Auto Radar Neoline X-COP 8500: Primerjava s konkurenti in pregledi

Radarski detektor je eden izmed najbolj priljubljenih avtomobilskih dodatkov. Naprava omogoča lastnikom avtomobilov, da prihranijo čas in denar ter se izognejo trčenju s prometnimi policisti. Učinkovitost radarja se povečuje iz dneva v dan skupaj s skrivanjem naprav, ki jih uporabljajo cestni inšpektorji. Avtomobilski radar Neoline X-COP 8500 zajame vse naprave - začenši z "puščicami" in konča z inovativnim "Avtodorya".

Specifikacije radarja

Za avtomobilski radar Neoline X-COP 8500 je značilna največja GPS baza policijskih radarjev, ki se uporablja v državah Evrope in Rusije. Prednosti opisane naprave so:
 • vgrajen GPS modul;
 • radijski modul, ki pritrjuje policijski radar tipa "Strelka";
 • sposobnost zaznavanja vseh vrst osebja, ki jih uporabljajo skenerji DIBD;
 • razpoložljive posodobitve osnove GPS;
 • OLED zaslon;
 • posebni način X-COP;
 • možnost dodajanja koordinat radarjev prometne policije;
 • Russified meni in glasovni poziv v ruskem jeziku;
 • Več razpoložljivih načinov - "pot" in "mesto";
 • 8 stopenj prostornine;
 • fiksiranje signalov širokega frekvenčnega območja;
 • Zaključek trenutne hitrosti vozila na zaslonu;
 • radar za zaznavanje razdalje - približno 2 km;
 • zaščita pred odkrivanjem VG-2.
 • Radar Neoline X-COP 8500 išče satelite za "hladen" zagon v 40-90 sekundah, pri čemer je "vroč"- v 5-10 sekundah.

  Oblikovanje radarskega detektorja

  Različni modeli radarskih detektorjev imajo podobno zasnovo, zato videz modela Neoline X-COP 8500 v veliki meri spominja na njegove analogne izdelke drugih znamk.
  Kljub temu, da je ohišje naprave standardno, so vgrajeni zasloni in odsotnost klasičnih mehanskih ključev prednosti. Kontrolni gumbi Neoline X-COP 8500 so: so nameščeni v LED in označeni z besedama "VOLUME /CITY" in "PWR /MENU".

  Na sprednji strani radarja je "GPS", ki potrjuje prisotnost vgrajenega navigacijskega modula, naprava zajame vse kamere in radarje, ki jih uporabljajo prometni inšpektorji. Na levi strani ohišja je vtičnica. Radijski detektor Neoline X-COP 8500 GPS se poveže z vgrajenim omrežjem avtomobila. V bližini je priključek miniUSB, ki napravo povezuje z računalnikom.

  Značilnosti konstrukcije

  V drugem radarskem detektorju se Neoline X-COP 8500 praktično ne razlikuje od analogov drugih znamk in modelov. Ugotovimo lahko, da pomanjkanje leče za odkrivanje laserskega skeniranja poganja avtomobila, na primer Whistler. Vendar pa se laserski radarji v naši državi praktično ne uporabljajo. Vendar pa odsotnost takšne funkcije nadomeščajo druge, enako zanimive rešitve proizvajalca.

  Magnetna pritrditev

  V radarski detektor je vključen magnetni nosilec v obliki krožne plošče, ki je pritrjen na armaturno ploščo vozila s pomočjo dvostranskega lepilnega traku. Sama antiradar je pritrjenta plošča trdno: tudi pri vožnji po večjih ovirah naprava ne odleti z nosilca. Moč vgrajenega magneta je dovolj, da pripomoček ostane v stanju mirovanja.

  Vklop in izklop naprave

  Neoline X-COP 8500 ima gumb za vklop, ki omogoča hitro vklop in izklop pripomočka brez odstranitve vtiča iz vtičnice ali vžigalnika. Popolna prekinitev povezave z omrežjem na vozilu ni potrebna. Samo pritisnite tipko za vklop /izklop, ki se nahaja na vtiču. Edina pomanjkljivost je odsotnost tipke za utišanje: uporabna je v primerih, ko se naprava na določen vir radijskih frekvenc odziva dolgo časa. Na primer, če je avto dolgo stoji na semaforju ali je blizu DPS posadke z radarjem. Pripomoček zagotavlja funkcijo samodejne nastavitve, vendar ni posebej učinkovit in omogoča le delno dušenje zvoka.
  Proizvajalec proti-radarjev Neoline je poskušal model razlikovati od svojih konkurentov ne le v smislu oblikovanja, ampak tudi s tehnične in funkcionalne strani. Dobra ideja pa razvijalcem ni omogočila, da bi uresničili celoten potencial, ki se je nabral v desetletjih prakse: pripomoček se popolnoma ujema z glavnimi funkcijami, ne da bi hkrati imel dodatne in pogosto popolnoma nepotrebne možnosti.

  Krmiljenje radarskega detektorja

  Na telesu naprave sta dve glavni kontrolni tipki. Na desni strani je gumb VOLUME /CITY, ki omogoča nastavitev glasnostizvočnih signalov in ustvarjanje /brisanje novih koordinat. Na primer, lahko se uporablja za izdelavo radarja, ki ni v podatkovni bazi naprave. Koordinata se ustvari z dolgim ​​pritiskom na desni gumb na pripomočku. Z njegovo pomočjo izberite določene nastavitve menija.

