Avto "Mercedes S63 AMG": fotografije, tehnične specifikacije

Mercedes se je vedno razlikoval z razkošnimi in izstopajočimi avtomobili. Ti stroji niso znani le po udobju, temveč tudi po dobrih dinamičnih značilnostih. Še posebej, ko gre za "napolnjene" kopije. Mercedes S63 AMG je eden izmed njih. To je športna sprememba, ki jo izda oddelek AMG na podlagi serijskih avtomobilov. Kakšne so tehnične lastnosti in značilnosti Mercedes S63 AMG? Fotografija in pregled modifikacije - še v našem članku.

Videz

Zanimivo je, da različica S63 ni vezana na določeno telo. To je lahko dolga premiera limuzina s štirimi vrati ali mladosten športni kupe. Ko že govorimo o prvem, je bilo videti tako (glej fotografijo).
Avto je bil ustanovljen na podlagi 221. organa in se je serijsko začel izvajati od leta 2005. Najnovejši "Mercedes Benz S63 AMG 4Matic" v tem telesu je potekal leta 2013. Zasnova tega avtomobila se malo razlikuje od običajne limuzine. Ni nobenih spojlerjev, svetlih zavornih diskov in ogromnih akumulacij. Da, oblika odbijačev in pragov se je nekoliko spremenila. Toda v avtotehniki, ki jih ni mogoče ločiti, oseba ne bo mogla razlikovati, različica AMG te ali limuzine v "minimalu". Kljub skoraj pred 12 leti je videz tega avtomobila še danes dober. Avto navdušuje z gladkimi oblikami in širokimi loki. Tudi avtomobil se odlikuje po močnem premazu za barve in laki. Od časa do časa niso oblikovani kot avto v poslovnem razredu. Debelina barve in laka v tovarni je približno 200-250mikronov

Sprednji del avtomobila ima drugačen odbijač s širokimi vstopnimi pesti, kot tudi okrogle leče proti meglenkam. Žarometi - kot v 221st (Bixenon), včasih pa z LED lučmi. Rešetka hladilnika in napa sta enaka kot pri konvencionalni izvedbi. Ogledala so opremljena s senzorji bližine (za zaščito pred trkom) in LED signali. Prag je opremljen s plastično podlogo, ki uspešno ponavlja obrise tkanja na splošno. Zadnji del avtomobila je kopija Maybacha. Po restyling (2009 leto), Mercedes S63 AMG prejel nov dvojni izpušni sistem (trapezoidna oblika), kot tudi diode luči.

"Mercedes S63 AMG": coupe

Sliko tega avtomobila lahko bralec prebere spodaj.
Ta stroj se bistveno razlikuje od prejšnje različice. Če je 221st simbol monumentalnosti, potem ima C217 (in sicer tak indeks v tem telesu) agresivne, športne linije. Rdeči supermarketi, strog, površen videz žarometov, dolg "nos" - vse to je značilno za coupe "Mercedes S63 AMG" 2017. Avto pripada C-razredu, 221st pa predstavnik S-razreda. Ti avtomobili so drugačne narave, vendar jih nekaj združuje - lep dizajn in močni motorji.
Zadnji del je označen z gladkimi, poenostavljenimi oblikami. Streha se premika gladko v prtljažnik. Skozi širino telesa se razteza tanek kromiran trak. Odbijač ima aerodinamične izreze na straneh. Izpuh - dvojni, ločen tip. Spodaj je tovarniški difuzor. Zahvaljujoč tej obliki telesa je koeficient aerodinamičnega uporapadel na 030 str.

Salon S63 v karoseriji 221

Najprej si oglejmo notranjost verzije limuzine. Najprej želim omeniti količino prostega prostora. Na voljo je dovolj mest za voznika in potnike. "Mercedes S63 AMG v karoseriji 221 ima razkošno notranjost - povsod svetlo usnje in les. Sprednja plošča je sposojena v 220. in rahlo izpopolnjena. Kaj si lahko zapomnimo: v salonu v športni različici S63 ni niti imenske tablice, kar pomeni, da spada v razred "napolnjenih" avtomobilov. To je samo hitra premija. Na široki sredinski konzoli je digitalni multimedijski zaslon in par deflektorjev. Nekoliko spodaj - kasetofon in majhna niša za malenkosti. S potniške strani - prostrana omara, ki se zapira s ključem. Voznik je opremljen s štirikolesnim multi-kolesom z maso električnih nastavitev in široko paleto naprav. Ne glede na to, v kateri položaj ste postavili volan, bodo vse številke in puščice na ščitu čitljive. Mimogrede, vloga analognih kazalcev (merilnik hitrosti in drugih) na različici S63 opravlja elektronski zaslon.
V notranjosti prevladuje vzdušje udobja - sedeži imajo odlično stransko in ledveno oporo. Obstaja spomin na prilagoditve. Vse nastavitve so izvedene z električnim pogonom. Avtomobil ima klimatsko napravo z dvema zonama, TV sprejemnik, CD /DVD izmenjevalec, multimedijski sistem z vgrajenim trdim diskom in celo telefon. Te možnosti lahko upravljate deloma na volanu. Mercedes S63 AMG ima sistem prezračevanja in ogrevanja sedežev. Inintenzivnost prilagoditev se lahko nadzoruje v štirih fazah. Glede na prostornino prtljažnika je limuzina postavljena na 560 litrov prtljage.

