Neverlock: Kakšen je in zakaj so iPhoni drugačni od Soft Unlock-a?

Vsaka oseba, ki namerava kupiti prvo v svojem življenju, iphone, pride na forume in se posvetuje s prijatelji, da ugotovi, kateri model je najboljši nakup. Seveda, vsakdo želi narediti "malo krvi" in dobili novoustanovljeni telefon z minimalnimi stroški. To je, če naletijo na prevare goljufov, ki prodajajo iPhone ne izpolnjujejo povsem zahteve uporabnikov. Da ne bi naredili napak pri izbiri, morate ugotoviti, kakšen je - NeverLock in zakaj morate kupiti takšne pripomočke. V nasprotnem primeru lahko ostanete s telefonom, ki ga bo praktično nemogoče uporabiti. Poglejmo to vprašanje podrobneje.


NeverLock: kaj je

Pred nakupom opreme je nujno ne le preučiti značilnosti izbrane naprave, ampak tudi paziti na označevanje izdelka. V našem primeru NeverLock pomeni, da bo naprava delala s katero koli sedmimi karticami. Če je preveden dobesedno, ni "blokiran" za mobilne operaterje. Zaenkrat še ni jasno, kaj je to - NeverLock. Vse je zelo preprosto. Obstaja več vrst telefonov, ki so na voljo za prodajo. NeverLock iPhone se prodaja po vsej Evropi, kjer je naprava v postopku reflight. V skladu s tem ti iPhoni delujejo z evropskimi mobilnimi operaterji in ruskimi.
Kot veste, so vsi modeli iPhone izdelani v Združenih državah. Ameriški proizvajalec "poganja" pripomočke izključno za svoje mobilne operaterje. Takšne naprave imajoOznačevanje zaklenjenega mobilnega telefona. Toda podobni telefoni se lahko uporabljajo na ozemlju katere koli države in bodo stali za 30% ceneje. Čeprav obstaja ena velika odtenek. Za uporabo zaklenjenega mobilnega telefona bo za 2 leti potrebno plačilo za storitve ameriških mobilnih operaterjev. Če prekinete pogodbo s ponudnikom, boste morali plačati odškodnino, ki bo enaka 30%. V skladu s tem je nakup takšnih naprav absolutno ne donosna.
Ob spoznanju, da je to - NeverLock, - se obrnemo na drugo znamko, ki jo pogosto najdemo na sodobnih napravah.

Soft Unlock

Če telefon preglasi napis "softwalk", to pomeni, da je bila naprava programirana vdrto in "odprta". Običajno se takšni telefoni prodajajo v Ukrajini. Vendar pa je nakup "softwall" možen samo v izjemnih primerih. Dejstvo je, da je zelo pogosto "razčlenitev" praktično način hišice, ki lahko oteži dostop do iTunes-a. Kot rezultat, bo uporabnik nenehno soočeni z dejstvom, da med posodobitvijo "Ayutouns" ne bo uspelo. Kot rezultat, bo treba poiskati novo firmware, ki včasih pride ven le v tednu, in telefon bo nemogoče uporabiti. Zato je vredno kupovati NeverLock. Poglejmo, kako jo pravilno razlikovati od nedovoljenih posegov in drugih modelov.

Kaj morate iskati pri nakupu NeverLock

Pri izbiri telefona ga morate najprej vklopiti. Če ste resnično Apple iPhone Neverlock prej, potem bi se zagonski zaslon prikazal vsem znanimlogotip podjetja


Zaklenjeni mobilni telefoni imajo običajno izjemno sliko lobanje. To pomeni, da pametni telefon spada v kategorijo blokiranih, za uporabo pa bo moral dodatno plačati ameriškim operaterjem. Skladno s tem nakup naprave, ki je prišla neposredno iz ZDA, nima smisla.
Poleg tega si poglejmo še nekaj načinov za ugotovitev, ali je iPhone 4S Neverlock dejansko v trgovini ali ne.

Kako hitro ugotoviti zaklenjen telefon?

Če je kupec v trgovini, potem je najlažji način, da vstavite sim kartico v iphone in počakajte, da naprava ujame omrežje. Če vse deluje dobro in deluje, lahko varno kupite telefon. Za preverjanje stanja lahko vnesete tudi kombinacijo številk. Če telefon izda bilanco na računu, potem je to Neverlock, v primeru zvončkov in nejasnih manipulacij z napravami pa ni vredno.

Preverjanje z IMEI

Še en preprost način za preverjanje iphone. To storite tako:
  • Pojdite na nastavitve telefona.
  • Izberite razdelek »O napravah« in pojdite na zavihek »IMEI«.
  • Kopirajte prejeto kodo in jo vnesite na uradni strani storitve.
  • Kliknite »Preveri« (veliko informacij o telefonu bo prikazanih po tej strani).
  • Kliknite na zeleno tipko "SlimLock & Warranty".
  • Pridobite tehnične informacije, kjer bo konec napisan, zaklenjen telefon ali ne.
  • Hkrati bo beseda false pomenila, da je pametni telefon ponovno utripal in res potrjuje, da je "Nevellock". Kot vidite, veste, kaj to pomeniNeverlock, lahko kupite kakovosten telefon, ki bo delo s katero koli SIM kartico.

    Sorodne publikacije