"Video Witness 3600 FHD G": pregledi, specifikacije, povezava, proizvajalec

Mnogi vozniki uporabljajo sodobno napravo, ki zagotavlja zanesljivo zaščito pri pravnem reševanju sporov, ki se pojavijo na cestah v primeru nesreče. Govorimo o videorekorderjih, ki omogočajo, da v realnem času snemamo vse, kar se zgodi na videu, in jih nato uporabimo kot dokaz. Višja kot je kakovost takega videa, večje so možnosti, da vidite majhne podrobnosti, ki se zdijo ključne. Ta članek je namenjen registrarju pod imenom "Video pričevanje 3600 FHD G", katerega pregled bo služil kot osnova za sklepanje o njegovi kakovosti. Zahvaljujoč visokokakovostni sliki je postal junak današnjega pregleda, kljub dejstvu, da je to precej star model. Ampak vse je v redu.


Zakaj registrarji pogosto ne posvečajo pozornosti.

Kot pravijo, mnogi preprosto ne sprejmejo nobenih zavarovalnih ukrepov, dokler ne pridejo v neprijetno situacijo. Pogosto je v tem primeru že čas, da nekaj spremenimo. Registri so enostavne naprave, ki jih redko oglašujejo in jih ne izdajo znana podjetja. Vendar njihova uporaba manj koristi. To je vredno upoštevati dejstvo, da vsak dan na cestah ni le nevšečnost voznikov izzove nesreče, ampak tudi različni posamezniki, ki poskušajo zavajati "znesek" svojega denarja. V takih primerih je registrar nepogrešljiv, saj nam omogoča, da dokažemo nedolžnost, kljub številnim "pričevanjem".pričevanja, ki so prevzeta vnaprej.


Video snemalnik je lahko še posebej koristen pri reševanju sporov v zvezi z nesrečo vašega avtomobila in avtomobila enega od uradnikov ali policistov. Tako ali drugače bodo video materiali pomagali jasno pokazati, kdo je narobe, tudi če pride do sojenja. Zato je treba zdaj namestiti takšno napravo, če ste lastnik ali voznik avtomobila.

Kako narediti pravo izbiro

Ta preprosta naprava ne potrebuje toliko. Njegova glavna naloga je popraviti vse, kar se dogaja na cesti. Višja kot je kakovost videa, za voznika je boljša. To je vredno preveriti takoj, kako DVR obnaša ponoči, je mogoče videti številke mimo avtomobilov, ali je mogoče razstaviti vsaj njihovo povezavo z eno ali drugo blagovno znamko in model. Dodatni podatki, ki jih posreduje modul GPS, lahko pomagajo tudi pri reševanju spornih trenutkov. Zahvaljujoč temu senzorju lahko video prikaže vašo trenutno hitrost. To vam bo pomagalo dokazati, da ste se v sili jasno držali prometnih predpisov. Prav tako DVR z GPS v celoti beleži vašo pot, ki je lahko koristna za vaše lastne namene, na primer za sledenje premiku uradnega vozila. Zanimivo dejstvo je značilnost te vrste pripomočkov. Če bi kakšne druge tehnične novosti skoraj vedno pritegnile pozornost svojega videza in na prvi pogled pritegnile pozornost, je registrar priTo vprašanje je ravno nasprotno. Zakaj? Celotna skrivnost je, da mora opravljati svojo funkcijo brez nepotrebnih motenj s strani uporabnika. To pomeni, da se snemanje začne, ko se promet zažene, in voznik se ne začuti ali ustavi. Dober avto DVR je tisti, ki je bil konfiguriran enkrat med namestitvijo, nato pa preprosto opravlja svojo funkcijo in ni ga potrebno spremljati.
Še ena značilnost je odmev prejšnjega - kompaktnost in nevsiljivost. Manjša naprava bo zasedla sedeže na vetrobranskem steklu, boljši bo pregled voznika in mu ne bo treba nenehno iskati udobnega položaja, da bo gledal cesto, mimo pogleda na nosilec. Vse te značilnosti so neločljivo povezane z obravnavanim modelom. Oglejmo podrobneje svoje specifikacije, in tudi bodite pozorni na tovarniške opreme in priporočila za delovanje. Pregled "3600 FHD G" vam bo pomagal, da se odločite, ali je vredno kupiti "pomočnika" v vašem avtomobilu.

