelo občutljivem načinu, kar mu bo omogočilo, da bo delal v enem tednu. Baterijo polnite s telefonom in priključite na omrežni polnilnik s posebnim vmesnikom ali osebnim računalnikom prek vrat microUSB. Vsestranskost zmogljivosti polnjenja je nedvomno plus telefona in ga cenijo lastniki Fly Ezzy 7 v pregledih. Popolnoma napolnjena baterija se polni v 25 urah.

Programska oprema

Telefon je opremljen z enojnim procesorjem MediaTek MT6261M. Frekvenca ure je 260 MHz. Vgrajen pomnilnik - 24 megabajtov, operativen - 32 megabajtov. Razširite pomnilnik tako, da namestite pomnilniško kartico do 16 gigabajtov, kar vam omogoča uporabo telefona kot bliskovnega pogona. Pripomoček ima nameščen operacijski sistem Nucleus. V nekaj sekundah vključi telefon in deluje dovolj hitro, preklapljanje med možnostmi v meniju poteka brez zamud.

Radio, predvajalnik, zvok

Fly Ezzy 7 je opremljen s kompaktnim zvočnikom, katerega moč zadostuje za udobno poslušanje glasbe in glasne klice. Vgrajeni avdio predvajalnik podpira funkcijo MP3 AAC, AMR, snemalnik, ki je na voljo. Priložena je standardna slušalka s priključkom microUSB. Ne morete povezati perifernih avdio naprav na telefon zaradi pomanjkanja avdio jack jack 35 mm. Vgrajeni radio deluje na frekvenci 875-108 MHz. Radio lahko za uporabo radia uporablja glavni zvočnik in slušalke. Na desni strani telefona je ključ za hiter vklop radia.

Pomnilnik in komunikacije

Pomanjkanje pomnilnika telefona je izravnano z režo za kartice microSD pod baterijo. Podpira Fly Ezzy 7 pomnilniške kartice do 16 GB. Prisotnost ali odsotnost pomnilniške kartice v telefonu je lahko znana samo v upravitelju datotek ali po razčlenjevanju pripomočka, saj na zaslonu ni prikazanih nobenih informacij. Zahtevni trenutek - povezovanje telefona z osebnim računalnikom: pripomoček se ne prikaže kotizmenljivega diska in ga ne določi Windows, in gonilniki niso za to prevzeti.

Sposobnost dela z dvema SIM karticama

Kljub temu, da je bil Fly Ezzy zasnovan za starejšo generacijo, je proizvajalec podprl zamisel o opremljanju pripomočka z dvema delujočima sedmima karticama. Podjetje je za najnovejše modele telefonov implementiralo dve SIM kartici z enim radijskim modemom, oba lahko delata istočasno le v stanju pripravljenosti. Pod akumulatorsko baterijo so pokrite reže za obe sim kartici, dostop do njih je brezplačen. Glede na izbrano režo so kartice prikazane v telefonu kot SIM1 in SIM2. Številki 1 in 2 na zaslonu telefona sta označeni z dvema lestvicama za sprejem signala. Za zemljevide v meniju telefona so informacije jasno razmejene, tako da jih ni mogoče zapletati. Sedem kartic lahko odklopite skupaj in ločeno.

Na koncu

Za starejše ali tiste, ki imajo raje klasične push telefone, bo pripomoček Fly Ezzy 7 postal pravi pomočnik. Telefon je enostaven za uporabo, opremljen s svetlim velikim zaslonom in velikimi tipkami. Tudi najnovejši uporabnik lahko razume poenostavljeni meni. V vsakodnevni uporabi so zelo priročne in uporabne dodatne funkcije: svetilka, SOS gumb za hitro izbiranje in radio. Fly Ezzy 7 je vreden svojega denarja in kljub dejstvu, da spada v kategorijo proračunskih pripomočkov, lahko zanimajo potrošnike, ki raje cenijo poceni, kakovostne, preproste in priročne telefone.

Sorodne publikacije