Pametni telefon Samsung Galaxy S7: Pregled lastnika

V prejšnji generaciji Galaxy S6 je družba Samsung predstavila nekaj zelo izvirnih rešitev, ki uporabnikom niso vzele veliko in toplote. Na srečo je blagovna znamka prisluhnila številnim pregledom in predlogom, s čimer je režo za pomnilniško kartico pripeljala do novega modela in povečala RAM. Poleg tega Samsung Galaxy S7 Edge specifikacije fotoaparata na mnogih kazalnikih daleč presegajo prejšnjo generacijo modelov. In to je le majhen del vseh inovacij, ki jih je podjetje pripravilo za ljubitelje njihovih izdelkov.


Torej, predmet današnjega pregleda - Samsung Galaxy S7 Edge: funkcije, pregledi in prednosti pametnega telefona ter njegove pomanjkljivosti.

Vsebina paketa

Pripomoček je v škatli znane blagovne znamke - kakovostna, trajna in dovolj informativna. Prikazuje najbolj zanimive specifikacije pripomočkov, nagrade, standarde kakovosti in druge koristne informacije, ki so lahko koristne pri prvi obravnavi.
V škatli boste videli:
 • pametni telefon Samsung Galaxy S7 Edge;
 • pregledi in fotografije na knjižicah in brošurah;
 • napajanje;
 • mikro USB kabel;
 • slušalke tipa "catch";
 • OTG vmesniki za povezavo s periferijo tretjih oseb;
 • Podrobna navodila za uporabo v ruskem jeziku.
 • Paket se lahko imenuje standard. Morda je bolje, če družba ne dopolni svojega vodilnega dodatkačipi, kot je pokrov ali prenosna baza. Mnogi ljubitelji vodilnega, in zato dragi in kakovostni izdelki blagovne znamke raje izberejo svojo dodatno opremo, nepotrebna stvar v škatli pa doda že ogromno ceno za Samsung Galaxy S7 ("Fighting"). Povratne informacije lastnikov o popolnosti so v bistvu nevtralne, čeprav so nekateri uporabniki po naključju ali nekoliko nejasni ideji podjetja, barvna shema napajanja in zank je odlična. V eni škatli so bele in v isti številki stoji na pultu - črno.


  Videz

  Če postavite model S6 v eni roki in v drugo od naših anketirancev, potem ne boste videli razlike med prejšnjim vodilnim vozilom in novim Samsung Galaxy S7. Pri tem so imeli pomembno vlogo pregledi lastnikov. Uporabniki so cenili dober dizajn in ergonomijo predhodnika, tako da je blagovna znamka prisluhnila mnenjem njihovih oboževalcev in praktično ni spremenila videza pripomočka.
  V novem vodilnem vozilu so ostali vsi stekleni sprednji in zadnji plošči ter po obodu simetričnega kovinskega okvirja. Najbolj značilna inovacija - ti beveled robovi na hrbtni strani - pametni telefon je zdaj postal nekoliko ergonomičen in preprosto drži pripomoček v roki opazno lepšega.

  Konstrukcijske značilnosti

  Okno zadnje kamere štrli nekoliko manj in desno lahko vidite znano LED bliskavico skupaj s pulznim senzorjem (določa kisikovo nasičenost krvi). Na vrhu naprave je pogovorni zvočnikzvočnik, malo desno od sprednje strani kamere in indikatorji osvetlitve in približevanja. Na dnu lahko vidite že znani funkcijski gumb "Home", ki je odgovoren tudi za čitalnik prstnih odtisov.
  Na desni strani je tipka za izklop napajanja, na levi strani pa so gumbi za nastavitev glasnosti, brez kakršnih koli nihanj, ki se lahko imenujejo posebnost v Samsung Galaxy S7. Pregledi lastnikov na to temo so dvoumni: nekdo se uporablja za delo z "gugalnico" in običajno išče mesta, da se osredotoči na enega od gumbov, in nekdo je zelo zadovoljen z ločenim funkcionalnim.
  Zgornja stran naprave je dodeljena reži za sedem kartic (nano-sedem), mikrofonu in prostoru za pomnilniške kartice micro-SD. Na spodnjem robu boste videli mikro USB vmesnik za polnjenje naprave in sinhronizacijo z računalnikom, 35 mm audio vtičnico, glavnim zvočnikom in dvojnim mikrofonom. Zadnja in sprednja plošča sta zaščiteni s kakovostnimi očali četrte generacije iz serije Corning znane blagovne znamke "Gorilla". Sprednji del pametnega telefona je dodatno opremljen z oleofobnim premazom, zaradi česar na obrazu skoraj ni prstnih odtisov, za razliko od hrbtne plošče Samsung Galaxy S7. Pregledi lastnikov večkrat opozorili, da bi podjetje lahko opremilo zadnji del pametnega telefona s podobno zaščito, ker je v resničnem življenju zadnji del naprave samo nekaj umazanije - in zbiralec prahu. Toda blagovno znamko je vodila nekakšna lastna, morda ne vedno jasna razmišljanja.