Oprema tovarne

Vedno je lepo prejemati darila. V primeru tega DVR, je proizvajalec poskrbel, da je popolna popolna namestitev služila kot precej prijetno presenečenje. Torej, v škatli po nakupu boste lahko našli:
 • neposredno video snemalnik;
 • Napajalnik je potreboval napajanje, priključeno v vtičnico za vžigalnik cigaret;
 • Kabel USB, ki ga lahko uporabite tudi za prenos podatkov brez odstranitve pomnilniške karticeposodabljanje vdelane programske opreme naprave;
 • napajalnik, ki se lahko priključi na običajno vtičnico 220V;
 • AV kabel (tako imenovani "tulipani" za povezavo s televizorjem prek analognega prenosa slike);
 • kabel mini-HDMI-HDMI (za priključitev na moderne monitorje, opremljene z digitalnim vhodom);
 • vijak za sesanje, namenjen za pritrditev na vetrobransko steklo;
 • garancijska kartica
 • navodila za uporabo.
 • Kot je razvidno, je proizvajalec poskušal zagotoviti, da uporabniku ni treba kupiti nobenega dodatka ali dodatkov. Edina stvar, ki bo potrebna za popolno delo, je pomnilniška kartica potrebnega zneska. Ne pride v paketu in jih uporabnik ne prejme ločeno, saj ima vsaka svoje zahteve glede svojih značilnosti.

  Videz in enostavna uporaba

  Kot je bilo že omenjeno, ima DVR dokaj kompaktno ohišje, ki omogoča, da skupaj z montažo zasede najmanj prostora in ne ovira voznikovega pregleda med vožnjo. Na sprednji strani je majhna leča kamere, na štirih straneh katere je bil prostor za LED osvetlitev IR, daje priložnost za izboljšanje kakovosti video posnetkov ponoči. Vrhunski proizvajalec se je odločil, da bo vse konektorje, kot tudi ključe, ki zahtevajo hiter dostop. Njihov seznam vključuje gumb za vklop in gumb za hitro fotografiranje. Konektorji na vrhu so tudi samiuporabljena so vrata USB za polnjenje med vožnjo, kot tudi analogni video izhod, preko katerega lahko prikažete sliko na zaslonu vgrajenega sprejemnika, če podpira to funkcijo. Ta ureditev olajša prvo povezavo, "Video Viewer 3600 FHD G" pa je mogoče samostojno vgraditi brez večjega dela. Tudi stranski deli niso brez dodatnih elementov. Na eni strani je mini-HDMI izhod za povezovanje kabla, digitalni video in režo za kartice microSD na drugi strani. Zadnji del je namenjen za najbolj udobno uporabo in prilagoditev. Ima zaslon z ločljivostjo 320x240 slikovnih pik, kar zadostuje za prikaz glavnega menija naprave in izbiro območja fotografiranja. Obstajajo 4 tipke za nastavitev. Od tega ne bo nobenih težav, ker je za registrarja "Video Witness 3600 FHD G" navodilo izdelano tako kompetentno in v celoti. Pod njimi se je razvijalec odločil postaviti luknjo za mikrofon, ki beleži vse pogovore. To je lahko koristno, če pride do konflikta, na primer z delavcem DPS. Spodnji konec tudi ni prikrajšan za par elementov. Ima gumb za ponastavitev v sili, ki je zasnovan za primer, da se "Video Witness 3600 FHD G" sam po sebi nenadoma obesi. Proizvajalec ni pozabil majhne dinamike, ki bodo omogočile, da bo video posnetek gledan z zvokom, da bo po potrebi zagotovil dokaz nedolžnosti.

  Video značilnosti

  Snemanje je mogoče izvesti v več načinih, odvisno od izbranega parametra pri nastavitvi naprave "Video Witness 3600 FHD G". Specifikacije kažejo, da ima najkakovostnejša različica ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik, vendar se je treba zavedati, da bo pomnilniška kartica napolnjena zelo hitro, kar pomeni, da je mogoče med aktivnim gibanjem čez dan večkrat prepisati videoposnetek, in že zvečer zjutraj ne boste našli posnetka. Obstajata še dva načina snemanja v visoki kakovosti, z ločljivostjo 1440 x 1080 in 1280 x 720 slikovnih pik. V teh načinih je frekvenca 30 sličic na sekundo. Če potrebujete višjo hitrost, lahko žrtvujete kakovost same slike. Če izberete najnovejšo različico z ločljivostjo 848 x 480 slikovnih pik, boste frekvenco povečali na 60 sličic na sekundo. To je lahko uporabno, če želite, da si boste lahko ogledali nekatere podrobnosti v prihodnje, tako da boste videoposnetek gledali počasneje.

