Rand je kaj?

Sleng sodobnih računalniških iger je zelo raznolik. Danes bomo takšen koncept opisali kot "rand". To besedo lahko pogosto najdete v standardnih RPG IMO, kot tudi v mnogih drugih žanrih. Poleg tega mora vsaka igra, ki je namenjena ustvarjanju dobička od igralca, nujno vsebovati elemente naključnega.

Izvor

Ta izraz je prišel iz angleškega jezika. Naključno se prevede kot »naključno«, »naključno«, »naključno izbrano« in »negotovost«. V igri lahko najdete kratico SRS - "veliki korejski rand". Ta koncept je bil posledica dejstva, da je bila igralniška industrija napolnjena z "korejskimi grindli", to je RPG-i, v katerih mora igralec porabiti ogromno časa za ubijanje pošasti v upanju, da bo uničil želeno stvar. In tukaj je možnost, da iz nje pade in je to WKR.

V MMO RPG

Kaj je rand? Ta koncept se lahko močno razširi, če upoštevate različne igralne vrste. Poglejmo jo v praksi, ko jo lahko najdemo:
 • Porazdelitev ekstrakcije. Če igrate v skupini, potem je najlažji primer naključnega, kdo bo dobil potrkani predmet. Če ustreza določenemu razredu, so igralci ponavadi slabši od potrebnih. V drugih primerih, vse "vrgel kocko". Število, ki je padlo, bo popolnoma naključno, zmagovalec pa bo vzel želeno postavko. To je rand.
 • Skoda. Kljub temu, da imajo kazalci napada in zaščite znakov natančne značilnosti, obstaja majhen razmik, znotraj katerega bodo številke. To je tudi naključno, pa tudi možnost padca"pokrit"
 • Promocije. Najprimernejši način za podjetja, da zaslužijo igralce, so skrinje, iz katerih je mogoče z določeno verjetnostjo dobiti dragocen predmet. Ponavadi morate odpreti približno 1000 kosov, da dobite nekaj dragocenega, pa tudi nekaj srečnega. Še ena manifestacija naključnega.
 • Druge zvrsti

  V drugih igrah, da bi se srečali z random - to je kot dihati.
 • V žanru LANGUAGE ali kateregakoli strelec, če ne boste igrali vnaprej sestavljene skupine, se bodo vaši sošolci ujeli povsem naključno, tudi v isti uvrstitvi.
 • V vsakem navadnem strelcu je raztros kroglic in školjk. Prav tako je pod vplivom randa.
 • Najboljša praksa je prikazati ukaz = RANDOM () v Excelovi veji programa. Vsakič, ko posodobite celico, se bo pojavil nov rezultat.
 • World of Tanks je najboljši primer rand iger. Z sprožitvijo neobičajne bitke ne poznaš le prihodnjih zaveznikov, ampak tudi ne moreš izbrati zemljevida, na katerem bo potekala bitka.
 • Sorodne publikacije