Kako izbrati zanesljivo tableto z zmogljivo baterijo. Naša ocena. Top 10

Pick up mobilni pripomoček za vas, in tablični računalnik zlasti, lahko za veliko število meril: zaslon diagonala, niz čipov, kamere zmogljivosti, videz, itd Ampak smisel za njih ne bo toliko, kot bi želeli, če čas \ t življenjska doba baterije dopušča veliko želje. Ko preživite veliko časa poleg vtičnice ali v njenem iskanju, potem vaše mobilne naprave zagotovo ni mogoče poimenovati.

Zaznavala ga je privlačna nadev ali karizmatični prodajalec, ki vas je preživel v veličastni predstavitvi naprave, pozabili omeniti "neznatne" podrobnosti kot zmogljivost baterije, da ste pripravljeni živeti "na povodcu" in pokazati čudeže spretnosti, tako da je bolj primerno, da se umirite ob njem. z nedostopno vtičnico v predavalnici ali na letališču.


Da bi se izognili takšnim težavam, določimo seznam najbolj inteligentnih naprav, ki so vključevale premijske in poceni tablete z zmogljivo baterijo. Poleg tega vse stroje z našega vrha odlikuje visokokakovostna montaža in se lahko šteje za popolnoma zanesljivo. Zato boste z izbiro ene od naprav pod seznamom zagotovo ne poznali težav z avtonomijo in oblikovnimi napakami. Najboljših 10 tablet z dobro kapaciteto baterije:
 • Lenovo YOGA Tablet 2.
 • "Nokia Lumiya 2520".
 • iPad Air 2 podjetja Epl.
 • IRU B1003GW Atom Z3740.
 • MediaPad 10 podjetja Huawei.
 • iPad mini 3 podjetja Epl.
 • Sony Xperia Tablet Z2.
 • Galaxy Tab 7.7 iz Samsunga.
 • Memo Pad HD 7 "Asus".
 • GoogleNexus 7 podjetja Asus.
 • Google Nexus 7

  7-palčni model Google Nexus podjetja Asus ima pomembno mesto na trgu mobilnih naprav. Devays ima kompetentno izbran nabor čipov in visoko zmogljivost. Poleg tega kljub precej skromni, glede na druge modele iz naše top, značilnosti baterije (3950 mAh), pripomoček kaže dobro življenjsko dobo baterije - približno 9 ur pri aktivni obremenitvi.


  Celotna stvar je "polnjenje", ker so novi (in dragi) procesorji razreda Tegra 3 postali veliko manj požrešni kot prejšnje generacije čipov. Naprava lahko v osnovnem načinu dela več kot en dan: branje knjig, deskanje, glasba in videi.

  Memo Pad HD 7

  Memo Pad HD podjetja Asus je 7-palčna tableta z zmogljivo baterijo 4000 mAh. Devays so odlični tako za domačo uporabo kot za različna potovanja in poslovna potovanja. Poleg tega dobra montaža in visokokakovosten material zagotavljata zanesljivost celotnega dizajna, zato je pripomoček mogoče vzeti v bolj ekstremne izlete. "Polnjenje" se ne razlikuje po izvirnosti in zavidljivi zmogljivosti, zato lahko nabor kompletov čipov imenujemo navadni za svoj razred. "Težke" igre in videi z visoko ločljivostjo bodo razstavili baterijo za približno 7 ur. Če delate v neženem načinu, kot je branje knjig in deskanje, potem je baterija dovolj za en dan.

  Galaxy Tab 7.7

  Serija Galaxy Tab je 7-palčna tableta z zmogljivo 5100 mAh baterijo. Po preskusih proizvajalca,Pripomoček je samozavestno premagal oznako avtonomije v 12 urah pri načinu osnovne obremenitve, to je mešani surf, "lahke" igre, video posnetke in branje.
  Podjetje ni prikrajšalo svojega "nadeva" za potomce, postavilo na jedro dvojedrne procesorje A6 serije Cortex A9 in razumljiv grafični krmilnik, se odlično počuti na zaslonu AMOLED.

  Xperia Tablet Z2

  Tehnika Sony je bila vedno značilna za visoko kakovostno montažo in stabilno delo. 10 "Tablet Z2 serija je opremljena z zmogljivim litij-ionskim akumulatorjem velikosti 6.000 mAh. Proizvajalec zagotavlja 13-urno tiho delovanje naprave v osnovnih načinih. Če gledate videoposnetke visoke ločljivosti ali tablični računalnik naložite z modernimi igrami, se bo življenjska doba baterije zmanjšala za 2 do 25 ur. Prav tako je model drugačen celo zelo dober "polnjenje": quad-core SniperDragon 801 3GB RAM-a in pametni grafični sistem "Adreno 330". Takšne funkcije omogočajo brezhibno delo z vsemi sodobnimi aplikacijami. Poleg tega ima vmesnik platforme hitro povratno informacijo, brez frize, zavore in drugih razbitin, tudi če so vse mize naložene pod obrvjo.