Coupe Salon "Mercedes S63 AMG"

Ta različica se je pojavila malo kasneje. Notranja oprema je bistveno drugačna. Torej ima coupe športni avto z ogljikovimi vložki in trdi sedeži. Tri-osni volan, ki ima spodaj značilno konico (to velja samo za športne avtomobile). Instrumentna plošča je popolnoma digitalna, vendar so analogne puščice še vedno prikazane na zaslonu. Na desni strani je še en zaslon. To je računalnik in multimedijski center.
Pedala - s kovinsko oblogo, stilizirana pod aluminijem. Povsod je temno usnje. Sedeži so dampinški na "lonček" - jih ni mogoče imenovati udobno. Ampak tako kot v limuzini, je perforacija, ogrevanje in veliko elektronskih prilagoditev. Kljub temu, da je to coupe, prostor je dovolj za zaloge. Stroj je zelo širok. In tukaj je zadaj nameščen pogon na zadnja kolesa - vendar to ni luksuzna limuzina S-razreda. Prostornina prtljažnika v karoseriji coupe - 400 litrov.

Tehnični podatki

Napolnjena Mercedes Benz verzija (S63 AMG) je lahko opremljena z dvema pogonskima enotama. Prvi je motor M157. To je osemvaljni turbo bencinski motor. Ta motor ima delovni volumen 55 litrov. Največja moč motorja je 525 konjskih moči. Tudi proizvajalec predlaga namestitev paketa zmogljivosti. " Kot rezultat, je avto prejel moč 571 konjskih moči in 900 Nm navora namesto 800. M157 imaventilski mehanizem DOHC in pospeši limuzino na sto v 45 sekundah. Oddelek Mercedes S63 AMG ima še boljše karakteristike zvočnikov. Pospešek na sto traja 39 sekund. Največja hitrost je pri obeh različicah enaka - 250 kilometrov na uro.
Tudi različica S63 je bila opremljena s 156. motorjem. Ta motor je prejel dve turbini in pri prostornini 62 litrov razvija 544 konjskih moči. Z M156 je Mercedes postavil visok standard za serijo BMW M. Avto v verziji limuzine se pospeši na stotine v štirih sekundah. Kupe pa je v 35 sekundah trčil na 100, kar je primerljivo le s Teslo. Zanimivo je, da je imel coupe in sedan maso približno dve toni (seveda na prvi je bil nekoliko nižji). Poraba goriva pri 156 motorjih - 15 litrov na sto v mešanem ciklu. Toda v praksi se je ta številka zlahka odpravila po 20. Konec koncev je enostavno voziti varno v takem avtomobilu. Največja hitrost je omejena s programsko opremo in je enaka 250 kilometrov na uro.

Spremembe

Leta 2010 je družba predstavila nov motor M278. Sestavljen je bil na podlagi M157. Motor je prejel vdolbino in neposredno vbrizgavanje tretje generacije. To je omogočilo zmanjšanje stroškov za skoraj tretjino. Delovna prostornina agregata je 47 litrov. Največja moč je 455 konjskih moči.

Menjalnik

Vse izvedenke z indeksom S63 so opremljene z avtomatskim menjalnikom. Vendar to ni lahek prenos. Konec koncev, z običajnim avtomatom v 4 sekundah, preprosto ne bo uspelo. Torej, "Mercedes S63 AMG" (in coupe in limuzina) so opremljeni s sedem-stopenjsko škatloСпидШифт МСТ. Namesto klasičnega hidrotransformatorja so inženirji uporabljali moker oprijem na mokri podlagi. Ta prenos je opremljen z ločeno krmilno enoto, ki lahko samostojno izvede dvojno kompresijsko sklopko. To omogoča hitro menjavo prestav brez izgube hitrosti.

Električni

"Mercedes S63 AMG" ni bil serijsko opremljen s takimi motorji. Toda različica S300 je bila opremljena s HyTech hibridnim motorjem za 204 konjskih moči. Največji navor te enote je 560 Nm. Ta motor je bil med letoma 2009 in 2010 izdan v omejenih količinah.

