SR-TMH18 - Panasonic Multivarte: Navodila za uporabo, recepti. Panasonic SR-TMH18 večplastna skleda

Model SR-TMH18 - Panasonicova večkompaktna in kompaktna velikost. Naprava je nezahtevna v službi, praktična, popolnoma ustreza tistim, ki raje uporabljajo preprosto in zanesljivo tehniko. Multivarka ima notranji pomnilnik, ki si lahko hkrati zapomni več programov kuhanja. Naprava bo zlahka zamenjala mikrovalovno pečico, štedilnik in celo pečico. Spodaj preberite več o funkcijah in funkcijah modela.

Kratke informacije

Panasonic SR-TMH18 Multivarte ima majhne dimenzije in majhno število funkcij. Toda tudi s tem ima precejšen potencial. Članek opisuje prednosti in slabosti naprave. To bo pomagalo določiti pomen večnamenskega vagona. Opozoriti je treba: v času, ko je bila izdana, je zasluženo veljala za eno najboljših med podobnimi tehnikami. Seveda, sčasoma je izgubila vodstvo, vendar mnogi stanodajalci še vedno raje model SR-TMH18. Panasonic Multivarts privablja številne potrošnike zaradi majhnega števila nameščenih aplikacij in enostavne uporabe.


Dodatne nianse

Leto izdaje naprave je bilo tako priljubljeno, da je zdaj mogoče najti več sto receptov za jedi, ki so namenjene tej multivarki. Nasvete, priporočila in edinstvene načine ustvarjanja kulinaričnih mojstrovin lahko najdete v posebni knjižici, ki je na voljo. Recepti za Panasonic SR-TMH18 Multicorenajpogosteje se uporabljajo za kuhanje žit. To je posledica dejstva, da je naprava popolnoma spopasti z jedmi riža, ajde in pšenice. Zaradi posebnih tehnologij vsako zrno nabrekne in se napolni, pri tem pa ohrani svojo obliko in vse uporabne snovi.


Mikroprocesor je odgovoren za izračun optimalnega časa kuhanja in vam omogoča nastavitev pravilnega temperaturnega načina. To omogoča gostiteljici, da reši svojo moč in nato uživa v neverjetnem okusu in obroku.

Večplastne značilnosti

Model SR-TMH18 je večnamenski Panasonic, ki ima številne funkcije. Zlasti takšne
 • majhne velikosti;
 • skodelica s prostornino 4,5 litra (vendar delovna - 3,5-4 l);
 • funkcija izumrtja, ki traja od 1 do 12 ur;
 • kuhanje otrok in dietetikov;
 • s posebno zasnovo ventila, ki omogoča porazdelitev parov (ta tehnologija ne dopušča sovpadanja in vrenja hrane);
 • enostavnost upravljanja;
 • Enostavno vzdrževanje.
 • Večslojni opis

  Multi-drive SR-TMH18 je idealen za vsakodnevno uporabo. Življenjska doba naprave je pomembna, zato ni treba skrbeti, da se bo zaradi nenehnega dela zlomila. Prav zaradi tega je model pridobil popularnost med domačimi kupci. Praviloma se posveča pozornost vsem ljubicam, ki imajo raje zanesljivo in preprosto tehniko. Naprava bo z lahkoto izvedla vse potrošniške muhe. In osebi ni treba dolgo razmišljati, karv katerem primeru kliknete. V nadzorni plošči, ki se nahaja na sprednji strani, so vsi ključi navpično. Podpisane so v ruščini, v kvantitativnem smislu pa jih je nekaj. Zato se težko zaplete. Tudi najbolj neizkušen uporabnik bo lahko z napravo ravnal brez navodil.
  SR-TMH18 je Panasonicov večplastni paket z masivnim pokrovom. Na notranji strani je posebno gumijasto tesnilo, ki zagotavlja maksimalno tesnost. Gumbi na nadzorni plošči so prekriti s plastiko, ki zagotavlja popolno zaščito ključev. Zaradi te plasti se zlahka čistijo pred onesnaževanjem. Zaslon, ki je nameščen v napravi, je majhen, vendar se celotno besedilo, ki se pojavi na njem, dobro prebere. Na zaslonu lahko najdete informacije o nastavitvah in času kuhanja. Panasonic SR-TMH18 Multilayer Bowl nima transportne ročice, tako kot naprava kot celota. Zato je za pridobitev zmogljivosti potrebno kupiti tudi rokavice. Pazi na vrsto multivark, morate določiti obliko telesa - izgleda kot lonec. Plošča je prekrita z belo plastiko, ki v stilu spominja na kovino. Posebna kapacitivnost za zbiranje kondenzata je na strani.

