Car Brilliance H530: Pregled, specifikacije in pregledi

Čas je minil, ko se je avto iz Kitajske štel za manjšega. Danes je to polnopraven stroj, ki je sposoben dati nekaj evropskih znamk. Jezik v tem članku se bo nanašal na avto v telesu tipa Brilliance - H530. Upoštevajte njegove glavne značilnosti in specifikacije. Bodite prepričani, da vidite, kaj lastniki avtomobilov pravijo o tem modelu.

Ključna dejstva

Torej, kaj je avto H530? Proizvodnja tega modela se je začela leta 2011. Najprej je bila prodaja samo doma in v Aziji. V Rusiji se je avto začel prodajati relativno pred kratkim, leta 2014. Kitajska družba je upoštevala napake iz preteklosti, ko so prodajali M1. Zdaj je ruska proizvodnja v Cherkessk in dobro trgovsko mrežo. Mimogrede, na Kitajskem ni takega modela, obstaja avto z imenom Zhonghua H530.
Brillances je doma zelo priljubljena blagovna znamka za različne vrste vozil: avtomobile in minibuse. V sodelovanju z velikimi japonskimi in evropskimi proizvajalci avtomobilov je sprejela številne pozitivne trenutke in tehnične odločitve. V naši državi je to drugi dogodek Brilliance. Tokrat limuzina srednjega razreda z videzom reprezentativnega avtomobila izgleda precej samozavestno.

Pregledi Brilliance H530 so pozitivni in včasih protislovni. To je posledica spornih značilnosti avtomobila, o katerih bomo razpravljali v nadaljevanju.

Kdo izgleda kot H530

Obstaja zastarelo mnenje, da na Kitajskem samo kloni uspešnih odločitev sprejemajo veliki inznanih proizvajalcev avtomobilov. In kljub dejstvu, da so se razmere spremenile, lahko številni modeli kitajskih avtomobilov vidijo znane značilnosti. Ni izjema za Brilliance H530. V tem modelu je preprosto uganiti značilnosti BMW serije 3. Zdi se, da je čista voda plagiarizirana. Toda bistvo je, da so Brillances in BMW na Kitajskem veliki partnerji. Avtomobili znamke BMW za Kitajsko so izdelani v obratih Brilliance. Nemški inženirji tesno sodelujejo s Kitajci - zato so podobne oblikovalske rešitve.

Treba je povedati, da je podobnost s priljubljeno tretjo serijo bavarske limuzine zelo uspešna odločitev. Priznanje in preprosto elegantno oblikovanje je ena najbolj naprednih funkcij H530. Zaradi tega je avto že prejel priljubljeno ime "kitajski BMW". In da bi razumeli, koliko ta naprava zasluži tako vzdevek, je treba podrobneje preučiti vse pozitivne trenutke.

Glavne prednosti

Ena od največjih prednosti limuzine H530 je, da je bila zasnova in oblikovanje izvedena v skladu s takimi avtomobilskimi titanami, kot sta BMW in Porche. Zahvaljujoč temu je avto dobil eleganten videz in idealno vzmetenje. O zasnovi avtomobila ni smiselno govoriti za dolgo časa, samo poglejte fotografijo. Kar zadeva prekinitev, ni novih rešitev. Spredaj je neodvisen s stabilizatorjem stabilnosti, za njim pa neodvisen. Skrivnost je v ravnovesju. Torej, kaj privlači Brilliance H530 lastnikom recenzij, ki so tako različni:
 • videz, podoben priljubljeni tretji seriji BMW;
 • praktično idealna suspenzija;
 • sprejemljiva cena;
 • veliki prtljažnik za 520 litrov;
 • odlična optika z dodatki LED;
 • poraba goriva v mešanem slogu okoli 73 litrov na 100 kilometrov, na cesti in še manj.
 • Zaradi svoje podobnosti z BMW in cenovno ugodno vrednostjo H530 so že našli veliko podpornikov. In ko vozite ta avto, druge pomanjkljivosti takoj gredo v ozadje. Ekonomična, lepa in z velikim prtljažnikom - kaj je še potrebno za tako ceno? Seveda popolnost ni omejena in kitajski inženirji si prizadevajo prav za to. Sodelovanje z BMW prinaša kakovost izdelka na drugo raven.

