Kako povezati "X Box 360" z internetom: navodila korak za korakom

"Xbox 360" je konzola, ki omogoča igranje različnih iger in programov. Konstante uporabljajo brezžične krmilnike. Kako povezati "X Box 360" z internetom, lahko najdete na naslednjem.

Kaj potrebuje internetno povezavo

Povezovanje "Xbox 360" z internetom vam omogoča, da odkrijete vse funkcije konzole. V ta namen je proizvajalec posebej razvil "X Box Live" za dostop do omrežja. S tem uporabnikom lahko uporabniki klepetajo na spletu, poslušajo glasbo, igrajo igre, dobijo priljubljene nove stvari in dodatne vsebine, obiščejo različna mesta, ohranijo osebni napredek v oblaku. Da bi omogočili vse te funkcije, je vredno razmisliti, kako povezati "X Box 360" z internetom.

Standardna pot

Domneva se, da je povezava svinca najbolj zanesljiva, saj nobena motnja ne more prekiniti signala, ki je neprekinjen tok. Za povezavo "X Box 360" z internetom na vodilni način potrebujete nekaj komponent:


 • Kabel za omrežje.
 • Modem ali usmerjevalnik.
 • Kabelska linija, ki ima dostop do tehnologije DSL.
 • Sedaj lahko nadaljujete neposredno s povezavo. Omrežni kabel se priključi na konzolo z eno stranjo, druga pa na modem. Nato morate vklopiti modem in počakati nekaj časa, da se vključi. Nato lahko sami vključite predpono.Pri pravilnih dejanjih mora imeti uporabnik dostop do pripomočka.

  Možne nianse

  Če so vsa dejanja izvedena v pravilnem zaporedju, vendar ni dostopa do interneta, je vredno preveriti kable za povezavo. Nato izklopite predpono in odklopite žice. Potrebno je opraviti vizualno diagnozo konektorjev, da bi odstranili smeti in prah na njihovih površinah.


  Ko je preverjanje končano, lahko vstavite kable v priključke, dokler ne zaslišite tipičnega klika. Nato poskusite uporabiti druga vrata na modemu in preveriti njihovo stanje. To je bil prvi način za vzpostavitev internetne povezave na Xbox 360.

  Brezžična povezava

  Za povezavo s storitvijo Live brez uporabe omrežnega kabla potrebujete usmerjevalnik Wi-Fi. Ta povezava omogoča premikanje konzole v polmeru signala. Model 360 lahko podpira brezžično omrežje. Če želite Xbox 360 povezati z internetom brez uporabe žic, morate imeti visokohitrostno omrežno povezavo. Vendar je v tem primeru potrebno izključiti povezavo prek mobilnih modemov, saj imajo veliko zamudo in počasno delo. Potrebovali boste tudi naprave, ki zagotavljajo brezžično povezavo in brezžični vmesnik, ki se ujema z modelom konzole.

  Dodatne značilnosti

  \ t
  Ko je Xbox 360 povezan z internetom, lahko izkoristite storitev X BoxLive. Zdaj se lahko igrate s prijatelji v vsaki igri, ko ste na daljavomed seboj. Obstaja tudi edinstvena priložnost, da ocenite najnovejše igre pred tem, z demo verzijo. Ekskluzivne ponudbe in ocene za naročnike so na voljo kadarkoli.
  Kot športna tekmovanja? Ogled tekmovanj je možen na ESPN, MLB.TV, NBA Game Time in UFC. Poleg tega lahko uporabnik uživa v serijah studijev, kot so Netflix, HBO in številni drugi priljubljeni studii. Ker povezovanje z internetom zagotavlja shranjevanje iger v oblaku, jih lahko prenesete z uporabo vse razpoložljive konzole kjerkoli na svetu. Z različnimi naročninami lahko uporabnik enkrat mesečno prejme bonuse v obliki brezplačnih iger. Obstaja tudi priložnost za igranje najbolj priljubljenih virtualnih pustolovščin, ki so na voljo za omejen čas. Dostop do omrežja poteka prek brskalnika, kjer lahko obiščete različna mesta, klepetate s prijatelji in si ogledate različne zadetke drugih uporabnikov.

  Posodobitve

  Kako posodobiti "X Box 360" prek interneta? Občasno razvijalci izdajo posodobitve za izboljšanje aplikacij. Vendar jih ni vedno mogoče pravilno namestiti. Številne manipulacije vam bodo pomagale rešiti težave, povezane s posodobitvami. Torej, če ne morete nadgraditi iz prvega, lahko ponovni poskus popravi situacijo. V nekaterih primerih pomaga sprostiti prostor na disku, saj posodobitev zahteva pomnilnik. Prisotnost začasnih datotek v prevelikih količinah lahko prepreči, da se predpona osveži. Zato je vredno izbrisati sistemski predpomnilnik in ga odstraniti nepotrebnosmeti Včasih je težava v profilu uporabnika. To težavo odpravite tako, da obiščete stran za družabna omrežja v nadzorni plošči »X Box«. Nato se prijavite in naložite svoj profil. Nato se odjavite iz računa in se nato ponovno povežite. Zdaj lahko vnesete ime računa in geslo.

  Sorodne publikacije