Tekalno orodje

Vse izvedenke S63 so bile opremljene s pnevmatskim sistemom "Ayrmatik". Spredaj je neodvisna dvojna konstrukcija s stabilizatorjem prečne stabilnosti. Od zadaj - klasičen večuporabniški krog. Avtomobilski S-razred po restilingu je začel opremljati z elektronsko nadzorovanimi amortizerji. Ista funkcija je v Z-ohišju (coupe). Ti blažilniki imajo možnost ločene regulacije udarcev in stiskanja. Poleg tega je lahko spreminjanje togosti voznika neposredno na poti. Amortizerji lahko delujejo v "udobnem" in "športnem" načinu. Kar se tiče slednjega, ga lastniki redko uporabljajo. Amortizerji postanejo tako toga, da občutite udarce. Pri preklopu na standardni način vozite Mercedes s svojo gladko vožnjo. Avto dobesedno pogoltne vse neenakosti. Kljub masi dveh ton se avto ne vrti na zavojih. To velja tako za limuzino kot za coupe. Stroj ima uravnoteženo krmiljenjenadzor (ojačevalnik je tu električno). Mercedes-Benz S63 AMG se odlično pokaže pri visokih hitrostih.
Če pozorno pogledate napravo za vzmetenje, morate povedati o vzvodih. Narejene so iz aluminija, kar poenostavlja zasnovo, a tudi popravlja dražje. Tudi "Mercedes" ima predprostor in podpira stojala od zadaj in od spredaj. Pri izvedbah z zadnjim pogonom je uporabljena poenostavljena vzmetna vzmetenje. Mercedes-Benz S63 AMG je bil opremljen z aktivno tehnologijo za nadzor nad telesom. To vam omogoča vzdrževanje stabilnosti avtomobila na cesti med ostrimi manevri. Tudi ta funkcija lahko samodejno prilagodi zračnost vozila na poti, odvisno od okolja na cesti.

Elektronski varnostni sistemi in sistemi za nadzor prometa

Vozilo Mercedes-Benz S63 AMG je opremljeno z množico elektronskih pomočnikov. Med njimi je treba dodeliti:
 • pomožni zavorni sistem.
 • Radarski tempomat.
 • Sistem proti zategovanju.
 • Pomoč pri zagonu v vzponu.
 • Inteligentni parktronic.
 • "Prisoten" za ohranitev voznega pasu.
 • Prilagodljiv tempomat.
 • Možnost "Vzemi me domov".
 • Prepoznavanje pešcev in prilagodljiv sistem cestne razsvetljave.
 • Indikator tlaka v pnevmatikah. V primeru neskladnosti sistem takoj obvesti voznika.
 • Stroški

  Cena novega avtomobila v kupeju je od 12 do 16 milijonov rubljev. Vse različice so opremljene s polnim pogonom in 55-litrskim motorjem. Kot za različice vkaroserija, so na voljo le na sekundarnem trgu. Povprečni stroški - 5 milijonov rubljev.

  Raven opreme

  Osnovna oprema avtomobila vključuje:
 • prednje in stranske zračne blazine (vključno s koleni).
 • Parktronic.
 • Sistem krožnega pregleda.
 • Sistem za nadzor mrtve cone.
 • Aluminijaste plošče za 19 palcev.
 • ​​
 • Elektronska ročna zavora.
 • Krmiljenje z variabilnim krmiljenjem menjalnika (sistem VGS).
 • Svetlobni senzor, dež.
 • LED luči in zadnje luči.
 • Zračne zavore z zračenjem.
 • Sistem start-stop.
 • Električna stranska ogledala in prtljažnik.
 • Panoramska streha.
 • Kovinska barva karoserije.
 • Volan z ogrevanjem iz usnja.
 • Zagon motorja z gumbom.
 • Športni sedeži.
 • Naslon za roke spredaj in zadaj.
 • Neizključni dostop.
 • Imobilizator.
 • Električna dvigala za okna.
 • Ogrevani prednji in zadnji sedeži.
 • Cool pad.
 • Raven opreme je precej bogata. Vendar pa Mercedes S63 AMG ni poceni avto, tudi če menite, možnosti na sekundarnem trgu. Upoštevamo tudi, da stroški servisiranja avtomobila ne padejo skozi leta - to je treba upoštevati pri nakupu kopije "rok".
  V konstrukciji je veliko elektronskih sistemov in mehanizmov. V primeru okvare brez pomoči kvalificiranega čarovnika samo ne more storiti.

  Zaključek

  Tako smo ugotovili, kaj so specifikacije Mercedes S63 AMG,oblikovanje in cena. Modifikacija S63 je ena izmed najhitrejših, ki jih je podjetje kdaj izdelalo. Tudi 10-letni primerki komaj tekmujejo z italijanskimi supercarji, kot so "Lamborghini" in "Ferrari". Istočasno pa je za nemški avtomobil značilna udobna notranjost in dostojno vzmetenje.

  Sorodne publikacije