Kako prenesti hiše v "Sims 4" in kako jih namestiti?

Seven 4 je daleč zadnji del legendarne serije računalniških iger v žanru simulatorja življenja. Dobite veliko priložnost, da ustvarite svoj lik, ga postavite v hišo, ki jo lahko okrasite in nato samo živite življenje tega značaja. Lahko greste na delo, začnete nova poznanstva, pridobite nova znanja, jih uporabite v praksi, zgradite družino in tako naprej. Igra ima ogromno vsebine, kot so frizure, oblačila, avtomobili, naprave in celo doma. Toda tudi z veliko raznolikimi vsebinami vsebina ni neomejena. Zato mnogi uporabniki prevzamejo ustvarjanje lastnih elementov, ki jih lahko nato prenesete in namestite. Na primer, hiše v Simih imajo omejeno število. Zato so eden najbolj iskanih predmetov. Ta članek vam bo povedal, kako prenesti hiše v "Sims 4", kako jih namestiti in uporabljati. To je zelo koristna informacija, saj imajo številni igralci računalniških iger težave s tem vidikom, zlasti pri nalaganju predmetov iz virov tretjih oseb. No, čas je, da podrobno preberete, kako prenesti hiše v Sims 4 in kako jih namestiti.


Montaža dodatnih stavb

Preden se naučite, kako prenesti dom v Sims 4, se morate ukvarjati z načelom življenja v tej igri. Dejstvo je, da obstaja več mest, v katerih so že betonske zgradbe. Nekateri so prazni, drugi so naseljeniznake, s katerimi morate sodelovati. Vendar pa v vsakem mestu obstaja zadostno število prostih mest, ki jih lahko kupite med igro, da zgradite iz nič novega doma. Prav ta področja boste morali uporabiti za namestitev predhodno sestavljenih končnih domov. Ampak za to, seveda, morate ugotoviti, kako prenesti hišo v Sims 4. Za to boste potrebovali ta članek.


Nakladanje hiš iz izvora

Ker je Seven 4 igra, ki jo je izdal EA, jo lahko najdete na platformni igri Origin. Tam lahko kupite tako naročnika kot uradne dodatke zanj. Poleg tega lahko vsak uporabnik naloži svoje delo, povezano s projektom, vključno z različnimi temami. Obstajali bodo oblačilni predmeti, tako doma, kot tudi neposredno sedem za Seemse 4. V tem primeru, če ste zainteresirani za domove, morate le najti točko menija "Moja galerija" v igri, kjer se lahko naučite vse vsebine, ki jih uporabniki prenesejo na platformo Origin. Samo najti hišo, ki vam je najbolj všeč, in kliknite na gumb "Shrani v mojo knjižnico". To je vse, hiša je izčrpana. Podobno lahko dobite tudi predmete oblačil, avtomobilov in Sima za "Sims 4".

Namestitev hiše

Torej ste v knjižnico dodali hišo, ki jo imate radi, toda kaj je naslednje? Kako namestiti preneseno hišo v Sims 4? Na srečo vam ni treba storiti ničesar. Preprosto prenesite igro in pojdite v knjižnico, kjervideli boste tiste predmete, ki so preneseni s strežnika. Lahko greste na zemljevid tega ali tistega mesta, izberete spletno mesto in namestite preneseno hišo. Lažje je ne razmišljati! Torej, če igrate uradno različico "Sims 4" in uporabljate platformo Origin, boste lahko dosegli želeni učinek dobesedno v nekaj minutah. Kaj pa, če imate piratsko kopijo igre? Ali obstaja kaj, kar ne moreš storiti, in moraš igrati s standardnim nizom vsebin?

Nakladanje hiš iz drugih virov

Na srečo stvari niso tako slabe, in tudi če se odločite, da ne boste plačevali za licenco, ampak preprosto prenesete iz interneta, lahko še vedno dodate domove, tako da jih prenesete, na primer s spletnih mest tretjih oseb. Kako prenesti predmete v Sims 4 iz takšnih virov? To storite tako, da poiščete domače zanimanje in prenesete datoteke, ki so na spletnem mestu, v računalnik. Pogosto se dostavljajo v arhivih, da bi prihranili prostor in omogočili uporabnikom, da jih prenesejo in prenesejo hitreje in preprosteje, zato jih boste morali razširiti. In po tem se začne postopek namestitve hiš, s katerim imajo številni igralci računalniških iger težave.

Ročno nameščanje stavb

Ko razpakirate datoteke, boste ugotovili, da jih je veliko. Vsak dom je nabor od 7 do 10 datotek, od katerih ima vsaka različne razširitve, in je tudi zelo pomembna za delovanje dodatka za igre. V skladu s tem ne morete izgubiti enega od datotek in upamo, da bo hiša še vedno dodana. TakoKopirajte vse prejete datoteke in jih premaknite v mapo Tray. Kje se nahaja Mnogi uporabniki se na tej stopnji soočajo s težavami, saj jo začnejo iskati v mapi same igre. Ampak tam ni, je v mapi uporabnika pk, v mapi "Moji dokumenti". Ko kopirate vse dokumente, lahko zaženete igro in ponovite isti postopek kot uradna različica, tj. Prijavite se v knjižnico in poiščite hišo, ki ste jo dodali, in jo nato namestite na izbrano mesto.

Sorodne publikacije