Samsung J5 Prime: funkcije in pregled

Korejsko podjetje Samsung zavzema pomembno mesto v kohorti najboljših proizvajalcev pametnih telefonov našega časa. Za danes je ona tista, ki proizvaja najbolj produktivne in kakovostne naprave. Na nek način so celo hladnejši od vseh znanih Apple. Ni znano, zakaj in zakaj, toda pametni telefoni tega podjetja so trenutno najboljši. Samsungovi telefoni so lepi, imajo kakovostne materiale za telo, produktivni in zelo zanesljivi. Primer je Samsung Galaxy J5 Prime G570F. Njegove značilnosti so takšne, da jih je mogoče zlahka pripisati napravam srednjega cenovnega segmenta. Vendar na kakovost sploh ni vplivalo. Vsekakor bomo analizirali ta zanimiv pripomoček, za zdaj pa recimo nekaj besed o proizvajalcu podjetja.


Malo o podjetju

Samsung je znano vsem in vsem. Od leta 1938 se ukvarja s proizvodnjo različne elektronike. Njihovi gospodinjski aparati in televizorji so v skoraj vsakem domu. Proizvajalec telefonov je začel proizvajalec tudi v dneh prevladujočega položaja "gumbnih cevi". Že takrat je podjetje postalo legendarno in njegovi telefoni so bili predmet mnogih želja. Ko se je začela doba pametnih telefonov, se je "Samsung" odločil poskusiti zase na tem področju. In tukaj izdelki podjetja niso udarili v obraz umazanije. Prva naprava podjetja na platformi Android je povzročila nezaslišano hitenje. Mimogrede, "Samsung" je bilo prvo podjetje po Apple, ki je izdal napravo razreda "pametni". In zdaj so njeni izdelki v veliko povpraševanje. Dokaz je precej sodoben pametni telefon SamsungGalaxy J5 Prime, ki ustreza vsem sodobnim zahtevam. Zdaj pa poglejmo podrobneje.


Videz in oblikovanje

Torej upoštevajte videz modela Samsung J5 Prime. Povratne informacije in komentarje bomo pustili kasneje. Ko takoj pogledate to napravo, postane jasno, da imamo izdelek Samsung. To je značilen podolgovat gumb pod zaslonom. Sam zaslon je precej pogost. Pokrit je z Corning Gorilla Glass. Nad zaslonom so na voljo vse vrste senzorjev, zvočnik, sprednja kamera in logotip proizvajalca. Zadnja plošča je iz plastike. Moram reči, da je celoten stroj popolnoma plastičen. To pomeni, da sploh nismo vodilni. Na zadnji plošči je kamera, na desni je zvočnik, na levi pa je dvobarvna bliskavica. Nič odveč. Mehanski elementi (gumbi za glasnost in gumb za vklop) se nahajajo na stranskih straneh naprave. Na spodnjem robu je na priročnem mestu priključek za polnjenje z mikrofonom, na vrhu pa priključek za slušalke. Ta lokacija je standardna za proračunske pripomočke in pametne telefone v segmentu s srednjimi cenami.

Specifikacije zaslona

Še naprej bomo obravnavali pametni telefon Samsung Galaxy J5 Prime. Zelo pomembne so tudi lastnosti zaslona, ​​saj ta komponenta uporabniku zagotavlja vizualne informacije. Običajno v Samsungu so zasloni zasnovani na matrici Super AMOLED, vendar je tukaj PLS TFT. Posledično podoba ni ravno to, kar bi bilo zaželeno. Ločljivost zaslonanestandardno - 1080 na 720 točk. HD ne vzame malo. Gostota slikovnih pik je 294 dpi. Ni slabo za proračunsko napravo. V vsakem primeru ne opazite pikselizacije pisav. Načeloma je takšna ločljivost in takšna gostota slikovnih pik povsem normalna za 5-palčni zaslon. Zaslon je prekrit s kaljenim steklom z učinkom 25-D. Zdaj je v modi. In "Samsung" je kot običajno v trendu. Svetlost zaslona je povsem normalna. razmisliti besedilo pod neposredno sončno svetlobo ne bo nobenega dela.

Značilnosti platforme strojne opreme

Torej, dobimo "pod pokrovom" "Samsung J5 Prime". Specifikacije in povratne informacije kažejo, da ima naprava quad-core procesor Exynos (proizvajalec Samsung) s hitrostjo takta 1.400 megahertz. To je precej dobro za proračunski sistem. Količina nameščenega RAM-a je 2 GB. Za vsakodnevne naloge takšnega tandema je dovolj, ampak za igre bo treba izbrati močnejšo platformo. Vendar je naprava na voljo za predvajanje vse multimedijske vsebine z grafičnim čipom Mali T720 s polno podporo za OpenGL in DirectX. Naprava preprosto predvaja videoposnetke Full HD v formatu MKV. Druge funkcije vključujejo podporo najnovejše generacije omrežij LTE, visoke hitrosti Bluetooth in Wi-Fi oddajnikov, akumulator, visokohitrostni bralnik prstnih odtisov, podporo za več sim kartic in razpoložljivost navigacijske enote.