  iPad mini 3

  Skoraj vse "jabolčne" pripomočke se razlikujejo po dobri avtonomiji. To je postala 8-palčna tableta z zmogljivo baterijo pri 6340 mAh «Airpad Mini 3». Blagovna znamka na svoji uradni spletni strani zagotavlja uporabnikom, da lahko naprava predvaja video visoke ločljivosti 10 ur. Test testa je pokazal nekoliko nižjo vrednost- približno 9 ur, vendar je rezultat še vedno impresiven.
  V osnovnih načinih delovanja baterija devays mirno živi več kot en dan brez ponovnega polnjenja. Če berete knjige, brskate po spletu in poslušate glasbo, lahko baterijo nekaj dni raztegnete. Še več, mnogi uporabniki v svojih povratnih informacijah imenujejo pripomoček kot "nedrsečo tableto z zmogljivo baterijo", v mislih kompetentno porabljenega dizajna. Zato je naprava odlična za popotnike in ljubitelje ekstremnih športov v naravi.

  Mediapad 10

  Mediaapad 10 podjetja Huawei je 10-palčna tableta z zmogljivo baterijo 6600 mAh, kjer po navedbah proizvajalca čas pripravljenosti v aktivnem načinu niha v 10 urah. Seveda je trajanje uporabe odvisno od izbranega načina, stopnje svetlosti zaslona in optimizacije programov. Ampak za zagotovila in povratne informacije uporabnikov, je očitno, da tudi pri najbolj aktivni uporabi baterije, to traja vsaj 8 ur. Poleg tega je bil model zelo privlačen za segmentno polnjenje in dobre oblikovne lastnosti, ki vam omogočajo, da gadget vzamete skoraj povsod, brez strahu pred praskanjem ali zlomom. Ampak, da bi sedel na napravo ali jih ubil žeblje, seveda, ni vredno.

  iPad Air 2

  Še en "jabolčni" otrok, ki ima ne samo zelo privlačno življenjsko dobo baterije, temveč tudi veliko drugih uporabnih čipov, kot so senzor za prstne odtise in "retin" prikaz. Serija Air 2 je zaščitena tableta z zmogljivo baterijo 7340 mAh in 97-palčnim zaslonom.
  DružbaV tej vrstici je prvič izvedla 2 GB RAM-a. Še en "nadev" je tudi na višini, tako da ne bo nobenih težav z zmogljivostjo. Poleg tega, zaradi priključka Lightning technology, polnjenje traja približno štiri ure. Stand testi so pokazali, da pri gledanju videa v HD ločljivosti tableta z zmogljivo baterijo "Airpad Aire 2" običajno deluje do 10 ur, kar pomeni, da bo v osnovnih načinih mirno tekla nekaj dni brez ponovnega polnjenja.

  IRU B1003GW Atom Z3740

  Baterija pripomočka ima dobro zmogljivost 7900 mAh, kar je povsem dovolj za postopno delo doma in na delovnem mestu ter ves dan. Proizvajalec zagotavlja najmanj 7 ur aktivne uporabe naprave v osnovnem načinu (internet, glasba, video). Z3740 IRU iz serije Atom je tableta z zmogljivo baterijo z operacijskim sistemom Windows 8.1. Zaslon naprave ima diagonalo 10,1 "in 1280x1200 slikovnih pik do 800 slikovnih pik. Poleg tega lastnikova povratna informacija kaže na prisotnost dobro obdelane zasnove, ki otežuje opraskanje ali lomljenje glavnih elementov.

  " Nokia Lumiya 2520 "

  zasnovan za delo kot za zabavo, saj je igralni potencial platforme tik pod povprečno stopnjo, po drugi strani pa se je življenjska doba baterije zaradi skromnega nabora kompletov čipov znatno povečala.
  Poleg tega kapacitivna baterija 8000 mAh jasno prispeva k podaljšanju trajanja dela brez ponovnega polnjenja. V osnovnih načinih se pripomoček mirno igra in sije do 14 urna številko (deskanje, glasbo, branje), če pa gledate videoposnetke visoke ločljivosti ali predvajate "težke" igre (v primeru, ko običajno tečejo), se bo življenjska doba baterije zmanjšala za približno polovico, to je do 7 ur. Ena od pomembnih značilnosti tega modela je hitro polnjenje akumulatorja, ki se bo v samo eni uri in pol napajalo iz standardne vtičnice 220 V.

  Lenovo YOGA Tablet 2

  Enkrat je bila serija Yoga resnična bliskavica v svojem segmentu, ki je presegala prodajalce Samsunga, Epl in drugih konkurentov. Druga različica pripomočka ni bila slabša od prve, kjer so uporabniki prejeli odlično tableto z najmočnejšo baterijo pri 9600 mAh.
  Komplet tablic "Tablet 2" se ne razlikuje toliko od predhodnika, vendar je glavni razlog za nakup ostala enaka življenjska doba baterije. In pripomoček lahko dela na "težkih" aplikacijah in gleda video posnetke v polni visoki ločljivosti do 15 ur. Uporaba standardnih načinov in osnovne obremenitve bo znatno podaljšala življenjsko dobo baterije - do 3 dni. Poleg tega je bila naprava zaznamovana z zelo dobro kompilacijo in zanimivimi oblikovalskimi rešitvami v smislu zaščite, tako da se model odlično počuti v poslovnem primeru in nahrbtniku potnika.

  Sorodne publikacije