  Senzorji in moduli

  Vendar pa je ta naprava nekaj več kot le video kamera, ki fiksira vse na svoji poti. Dodatne funkcije so na voljo z dvema vgrajenima moduloma, ki olajšata delovanje in zagotavljata brezhibno delovanje naprave. Prvi je G-senzor ali merilnik pospeška. Namenjen je samostojnemu določanju trenutkov začetka gibanja, udarcev, udarcev, udarcev ali obratov. Če izberete določeno točko menija, bodo prikazani video izseki na mestih dogodka, ki so nenormalni.zaščitena in ne znova pobegnite. Tako ste lahko v nujnih primerih prepričani, da dokazi ne bodo pomotoma izbrisani. Drugi modul je sprejemnik GPS. To vam daje več koristi naenkrat. Eden od njih je zapis trenutnih koordinat. Torej, tudi če se je ponoči pojavila neprijetna situacija in je težko identificirati videoposnetek okrog območja, lahko priročno shranite natančno shranjen videorekorder z GPS modulom. Poleg tega se na podlagi podatkov, pridobljenih iz satelitov, hitrost avtomobila ugotavlja zelo kakovostno, kar se odraža tudi v samem videu. To vam lahko pomaga pozneje dokazati, da ste se premikali brez kršenja prometnih predpisov.

  Avtonomija

  Razvijalci niso pozabili in dovolili uporabnikom, da uporabljajo registrar kot običajni fotoaparat ločeno od avtomobila. V ta namen je na voljo odstranljiva baterija z zmogljivostjo 500 mga, kar bo zadostovalo za približno eno uro neprekinjenega delovanja. Glede na to, da ima kamero z ločljivostjo 5 milijonov slikovnih pik, ki je sposobna narediti zelo dobre fotografije in snemati visoko kakovostne video posnetke, lahko naprava med kratkimi sprehodi popolnoma nadomesti digitalno "milo". Akumulator se uporablja za delovanje po tem, ko je motor potopljen in avto ostane na parkirišču. In vendar je priporočljivo zapustiti video snemalnik "Video čitalnik je stalno priključen na električno omrežje, tako da lahko popravi, na primer, osebo, ki bi lahko poskusila zlomiti vašo napravo.avtomobilom, ali ji je povzročila kakšno škodo. To še posebej velja v luči dejstva, da so v zadnjem času trakovi novic polni poročil o voznikih, ki so pobegnili s kraja nesreče po trčenju z avtomobilom, parkiranim ob cesti ali levo na parkirišče.

  Shranjevanje podatkov

  V napravi ni notranjega pomnilnika, zato boste morali takoj kupiti ločeno pomnilniško kartico. Priporočamo, da takoj vzamete kartico z največjo možno prostornino 32 GB. To je treba storiti, ker video na najvišji kakovosti vzame veliko prostora in po devetih urah, tudi s takšno glasnostjo, boste začeli prepisovati stare fragmente. In če je na primer kartica samo 4 GB, potem bo to le malo več kot uro materiala. Pri izbiri pomnilniške kartice bodite pozorni ne le na glasnost, ampak tudi na njen razred hitrosti. Na ta način se lahko izognete zamudam in sunkom, ki se pojavijo v času, ko hitrosti snemanja niso dovolj za shranjevanje vsega v realnem času. Zato poskusite kupiti 10-stopinjsko ali višjo kartico za vaš Gadget-Viewer 3600 FHD G. Opis te značilnosti je najpogosteje poudarjen v samem paketu.

