Sistemske zahteve World of Warcraft: minimalne in priporočene

World of Warcraft je ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger vlog za več igralcev na svetu. Pojavila se je pred približno petnajstimi leti in skoraj takoj osvojila dlan primata. Od takrat se je veliko takih iger poskušalo premagati, vendar nobena ni uspela. V zadnjih letih ni bilo posebnih poskusov, saj je žanr masivne multiplayer igre vlog postal manj priljubljen in so ga nadomestile druge igre z multiplayer načinom, vendar je njegova pomembna baza navijačev v projektu ostala. Poleg tega se v projektu še vedno pojavljajo novi akterji. Če želite poskusiti svojo roko, morate najprej poznati sistemske zahteve World of Warcraft. Zdi se, da bi morala biti igra na vsakem računalniku, saj je bila izdana pred več kot desetimi leti. Vendar se izkaže, da razvijalci nenehno objavljajo posodobitve in dodatke. In skupaj z igro, sistemske zahteve World of Warcraft so posodobljene, tako da pred nalaganjem odjemalca in nakup premije račun, je vredno spoznavanje njih in se prepričajte, da je vaš sistem primeren za to igro, sicer lahko imate težave z ta ogromna zabava za več igralcev.

Operacijski sistem

Čeprav je bila igra sproščena, ko je bil sistem Windows 2000 že aktiven, so se časi spremenili in če želite, da se igra izvaja na vašem računalniku, morate paziti, da ste namestili operacijski sistem, ki ni starejši od Windows 7. Da, ni dovoljentudi klasična različica XP-a, saj ga razvijalec ne podpira več, zato ga ni mogoče uporabiti v svojih igrah. Seveda so priporočene tudi zahteve sistema World of Warcraft, v katerih razvijalci priporočajo uporabo sistema Windows 10, saj ni skrivnost, da se ta različica operacijskega sistema imenuje najboljša za računalniške igre. Poleg tega je to zadnja v seriji, to pomeni, da nove različice sistema ne bodo izdane ločeno, tako da lahko nenehno nalagate posodobitve za to in tako pustite roko na impulzu. Seveda, operacijski sistem ni edina stvar, ki jo morate naučiti, ko preučujete sistemske zahteve World of Warcraft.

Procesor

Če ste kdaj prebrali pregled World of Warcraft, potem veste, da je to ogromna multiplayer igra. Kaj to pomeni? To pomeni, da je zasnovan tako, da hkrati igra veliko število igralcev, medtem ko so vsi v istem igralnem svetu in lahko komunicirajo drug z drugim. Seveda bi morale biti zahteve za takšen projekt višje od zahtev običajne enojne igre, saj je obremenitev računalnika veliko višja. Zato ni presenetljivo, da boste potrebovali še vsaj en procesor z dvema jederoma, pri čemer zmogljivost vsakega ne bi smela presegati treh gigahercev. Glede na priporočene zahteve, bi morali razmisliti o nakupu procesorja s štirimi jedri, saj le v tem primeru lahko dosežete najboljši rezultat. Seveda, vPrvotna različica World of Warcraft zahtevkov je bila precej nižja, vendar so, kot je že bilo omenjeno, stalne posodobitve prispevale k postopnemu povečanju zahtev.

RAM

Eden od najpomembnejših elementov računalnika je RAM. Uporabljajo ga programi za delovanje, in če to ni dovolj, potem program ne bo mogel zagnati ali zagnati, ampak tudi "obesiti" računalnik, saj bo omejitev razpoložljivega pomnilnika presežena. Igre so isti programi, vendar še bolj zahtevni. Zato morate imeti veliko RAM-a, tako da ne razmišljate o tem, kakšno igro kupujete. Sodobni projekti zahtevajo približno osem gigabajtov RAM-a, čeprav že obstajajo tisti, v katerih je največjo zmogljivost mogoče doseči le, če imate na voljo šestnajst gigabajtov OPERATIVNEGA spomina. Na srečo, v primeru World of Warcraft, zahteve niso tako visoke. Če želite preprosto zagnati igro, boste imeli dva gigabajta, medtem ko pri maksimalnih nastavitvah, brez najmanjših težav, lahko igrate s štirimi gigabajti. In če v kateri koli drugi igri lahko poskusite zanemariti priporočila, v množični multiplayer RPG je bolje, da to ne storite.

Video kartica

Če ste si ogledali video pregled na World of Warcraft, ste videli, da imajo najnovejše različice igre zelo impresivno grafiko, ki je desetkrat večja od tiste, ki bi jo igra lahko ponudila. Zato morate dobiti kakovostno grafično kartico,če želite uživati ​​v lepoti sveta iger. Minimalna zahteva je en gigabajt video pomnilnika, toda za nastavitev grafičnih nastavitev na maksimum morate imeti vsaj dva gigabajta video pomnilnika.

Prostor na disku

Ne moremo reči, koliko prostora bo vzel World of Warcraft. Prosti strežniki, uradni in plačani strežniki - vsak ima svojega naročnika, ki se lahko razlikuje glede na težo. Toda v večini primerov bo igra na trdem disku trajala približno 45 gigabajtov.

Sorodne publikacije