"Planet draguljev": prehod 269 nivo. Nasveti

Nevosoft je znan kot razvijalec mobilnih aplikacij za široko občinstvo. Igre "tri v vrsti" so preproste in ne vsebujejo nobenih izjemnih sistemskih zahtev, zato se ljudje pogosto igrajo v njih. Najbolj priljubljena je "Planet Gems". Prehod ravni 269 na tri zvezdice pogosto povzroča težave, čeprav faza ni tako zapletena. V članku bomo opisali, kako premagati težave.

Splošno

Projekti tega žanra so zelo primitivni, nimajo zapleta, mehanika iger pa zmanjšuje na premikanje barvnega kamna, da se ustvari "cvetna trojica". Če ste uspeli zgraditi serijo več kot treh draguljev, bo igralec imel poseben bonus.


Zaradi svoje preprostosti je projekt osvojil srce milijonov ljudi in se samozavestno držal v top desetih najbolj priljubljenih različicah Apple iger od leta 2014 do 2016. Zakaj ljudje običajno nameščajo take programe na svoje mobilne naprave? Odgovor je preprost - to je stranski učinek tehničnega napredka. Ljudje so vedno preveč zaposleni. In tudi ko je prosti trenutek za razmislek o nečem, želim sprostiti možgane in nekaj, kar bi lahko vzelo njihove roke, da bi čas poganjal hitreje. In potem se zgodi nezavedno: roka se nenamerno razteza na domači pametni svetlobni premik prsta po zaslonu - in začela se je cenjena cvetlična aplikacija. Trije ali štirje dotiki zaslona - in stopnica je prečkana. Samo od ne vsakdo je z lahkoto prehod ravni 269 "Planet Gems". Je to?čas je majhen, število potez je omejeno, potem samo občutek nedokončane dejavnosti ne zapusti odra brez treh zvezd in se premakne naprej. Zato je lastnik pripomočka prisiljen ponoviti poskus.


Svet, kako prenesti raven igre

. "Planet draguljev" ni tako zapleten, če pa vas muči želja po doseganju maksimalnih rezultatov, se lahko prilagodite kristalinskemu in začetnemu nivoju z veliko bonusov. , ki bo pomagal razbiti vse barvne kamne za delček sekunde. Ampak to je možnost za zelo izkušene igralce. Če se ne želite zateči k takšnim skrajnostim, je bolje, da sledite nasvetom:
 • najprej aktivirajte dvokliknik bombnika;
 • nato v središču kraja, da bi spremenili modre in zelene dragulje;
 • razstreli bonus na sredino in počakajte na konec kombinacije;
 • spremenimo mesta modrih kamenčkov, da odstranimo rjavo opeko, zeleni dragulj oči pa premaknemo navzdol, da ustvarimo nov bonus;
 • prejeta bonusa eksplodira z dvojnim klikom in odpravi celotno vrsto draguljev;
 • Aktivirajte bombe v levem in desnem zgornjem kotu in počakajte na dokončanje vseh kombinacij.
 • Zaključek

  Seveda je to le eden od mnogih vodnikov, ki prispevajo k ravni 269 v "Planetu draguljev". Ta priročnik ni univerzalen - morda bo nekdo našel boljšo možnost in se bo odpravil na manj korakov. Na koncu je premagovanje vsake zahtevne ravni osebna zadeva za vse. Nekdo hoče na trizvezde nekoliko nekritične. Ponavljanje zahteva draga srca. In se sčasoma kopičijo. Za hitrejše okrevanje je potrebna gradnja. Torej večina igralcev gre samo še dlje. Hyde, skozi prehod ravni 269 v "Planetu draguljev" bo imel zelo mesto za tiste, ki trmasto želijo vzeti to višino. Vso srečo vsem!

  Sorodne publikacije