  Zaključek

  Panasonic SR-TMH18 multivariatno navodilo, ki je priloženo kompletu, se prodaja z nekaterimi napravami za enostavno uporabo. Kaj je priloženo napravi? Vsak kupec v kompletu bo razkril:
 • plastično zajemalko;
 • merilno steklo;
 • Zmogljivost, ki omogočakuhamo za paro;
 • navodila;
 • kabel za povezavo z omrežjem, ki ima odstranljivo strukturo;
 • posebna knjiga z recepti;
 • skodelica z nelepljivim premazom, ki ima prostornino 4 litre (dovolj za pripravo porcije za 3-4 osebe).
 • Treba je opozoriti, da je živilo v posodi bolje mešati s silikonsko lopato in ne s tisto, ki je na voljo. To je posledica dejstva, da je teflonska prevleka zelo tanka. Seznam je precej slab, še posebej, če naredite analogijo z napravami, ki so bile izdane veliko kasneje.

  Večplastni programi

  Multivartion Panasonic SR-TMH18, ki vsebuje podrobno razlago uporabe vseh razpoložljivih aplikacij, ima tri ročne in avtomatske načine. Vgrajen in časovnik. Omogoča nastavitev zakasnitve kuhanja za 13 ur. Interval spreminjanja - 30 minut.
  Oglejmo si vse razpoložljive programe:
 • "Plov". Obstaja samodejni način, v katerem ni mogoče spremeniti temperature in časa kuhanja. Model SR-TMH18 je večdelni Panasonic, ki simulira kuhanje v kotlu s surovo železo. Največji čas kuhanja je ena ura.
 • "Ajda". Prav tako obstaja avtomatski program, ki pripravi kašo najbolj okusno. Ajda postane sveža in dišeča. Ta program se lahko uporablja tudi za pripravo stročnic. Multivark se znajde v 40 minutah. Čas uporabnika ne more spremeniti.
 • "Fade". Program, ki je namenjen pripravi obara, krompirja z mesom (golaž) in drugih jedi, ki zahtevajo dolgoobdobje toplotne obdelave. Časovni razpon je od ure do 12 ur. V tem programu lahko kuhate in jelly.
 • "Mlečna kaša". Obstaja samodejni način, ki je potreben za kuhanje mleka z nizko vsebnostjo maščob. Pogosto se ta program uporablja za pripravo hrane za dojenčke in prehranskih zajtrkov.
 • "Peka". Ta način bo postal odlična zamenjava pečice. Dobro se spopada s pečenjem kruha, pite, sladic, pečenj, pice. Dovoljeno je kuhati piščanca in meso v francoščini. Ta način se pogosto uporablja za preskus. Kuhanje poteka od 25 minut. do ene ure
 • "Vario za par". Program je senzoričen. Uporablja se za pripravo otroške hrane in dietetičnih jedi. Mlade mame v tem načinu pogosto sterilizirajo lutke, klopote in steklenice. Naprava pripravi za največ eno uro. Časovnik začne šteti čas šele potem, ko "čuti", da voda zavre. Par gre skozi poseben ventil.
 • Banana ovsena kaša

  Panasonic SR-TMH18 je tako priročen pri kuhanju, da je užitek. Razmislite o nekaj receptih, ki so primerni za to napravo. Banana ovsena kaša je preprosto odlična. Celemu dnevu dodaja živahnost in moč. Pripravljen za samo 25 minut. Potrebno je jemati ovsene kosmiče (100 g), mleko (250 ml), oreške, cimet (1/4 žličke), vodo (250 ml), banane (2 kos.), Sladkor (2 žlici) in vanilin (1/2 tsp.). Najprej prelijte kosmiče v skledo z mlekom. Vsebnost maščobe ne sme presegati 3,2%. Kdaj?to v mleku je potrebno napolniti z malo vode. Po tem morate dodati cimet, sladkor, vanilin. Nato vklopite način "Mlečna kaša" za samo 15 minut. Med pripravo jedi je treba mešati banane in orehe. Treba je sprostiti homogeno pire. Po pripravi kaše ga je treba zmešati s težo sadja in jo pet minut obleči v način "Podpora za toploto".

  Ovsena kaša z bučo

  Jed se kuha 1 uro in 20 minut. Treba je sprejeti kosmičev (230 g), sladkor (120 g), sodo (1 čajno žličko), pecilni prašek (1/2 žličke), sol (1/2 žličke), melaso (2 žlici). l.), voda (2 žlici.), rastlinsko olje (100 ml), oreški (1/2 čajne žličke.), cimet (1 žlica.), bučno pire (200 g). Za začetek morate pripraviti bučo za par. To morate storiti v načinu "Vork". Postopek traja največ 10 minut. Groz "Hercules" je treba zdrobiti v mešalniku, tako da moka pride ven. Po tem boste morali združiti vse suhe sestavine: sol, sladkor, oreške, cimet, soda, pecilni prašek in drobljenec. Mellasa, pire in maslo, pomešani v ločeni posodi. Ostaja, da povežemo vse mase, ki jih prejmemo v skledo. Piškotke je treba kuhati v načinu "pečenje" eno uro.

  Multivarion Panasonic SR-TMH18: popravilo

  Napravo je mogoče popraviti doma in v servisnem centru. Njena glavna težava je okvara delovne enote. Praviloma je za odpravo te napake potrebno uporabiti znanje iz fizike. Dovolj bo vrtenja uporov in mikrovezij. Če pa nimate potrebnega znanja, se obrnite na strokovnjake.

  Sorodne publikacije