  Zaslon

  USamsung Galaxy S7 Edge je precej impresiven: AMOLED zaslon z razkošnim prelivom 2560x1440 pikslov QHD standarda in visoko gostoto slikovnih točk 577 ppi. Poskus prikazovanja posameznih točk je neuporaben - slika je kar pametnejša za pametni telefon. Poleg tega si zaslužijo pohvale ne le za uporabnike, temveč tudi za številne strokovnjake v industriji.
  Kljub temu pa ima Samsung Galaxy S7 Edge prikazovalnik z žlico katrana. Gre za specifičnost AMOLED-ove tehnologije, kjer prehodni kot gledanja gama takoj preide v hladnejše barvne spektre. Seveda rutinska uporaba devaysa ne pokvari vtisa o tej slabosti, če pa kupite pripomoček za nekatere vaše ozko opredeljene grafične potrebe, potem to imejte v mislih.

  Produktivnost

  Družba je izdala več različnih modelov, ki se med seboj razlikujejo po procesorjih. Ne bomo upoštevali različice s čipom Qualcomm, saj je v Rusiji manj priljubljena, za razliko od znamke Samsung Exynos 8890 Octa. Deluje 64-bitni čipov z arhitekturo ARM big.LITTLE. Hitrost je enaka štirim jedrom Mongoose in enaki količini iz Cortexa. Prvi niz deluje na frekvencah 24 GHz, drugi na 13 GHz. Grafična komponenta se ujema s precej dobrim čipom iz »Malija« iz serije T-880.
  Na krovu je 4 gigabajta RAM-a in 64 GB internega (po izbiri 32 GB). In palice so zelo pametne, ker so narejeneTehnologija UHS 2.0 in danes je najhitrejši standard, ki je na voljo povprečnemu Samsung Galaxy S7 Edge. Opis modela podrobno pove, kje in zakaj točno je uporabljen vsak kilobajt pomnilnika. Toda v vsakem primeru, če vam ni všeč vgrajena glasnost, lahko vedno razširite prostor glede na vaše potrebe s SD kartico drugega proizvajalca (do 200 GB). Poleg tega je zaradi vmesnika OTG na pripomoček mogoče priključiti zunanji pogon drugega proizvajalca, kar je že terabajt podatkov.

  Kaj je v delu

  Kar zadeva zmogljivost, potem s tem modelom ni nobenega problema - pametni telefon spopada z vsemi, celo najbolj "težkimi" aplikacijami in igrami, vključno s. Vsaka, tudi najtežja naloga, bo na rami Samsung Galaxy S7. Pregledi lastnikov so polni pohvalnih epitem o uspešnosti, zato bo podrobnejša analiza odveč - vse deluje in "muhe".

  Operacija brez povezave

  Pametni telefon je prejel 3000-mAh akumulator, ki ga ni mogoče odstraniti. Že navajeni na "plemenite" modele, tehnologija Quick Charge 2.0 vam omogoča, da dobesedno v pol ure polnite telefon za 60%. Poleg tega je pripomoček lahko brezžično zaračunaval standarde PMA in Qi, kar bo zagotovo navdušilo mnoge oboževalce, da se »spravijo na pot«.
  Tudi že znani načini ekstremnega varčevanja z energijo, kjer je na dveh odstotkih naboja, je lahko bolj ali manj sprejemljivo za delo s telefonom več ur. Izrecno govorite, nato pa si oglejte videoposnetek v polni visoki ločljivosti in z največjo ločljivostjosvetlost bo baterijo vstavila v 14 urah, najbolj zahtevne igre pa bodo izpraznile baterijo v 10 urah.

  Če povzamemo

  Podjetje še naprej vztrajno usmerja druge proizvajalce mobilnih pripomočkov na platformah Android. Tako kot drugi vodilni znamke blagovne znamke ima model S7 najnovejšo tehnologijo in izjemno zmogljivost v svojem arzenalu. Poleg tega, da razišče vse funkcije naprave lahko enostavno iti več kot en dan. Lahko rečemo, da je naš anketiranec namenjen tistim, ki želijo iz naprave Android iztisniti maksimum, in ni pripravljen na kompromise.

  Sorodne publikacije