Samsung SCX-4100 SPF je tiskalno orodje za majhno pisarno in ne samo za tiskanje

Večnamenska laserska tiskarska naprava z visoko hitrostjo in sprejemljivo kakovostjo tiskanja je SCX-4100 iz Južnokorejskega podjetja Samsung. Ta periferna naprava bo upoštevana v tem materialu. Prav tako bodo podana priporočila o njegovi uporabi in podani so glavni parametri tehničnega načrta.

Namen

MFP, ki je najbolj razširjen, pripada Samsung SCX-4100. Ocene dajejo dokaj nizko ceno, hkrati pa so tehnični parametri zelo dobri. Najprej je treba upoštevati hitrost in mesečno omejitev. Toda kakovost v tem primeru je zelo, zelo povprečna. Prav tako je potrebno povedati, da je ta naprava sposobna prikazovati dokumentacijo le v monokromatskem načinu, vendar v tem primeru ni podpore za barvno tiskanje. Posledično je tak podsistem idealen za domače ali pisarniške aplikacije. Tudi ta MFP se lahko zelo uspešno uporablja v kopirnem stroju. Zaradi tega je Samsung SCX-4100 univerzalna vsestranska vstopna naprava. Povratne informacije lastnikov so le potrditev.


Ključne značilnosti in komunikacije

Kot že omenjeno, je tehnologija laserskega tiskanja v središču SCX-4100, katere glavne prednosti so hitrost (do 14 strani pri enostranski izvedbi) in dvignjena omejitev izhodne dokumentacije (do 2500mesečno). Pomanjkljivost v tem primeru je ena - to je povprečna kakovost tiska. To je posledica uporabe metode laserskega tiskanja, ki na začetku ne dovoljuje prikazovanja strani s fotografsko kakovostjo. Drug pomemben dejavnik je resolucija, ki ne presega 600x600. Zato je tiskalnik SCX-4100 odličen za oddajanje besedilnih dokumentov, preglednic ali monokromatskih tabel. Za slike pa ni priporočljivo, da ga uporabljate.


Prav tako je treba opozoriti, da zgornje dovoljenje ne velja samo za tiskalnik ali kopirni stroj, ampak tudi za skener. Seznam sporočil je sestavljen iz dveh glavnih načinov povezave. Glavni je USB, vendar je varnostna kopija LPT. Uporaba prvega je bolj zaželena, ker zagotavlja višjo hitrost podsistema tiskanja. Seznam dobave za to napravo sestavljajo:
 • MFP.
 • Vmesni kabel.
 • Napajalni kabel.
 • Navodila za uporabo.
 • Sklop oglaševalskih brošur s podrobnim opisom zmogljivosti naprave.
 • Kartuša.
 • Disk, na katerem so vozniki pisni in diagnostični.
 • Garancijska kartica.
 • Spodnji seznam vam omogoča, da brez posebnih težav konfigurirate in zaženete podsistem delovnega toka, opisan v tem članku.

  Stroški. Ocene Ustreznost Konfiguracija v stisnjeni obliki

  Na žalost je novo stanje SCX-4100 zdaj nemogoče kupiti. Naprava je že dlje časa odstranjena iz proizvodnje, zaloge skladišč pa so že zdavnaj razprodane. ZatoNakup obravnavane periferne rešitve se lahko uporablja samo v različnih trgovalnih platformah na internetu. Njegova vrednost je 1800-2000 rubljev. Za to nišo in stroške odličnih značilnosti tega MFU. V bistvu ni nobenih slabosti. Prednosti vključujejo visoko zmogljivost, minimizirane stroške tonerja, preprost algoritem za nastavitev in uporabo ter velik vir rezultatov dokumentacije na mesec. To označujejo lastniki SCX-4100 po vsem internetu. Ocene so samo potrdite. Posledično je ta model MFU še vedno aktualen in zelo zahteven. Algoritem za njegovo namestitev je naslednji:
 • Napravo namestite poleg računalnika.
 • Za normalno delovanje naprave priključite vse potrebne žice.
 • Namestitev gonilnikov z diska, ki je priložen dobavi.
 • Zaključek prve preskusne strani.
 • Na koncu

  Odlično ravnotežje stroškov in učinkovitosti se ponaša z SCX-4100. On nima minusov in obstajajo številne prednosti. Ta periferna rešitev je odlična za majhne podsisteme tiskanja v majhni pisarni. Prav tako je zelo uspešno uporabiti ga v kopirnem centru ali doma. Za takšno uporabo ni omejitev. Tudi z gospodarskega vidika je dobro utemeljena.

  Sorodne publikacije