  Kar morda ni všeč

  Klicanje vozila H530 kot protislovja, so bili uporabniki blizu resnici. Za vsakega plus lahko najdete svoj minus. Torej tukaj. Na primer, v veliki prtljažnik avtomobila na 520 litrov, vendar je luknja v njem ozka in neprijetno. Za uporabo ni zelo udobno in se morate prilagoditi.
  Eleganten, reprezentativen videz Brilliance H530 je kompenziran s precej slabo notranjo opremo s poceni plastiko in pomanjkanjem usnjene notranjosti. Najvišji nabor možnosti postane bolj enakomeren kot prvi vtis. Obstaja:
 • klimatska naprava;
 • zadnja parkirna kamera;
 • zračne blazine;
 • sistem za zagon avtomobila brez ključa;
 • zaklepanje vrat pri določeni hitrosti;
 • servo volan;
 • večfunkcijski volan;
 • centralno zaklepanje;
 • pritrditev za otroški stol.
 • Obvezni sistemi, kot so ABS in ESP;Seveda, avdio sistem in klimatska naprava. Res je, da ni udobne priložnosti kot ogrevanje sedežev. Druga pomembna pomanjkljivost je motor z nizko porabo. Konec koncev, prvi vtis iz videza tega pomeni to. Vendar pa je pomanjkanje "majhne" zmogljivosti izravnano z stroškovno učinkovitostjo goriva. Tukaj je majhen očistek 120 mm, da nič ne zgladi. Samo uživati ​​morate na enakih cestah.

  Specifikacije modela H530

  Čas je, da pogledate "kitajski BMW" s tehnične strani, ne da bi posegali v mnenja lastnikov avtomobilov. Brilliance Sedan ima samo en motor. To je lasten razvoj podjetja, 16-litrski bencinski motor je podoben Mitsubishi motorju. Njegova moč je 110 "konj" pri največjem navoru 5800 vrt /min. Do 100 km /h avtomobil pospeši 113 sekund z mehanskim menjalnikom. Pri avtomatskem prenosu se čas podaljša na 13 sekund.


  Sprednji pogon H530 je lahko opremljen z dvema vrstama menjalnikov: mehanskim 5-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Za ta model ni turbopolnilnika. Ekološki razred avtomobila - Euro 4. Rezervoar za bencin ima kapaciteto 55 litrov. Vzmetenje Brilliance H530 je vrhunsko, spredaj neodvisno s vzmetmi in stabilizatorjem ter pol neodvisno zadaj. Poleg vzmeti in zadnje strani stabilizatorja je tudi torzijska gred. Zavore spredaj in zadaj so disk, sprednji pa še vedno prezračeni. Velikost vlečenih koles - 205/55 pri 16 p. Teža avtomobila pri polni obremenitvi bo nekaj več kot 1800 kg.

  Pregledi lastnikovBrilliance H530

  Kot je bilo pričakovati, je bil drugi prihod Brilliance na ruski trg veliko bolj uspešen. Kupci N530 so mu bili zelo všeč. In ta zasluga ni videz, ki vpliva na prvi vtis. Avto ima zelo uravnoteženo energijsko obešeno vzmetenje. Glede na številne preglede, kljub svoji nizki lumen, 120mm avto z lahkoto vozi po makadamskih cestah, medtem ko hkrati to počne nežno na udaru. V mestu "policisti" ne bodo več nadlegovali. Ravnanje s H530 je enostavno v mokri glini.
  Številni prebivalci izražajo nezadovoljstvo z notranjo opremo. V primerjavi z zunanjim dizajnom obstaja nekaj kontrasta. Mnogi želijo več udobja in predstavitve v notranjosti. Ampak kot že omenjeno, cena Brilliance H530 se hrani na ravni 500-600 tisoč rubljev - to je avto protislovij. Na splošno so pregledi za avto precej pozitivni. Mnogi so presenečeni, da cenijo raven kitajske avtomobilske industrije na nov način. Splošno mnenje lastnikov avtomobilov H530 je enako. To je avto s privlačnim videzom, odlično vzmetenje, povprečna cena in ekonomičen motor. Zahvaljujoč "večni" vzmetenju, avto zmaga konkurenta za cene storitev. Ko se motor redno zamenja, motorja ni treba mazati. Zato se vsi stroški za TE zmanjšajo na zamenjavo olja in materialov v obliki filtrov. Brilliance H530 rezervni deli imajo tudi razumne cene.

  Sklep

  Kitajski BMW ni zadovoljen z ruskimi prebivalci. Mnenja o avtomobilih so neverjetna pozitivna. No, no, na dober način.

  Sorodne publikacije