  Pozitivne povratne informacije uporabnikov o napravah

  Čas je, da ocenimo kakovost naprave na podlagi ocen uporabnikov. Navsezadnje lahko tisti, ki so napravo uporabljali že nekaj časa v realnih pogojih delovanja, zagotovijo podrobne in točne informacije o svojih zmožnostih. Video snemalnik "Video viewer 3600 FHD G" je prejel povratne informacije kot pozitivne innegativno. Začnimo s prijetnimi trenutki, med katerimi se najpogosteje imenujejo:
 • prijeten videz in kompaktno ohišje. Mnogi vozniki poudarjajo, da je pristop razvijalca pri oblikovanju tega modela prav ta pristop. Naprava ne vpliva na vetrobransko steklo in vam omogoča udobno vožnjo avtomobila.
 • Ustrezna kakovost videa. Pri maksimalnih parametrih se slika precej jasno izkaže, možno je hitro razstaviti število premikajočih se vozil. S srečanjem z dobro pokritost problemov tudi ne nastane.
 • Preprost in intuitiven meni. Nekateri uporabniki priznavajo, da priročnika sploh niso pogledali, ker ni bilo potrebe. Vse te funkcije so preproste v jeziku in s svojimi nastavitvami vmesnikov "Video Wizard 3600 FHD G" ni nobenih težav.
 • Prepričan sprejem satelitskega signala z modulom GPS. Kot nekateri vozniki poudarjajo, so pogosto obstajali primeri, ko je DVR vzpostavil samozavestno povezavo s sateliti, preden je imel čas za navigator.
 • Odgovorna tehnična podpora. Kot pri kateri koli drugi napravi je lahko registrator okvarjen ali ne deluje več časa po začetku delovanja. V večini primerov, kot so opozorili uporabniki, se je težava hitro rešila z garancijo v pooblaščenih servisnih centrih z zamenjavo enote pripomočka ali celo celotne naprave.
 • Zmožnost uporabe kot kamera. Takšna vsestranskost voznikom ne omogočaPridobljeno z dodatnimi pripomočki in se lahko ponastavi, če se pametni telefon ne prikaže pri roki, zato boste morali takoj narediti fotografijo visoke kakovosti.
 • Prisotnost IR osvetlitve. Tak preprost trenutek, kot je vgradnja štirih svetlečih diod s strani proizvajalca, je omogočila bistveno izboljšanje kakovosti nočnega fotografiranja.
 • Očitno ima model precejšen seznam pozitivnih vidikov. Vendar pa ima tudi pomembne pomanjkljivosti, ki morajo biti pozorne tudi na to.

  Negativni vidiki modela, ki temeljijo na povratnih informacijah uporabnikov

  Sodni tajnik je bil zadovoljen s pomembnimi pomanjkljivostmi, ki jih ni mogoče prezreti. Razmislite, preden kupite, ali ste pripravljeni na to, in nato dokončno odločite za nakup pripomočka »Video 3600 FHD G«. Ocene pravijo, da motnje uporabnikov pogosto povzročajo naslednje točke:
 • Crash mount. Kot pravijo nekateri vozniki, se lahko dojilec razprši že tri mesece po začetku obratovanja. To je privedlo do potrebe po izumljanju novih metod za pritrjevanje pripomočkov na vetrobransko steklo.
 • Brez mehanizma za obračanje. Priključek nima krogelnega zgloba, zato naprave ne boste mogli zavrteti in ga poslati na stransko okno, na primer, da bi zabeležili pogovor s policistom, ne da bi ga odstranili iz ogrodja. To ni vedno priročno.
 • Na mestu izdelave je objavljena napačna vdelana programska oprema. "Video predvajalnik 3600 FHD G", katerega uporabniki so v skladu z navodili poskušali posodobiti programsko opremo, včasih naleteli na težavopridobivanje zaradi "opeke", ki pa se je kasneje brez težav vrnila v servisni center. Kot se je izkazalo, obstaja več popravkov naprav z nezdružljivimi datotekami.
 • Včasih visi. Najpogosteje se to zgodi, če je avto prevroče ali, nasprotno, prehladno. Pomaga ponastaviti z uporabo gumba za ponastavitev ali popolnega izklopa iz vtičnice, ko je baterija odstranjena. Če težave ne morete odpraviti, se za odpravo težave obrnite na pooblaščeni servis.
 • Nekateri vozniki so se občasno soočili z dejstvom, da so se med snemanjem med posameznimi datotekami pošiljali fragmenti 2-3 sekunde. Morda je bil razlog za to nizka kakovost njihovih pomnilniških kartic, vendar je verjetno nemogoče popraviti vir težave s pregledi. "Video priča 3600 FHD G" pa lahko v skladu s takšnimi ocenami ponudi, in najpomembnejši trenutek, če bo uspešen naključje, bo ostal v ozadju.
 • Sicer pa je glede na razmeroma nizko ceno za "VideoTime 3600 FHD G", ki je približno 5.000 ruskih rubljev, ta model eden najbolj optimalnih, s podobno funkcionalnostjo. Seveda ne bo brez nekaterih težav, toda da bi se jim izognili, bodo morali plačati veliko več.

  Zaključek

  Ta naprava je primerna za tiste, ki niso preveč izbirčni glede zanesljivosti tehnologije. Zadeva je izvedena visokokakovostno, dizajn je privlačen, delo je praktično stabilno, in če niste srečni in bo prišlo do zakonske zveze, potem je ne boste mogli zamenjati prek uradnega zastopnika na popolnoma funkcionalni napravi.težko je.

  Sorodne publikacije