Značilnosti kamer (spredaj in glavni)

Zdaj razmislite o glavni kameri Samsung Galaxy J5 Prime. Ocene inznačilnosti pravijo, da je kamera le super. Naprava ima 13-megapikselni fotomodul s širokimi koti. Fotoaparat zagotavlja vrhunsko kakovost fotografij. Toda medtem ko je modul prikrajšan za nekatere izključno "vodilne" možnosti. Na primer, za celotno ločljivost ni HDR načina. Čeprav to ni posebej potrebno na kamero te ravni. Prenos barv je že realen. Prav tako lahko kamera zapiše video v HD format v formatu MP4. Kakovost videa je dostojna. Kot je za prednjo kamero, tukaj imamo lahek 5-milijona slikovnih pik modul brez swirls. Vendar pa ta fotoaparat zagotavlja zelo dobro kakovost fotografij in videoposnetkov. Pogovor o "Skypeu" je možen tudi z udobjem. Bliskavice ni. Toda to so nepomembne stvari. Ne bomo se držali.

Programska platforma

Zdaj pa preidimo na operacijski sistem Samsung Galaxy J5 Prime. Specifikacije proizvajalca pravijo, da ima naprava operacijski sistem Android različice 601 z lastniškim vmesnikom TouchWiz. Treba je omeniti, da je podjetje debugged svojo lupino. Zdaj ne grize ali zavira. Android se dobro prilega v to napravo. Strojna oprema pomaga vsem aplikacijam in lupini, da deluje nemoteno in hitro. Za leto uporabe tega pametnega telefona ni bilo opaznega rahlega zmanjšanja zmogljivosti. To je tudi zasluga Samsunga, saj proizvajalec aktivno podpira tudi takšne naprave, kot je J5. Operacijski sistem nenehno prejema posodobitve, ki vključujejo številnerevizija in popravek. Zato je OS v tem telefonu vedno stabilen. Seveda, s pravilno uporabo.

Baterija

Obrnimo se na baterijo J5 Prime. Specifikacije proizvajalca nam povedo, da ima gadget litij-polimerno baterijo 2400 mAh. Za takšno napravo je zmogljivost precej dostojna. Sodite sami. Pripomoček je v stanju pripravljenosti 5-6 dni. Predvajanje videa z največjo svetlostjo zaslona je 11 ur. To pomeni, da je z avtonomijo v napravi vse super. V običajnem načinu obremenitve lahko preživi 3 dni, saj ni omejitev. Seveda morate upoštevati moč naprave. To je daleč od vodilnega. Zato je tako "živ". Toda tudi to ne bi pomagalo, če pametni telefon ni bil optimiziran. Ampak z optimizacijo "Samsung" in brez tega je bilo vse v redu. Torej v smislu baterije v telefonu je vse v redu.

Pozitivne povratne informacije lastnikov

Kot vsak pripomoček ima J5 Prime, katerega značilnosti smo razstavili, številne pozitivne in negativne ocene. Upoštevanje je vedno koristno, saj le tako lahko razumete, kako se naprava resnično obnaša. In v primeru s tem pametnim telefonom je vse pregledno. Precejšnje število pregledov je pozitivnih. Večina uporabnikov je zadovoljnih z nakupom. Vsi upoštevajo zelo kakovostno montažo, visoko kakovostne materiale in izjemno zanesljivost naprave. Prav tako je veliko všeč zmogljivost pripomočka. Nekateri celo trdijo, da je na rami skoraj vseh sodobnih iger.Razen najbolj "kul". In seveda, vsi lastniki tega čudeža so v divjem užitku kamere. Čeprav je precej proračun, vendar so fotografije zelo dobre. Ne odštevajte tega. Velika večina lastnikov pametnih telefonov ugotavlja tudi, da imajo slušalke v tem telefonu zelo kakovosten in podroben zvok. Ampak to je standard "čipov" od "Samsung". Podjetje je vedno skrbelo za kakovostno reprodukcijo glasbe. Na splošno so pregledi večinoma pozitivni. Vendar pa obstajajo tisti, ki nekaj ne marajo. Vedno so tam. Samo konstruktivne kritike teh tovarišev ne boste slišali. Nekaj ​​neutemeljenih obtožb.

Negativne povratne informacije od lastnikov

Na strani "mrzlih" se pritožujejo korporacijska lupina TouchWiz, kar je čudno. Nobeden od tistih, ki so pohvalili J5, ni omenil, da je bila lupina nekako nadležna. Toda nekateri posamezniki niso zadovoljni z zasnovo. Da, in Bog je z njim. Glavna stvar je, da pametni telefon dobro deluje. Ampak tukaj so tisti, ki kličejo, da je "naprava slaba, da ne vleče Asfalta 8". To je že bilo povedano že večkrat: ta pametni telefon ni namenjen za igre na srečo, ampak za delo in predvajanje večpredstavnostnih vsebin. Tudi nekateri kategorično ne marajo hitrosti delovanja optičnega bralnika prstnih odtisov. Želite hitrost - kupite vodilne znamke. Načeloma se ta ponižujoč komentar o Samsung Galaxy J5 konča. Kot vidite, ni nobene konstruktivne kritike. Torej, pozoren na te preglede ni vredno.

Zaključek

Torej smo pogledali Samsung Galaxy SM G570F J5 Prime. Funkcije te naprave omogočajo preprosto upravljanje vseh aplikacij innekaj iger. Prav tako naprava odlično deluje z večpredstavnostnimi vsebinami. Toda ta naprava je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo poceni, visoko kakovostne, zanesljive in do neke mere produktivne pametne telefone za delo in nekatere ne posebej "težke" zabave. Kljub stanju proračuna ima naprava odlično kamero, zmogljiv procesor in dober RAM. Vse to vam omogoča, da pokličete ta pripomoček najboljši v razmerju "cena-kakovost". Z njim je zelo težko razpravljati.

Sorodne publikacije