Kjer iTunes shrani varnostno kopijo: Poiščite shranjene podatke

Mobilne naprave, kot je iPhone, so v veliko povpraševanje javnosti. Obstajajo različne aplikacije in programi za pripomočke. ITunes je na primer zelo priljubljena programska oprema. Program vam omogoča sinhronizacijo naprave z računalnikom in delo z informacijami na tabličnem računalniku /telefonu. Na primer, postane skupna lastnost varnostnega kopiranja uporabniških podatkov. V vsakem trenutku lahko najdete ustrezen dokument in ga obnovite v napravi iPhone /iPad. Ni vsakdo ve, kje iTunes podpira. Kje jo iskati na tak ali drugačen način?


Za Windows

Veliko je odvisno od operacijskega sistema, o katerem govori. Dejstvo je, da večina uporabnikov dela z Windows. V skladu s tem iTunes shrani varnostne kopije na posebej določenih lokacijah. Kje je točno
Tudi različica operacijskega sistema ima pomembno vlogo. Na primer, lahko delate iz
 • Windows XP;
 • Vista;
 • Windows 7/8 /8.1 /10.
 • V vseh teh različicah iTunes shrani podatke o varnostnih kopijah na različnih področjih. Katere mape so shranjene? Kje vnesti uporabnika v enem ali drugem primeru? V operacijskem sistemu Windows XP hranite naslednje: Dokumenti in nastavitve /(Ime) /Podatki o aplikaciji /Apple Computer /MobileSync. Najti morate mapo, imenovano BackUp. Vsebuje vse varnostne kopije, ki jih je naredila aplikacija. Delate lahko tudi v sistemu Windows Vista. To nikakor ni najpogostejši primer. Kje iTunes shrani varnostno kopijo podatkov v storitvi News? Najdete ga na Docoments in Settings /nameUporabnik /AppData /Roaming /Apple Computer /MobileSync. Kot v preteklosti, morate raziskati mapo "Backup".


  Več novih različic operacijskega sistema Windows deluje lažje. Pojdite na particijo trdega diska, na kateri je nameščen operacijski sistem. Nato pojdite na: Users /Name /AppData /Roaming /Apple Computer. Kot prej, morate najti mapo MobileSync, in v njej - "Backup".

  Če ni mape

  Včasih se zgodi, da ni zahtevanega dokumenta Windows. Potem se uporabniki sprašujejo, kje je iTunes nazaj. Konec koncev, program deluje, shrani nekaj informacij ali kakšne druge informacije.
  Pravzaprav je BackUp preprosto skrit pred očmi uporabnika. Če želite popraviti situacijo, potrebujete:
 • Odprite nadzorno ploščo. "
 • Izberite" Možnosti mape "-" Pogled. "
 • Potrdite polje poleg" Prikaži datoteke in mape, skrite iz
 • Kliknite "V redu."
 • Nato se od vas zahteva, da greste skozi prej prikazane naslove, zdaj pa bodo skriti dokumenti vidni uporabniku, mapa BackUp pa bo zaznana v sistemu Windows. To ni nikakor najpogostejši primer, vendar še vedno velja, kjer iTunes hrani varnostno kopijo informacij v primeru Dovolj je, da greste na naslednji naslov: Uporabniki /uporabnik /Knjižnica /Podpora aplikacij. Tukaj bo mapa MobileSync, zdaj pa bo vsak uporabnik lahko našel eno ali drugo kopijo, ki jo iTunes pripravi za iPhone ali iPad. izbrisati ali kopirati na izmenljive medije.

  Določiti različico iPhonea

  Treba je opozoriti, da so vse varnostne kopije, ki so narejene zaUporaba "AyTyuns", so ustvarjene za posebne modele naprav. To pomeni, da datoteke na novejših /starejših telefonih ne bodo prepoznane.
  Seveda iTunes shrani varnostno kopijo. In kako določite, za kateri pametni telefon /tablični računalnik je bil izdelan?
  Smernice za določanje različice iPhone, ki je združljiva s podatki, izgleda takole:
 • Poiščite mapo, kjer so shranjene vse kopije iTunes.
 • Odprite želeni paket dokumentov. Mapa mora imeti datoteko Info.Plist.
 • Zaženite dokument s katerim koli urejevalnikom besedila. Beležnica je na primer odlična.
 • Poiščite niz: Ime izdelka.
 • Zdaj morate skrbno preučiti informacije med nizi. To je tam, da bo napisal nekaj podobnega iPhone 5S.
 • Pripravljen! Zdaj je jasno, kje iTunes podpira, kje ga je mogoče najti, in kako lahko ugotovite, katera različica iPhonea je bila ustvarjena za te ali druge podatke.

  Sorodne publikacije