"The Settlers: The Flourishing Empire": opis igre, mimo, kode

"The Settlers: The Flourishing Empire" je ena izmed najbolj priljubljenih strategij v realnem času. Igra je izdala Ubisoft ob koncu jeseni 2007.

Uradni dodatek

Aprila 2008 je družba izdala dodatek k igri, ki se je imenovala "Oriental lands". V igro so dodali tropi. Na novem ozemlju je zelo plodna zemlja in ni zime. Ampak ne vse je popolno: reke ni mogoče prečkati skozi dež, in ribe se ne ujamejo v vodo. Prav tako ne morete pridelovati pšenice in zbirati medu, ker med velikim dežjem čebele ostanejo v panju.

Poslanstvo 1-5

Prvi nastop "The Settlers: The Flourishing Empire" je nekaj podobnega učbeniku. Med misijo igralec prejme vse potrebne informacije, da lahko popolnoma igra in ne čuti potrebe po karticah. Takoj morate zgraditi kočo in lovsko hišo. Obe stavbi je treba izboljšati. Prav tako je potrebno utreti že obstoječo cesto, da bi lahko naseljenci hitreje prišli v skladišče. Potem morate zgraditi 2 hiši s ploščicami. Po tem bi morali izboljšati grad in poslati glavnega lika na trg, da bi dobili naslov. V tem trenutku bodo razbojniki napadli naselje. Igralec bo prišel nekaj vojakov, ki bodo skupaj z glavnim likom igre pomagali odbiti napade sovražnikov.


V drugi misiji je treba naselje razširiti z gradnjo novih stavb. Potrebno je narediti več koč, pekarno in kmetijo. Vsi igralni pogoji morajo biti izpolnjeni, da lahko lik dobi zmago šerifa. Potem je vrednopojdite na severozahod, da bi tam ujeli zemljo. Znak bo prejel naziv baron. Za zaščito naselja je potrebno zgraditi zidove. Na koncu misije bo treba iti v samostan za pomoč pri gradnji. Tretja misija se začne tudi z gradnjo novih prostorov v naselju. Glavnega junaka bo treba poslati v Janusburg, ko postane šerif. Potem bo moral na prošnjo lokalnega predsednika obiskati tri vasi. Na vzhodu in zahodu najdete rudnik železa in veliko igre, ki lahko postane hrana za prebivalce naselja. Igralec bo moral zbrati čete in ga poslati v obrambo vasi Moisten.


Na začetku četrte misije je treba zgraditi več koč in zgrabi sosednja zemljišča, kar bo ponovno dvignilo mesto junaka. Potem morate zgraditi vojašnice v barakah. Glavni lik igre, The Settlers VI: Cvetoče cesarstvo, spozna, da je Hakim v zaporu. Potrebno je zbrati vojsko in jo spustiti. V peti misiji bi morali poslati Hakima v Tordad, ki bo prosil, da uniči več obljub. Ko se vrnete v vašo vas, boste morali vzeti zemljo na vzhodu. Prav tako morate izpolniti vse pogoje misije, da dobite nove naslove za junaka. Potem bi morali zgraditi čebelnjak in poslati vojsko, da bi zasegli zavezo. Na koncu misije morate ujeti grad Sabat in ubiti vse sovražnike v njem.

Misija 6-15

Šesta misija je ena izmed redkih v igri "The Settlers 6: The Flourishing Empire", ko vam ni treba sodelovati v bitkah. Igralec se mora osredotočiti na izboljšanje gospodarskegaPostala bom moja poravnava in pomagala s sosednjimi državami.
V naslednji misiji morate zgraditi nove stavbe v vašem naselju in ujeti sosednje dežele, kjer so izkopane številne živali in da so železni rudniki. Tudi glede na ukaze vodij drugih naselij se zna lik igre lahko spopade s tatovi. Poleg tega morate izpolniti vse pogoje misije, tako da junak dobi nove naslove.

Poslanstvo 16

To je zadnja misija v "Priseljenci: cvetoče cesarstvo". Začne se z dejstvom, da mora lik pridobiti naziv baron, medtem ko razvija lastno naselje. Takoj morate zgraditi dva kamnoloma, da dobite kamen. Prav tako morate zgraditi več koč za dnevnike. Potem bi morali poslati vojsko, da bi ujeli ozemlje na severozahodu, da bi dobili vir železa. Ko bodo vse te vmesne naloge zaključene, moramo prekiniti več tolp in pomagati sosednjim državam z lastnimi sredstvi. Potem je vredno, da gre za izpustitev škofa, ki je v ujetništvu. Sosednja naselja vsakič pošljejo več kot 10 zlatnikov, vendar ne vedno denar doseže prejemnika. Na poti zlata so gangsterji, ki zaslužijo denar za druge. Prav tako jih je treba odpraviti.
V tej misiji morate poskusiti čim prej ustvariti svojo vojsko, da se boste lahko uprli sovražnim napadom. Sčasoma bo treba napadati čudne vasi same. Za začetek bo potrebno napad na južno garnizijo. Za uspešno kampanjo je potrebna močna vojska. Potem, ko ste izpolnili več vmesnih ciljev in dobili noveganaslov, naj napade zahodno posadko. V napadu morate poslati vse razpoložljive enote skupaj s katapulti in školjkami. Med vožnjo zna lik osvobodi škofa in uniči vse razbojnike. Naslednji cilj je vzhodni garnizon. Da bi zmagali v bitki, njihove vojske niso dovolj. Morala bo uporabiti škofovsko vojsko in zahtevati pomoč bojevnikov iz pristanišča. Zadnji cilj je Rossters. Za zmago morate vzeti nekaj katapultov in vozičkov z lupinami, ki so jih prej zajeli v treh garnizonih. Po uničenju zidov mesta je treba tam postaviti svojo vojsko, ki naj bi uničila skladišče v središču Rossturys. Na tej igri je "The Settlers: The Flourishing Empire" konec.

Šifre za goljufije

Oznake za "Naseljenci: Razcvet imperija" vam omogočajo, da dobite nekaj koristi za poenostavitev napredka igre. Če želite uporabiti goljufija, morate odpreti možnosti in iti v meni igre. Nato morate vnesti naslednje kode: 1703848010 in 0025722953.
V eni misiji lahko pritisnete tudi tipko Shift + Ctrl. Držite ta dva gumba, da pritisnete naslednje tipke: /* -. Po tem morate pritisniti kombinacijo Ctrl + V. To vam omogoča, da opravite misijo pred predvidenim rokom. Za dostop do vseh misij morate v dokumentih najti datoteko z datoteko z imenom .ini. V beležnici se mora odpreti in spremeniti vse vrstice, ki se začnejo z besedo »oglaševalska akcija«, na naslednje: strategije Nekateri so bili osredotočeni na visoko ravengrafika, medtem ko so bili drugi strokovnjaki zelo razočarani zaradi preprostosti igranja. Poleg tega je bila v igri veliko hroščev. V Rusiji je bila lepa grafika. Pomanjkljivost igre je njena nizka kompleksnost.
Po izidu The Settlers: The Flouring of Empire je igra zelo pogosto letela iz neznanih razlogov. Kot se je izkazalo, je krivda bila napaka, ki so jo storili ustvarjalci strategije pri razvoju igre. Odpravite težavo s popravkom 171.

Sorodne publikacije