  Leva tipka - "PWR /MENU" - omogoča vklop in izklop detektorja radarja in odpiranje menija.

  Nastavitev menija

  Radarsko delo lahko prilagodite v enem od treh načinov: mesto, pot in X-COP. V načinu "poti" je občutljivost radarskega detektorja Neoline X-COP 8500 nastavljena na polno moč. V načinu "city" se občutljivost zmanjša, da bi se izognili napačnim pozitivnim rezultatom. Delovanje radarja v načinu X-COP je odvisno od hitrosti avtomobila: opozorilo voznika pri hitrosti do 40 km /h se izvede s pomočjo prikaza na zaslonu, mestni način se vklopi na 70 km /h, ko je hitrost prekoračena pri 70 km /h, način " poti “. Meni naprave je dovolj širok in vključuje:
 • tri načine svetlosti zaslona.
 • Glasnost signala se zmanjša za 50% v samodejnem načinu 4 sekunde po zaznavi radarja.
 • Izbira praga hitrosti, pri katerem naprava večkrat obvesti voznika. Vse informacije so prikazane na zaslonu pripomočka, če je hitrost vozila pod nastavljenim pragom. Manj od te funkcije je potreba po natančnem spremljanju radarskega pričanja, ki je prikazano na zaslonu, zaradi pomanjkanja zvočnih signalov.
 • Obvestilo o nizki napetosti omrežja na vozilu. Detektor radarja bo samodejno zaznanOdklopite, če je padec napetosti v omrežju pod 108 KM.
 • Selektivna vključitev in odklop območij frekvenc odčitavanja. Za način "mesta" proizvajalec priporoča prekinitev "Ka" in "X" frekvenc, da bi se izognili lažnim alarmom naprave.
 • Možnost nastavitve zvočnih in glasovnih opozoril.
 • Nastavitev časovnega in časovnega pasu. Nastavljena je samo ura, nastavitev minute se izvede samodejno.
 • Ponastavite na tovarniške nastavitve.
 • Popolna izbris vnesenih koordinat.
 • Seznam nastavitev za detektor je pomemben, vendar pogosto ni treba vzpenjati po meniju naprave: ko so vse nastavitve opravljene. Za voznike, ki so pogosto v dosegu in na progi, je optimalna izbira X-COP.

  Radar Neoline X-COP 8500: pregledi lastnikov avtomobilov

  Preostanek o radarskih pregledih lastnikov avtomobilov potrjuje njegovo učinkovitost, enostavnost uporabe in privlačen videz. Mnogi vozniki opozarjajo na udobje magnetnega zapiranja in enostavnost namestitve pripomočka na armaturno ploščo avtomobila. Za tiste, ki jim to pritrditev ni všeč, je v antiradarju na voljo posebna preproga, ki je opremljena s kompletom.
  Hitra pritrditev vseh satelitov po vklopu je še en plus Neoline X-COP 8500. Pregledi lastnikov avtomobilov kažejo, da z "hladnim" zagonom naprava najde vse satelite v manj kot minuti, v primeru "vroče" pa v nekaj sekundah. Zaslon pripomočka je prekrit s prozorno površino, svetlobov vsakem vremenu, kar je mogoče pripisati slabostim naprave. Zaradi tega je precej težko videti, kaj je prikazano na prikazovalniku anti-radarja. Zaradi tega je svetlost zaslona pogosto prikazana na maksimumu, ki se lahko barva v temi. Poleti, lastniki avtomobilov morajo paziti na avdio opozorila antiradar, in ne na zaslonu. Pomanjkljivost X-COP 8500 je majhna prostornina: zelo verjetno je, da ne bo slišan.
  Kljub dejstvu, da lahko radarski detektor na mestnih mejah napačno deluje, na progi se dobro sooča s svojim delom, celo zajema naprave, kot je radar "Chris-P". Anti-Theft Neoline X-COP 8500 je optimalen pripomoček, ki ima široko funkcionalnost in pomaga lastnikom avtomobilov, da se izognejo trčenju z osebjem RBDD.

  Primerjava z drugimi modeli radarskih detektorjev

  Protipožarno stojalo Neoline X-COP 8500 lahko primerjamo z nekaterimi drugimi modeli podobnih naprav, ki so zelo priljubljene pri lastnikih avtomobilov. Eden od najdražjih modelov je Street Storm STR-9540EX GL. Toda kljub visoki ceni, je pripomoček na več načinov slabši od konkurentov: GPS osnove v mestih so nepopolne, pogoste napačne, zelo neprozorno telo, slaba zaščita pred pregrado. Drug model - Sho-Me G-1000 STR - po nižji ceni je omejen na manjše število lažno pozitivnih rezultatov, vendar se pojavljajo tudi precej pogosto. Neoline X-COP je po njihovem ozadju idealen: samo v mestu v bližini nakupovalnih središč lahko zdrsnejo enojne udarce. Hkrati pa ima tudi svojo slabost -imel informativni zaslon. Navedeni radarski detektorji imajo eno skupno slabost: ne morejo zaznati radarjev na semaforjih. Vodja igre se lahko imenuje podpis anti-radar Playme SILENT: nima lažno pozitivnih rezultatov, medtem ko je pred vsemi stacionarnimi kompleksi in opozori voznika.

  Sorodne publikacije