Windows 7 in druge posodobitve gonilnikov OS: Zakaj ga potrebujete in kako deluje?

Če nekdo ne ve, potem nova nenehno nova programska oprema zahteva združljivost z "železom" ali virtualnimi napravami, ki so v računalniškem sistemu. Za njihovo sposobnost za delo so vozniki (programi za določanje naprav, ki nadzorujejo operacijski sistem). Kot se je izkazalo, vozniki zahtevajo namestitev posodobitev, da se omogoči naprave za delo z novim Z. Na žalost, nobena ruska programska oprema za posodobitev voznikov v rating najbolj pomembnih ni vnesla, tako da bomo upoštevali le nekaj priljubljenih javnih služb (čeprav rusko govorci). Ampak vse je v redu.


Iskanje in posodabljanje gonilnikov v operacijskem sistemu Windows 7: standardna metodologija

Načeloma je na voljo več orodij za posodobitev katerega koli gonilnika za Windows. Vzemite enako "Upravitelj naprav" in v njem odprite skrite predmete. Za vsako namensko napravo uporabite meni PCM z izbiro lastnosti. Na zavihku voznika lahko takoj vidite datum izdaje. Upoštevajte, da Windows ne more samodejno posodobiti gonilnikov, če ne velja za vgrajene virtualne naprave.
Nič ni enostavnejšega od tega, da kliknete gumb za nadgradnjo gonilnika ali uporabite PCM na namenski napravi, potem pa sistem predlaga, da poiščete ustreznega upravitelja ali ga namestite z druge lokacije. Opozoriti je treba, da se posebej zanašajo na sistem zbirke podatkov ni vredno, ampak boljeprivabiti sredstva, ki ponuja poseben program za posodabljanje gonilnikov za Windows 7. Konec koncev bo to najlažja in najučinkovitejša rešitev.


Posodobitve za gonilnike sistema Windows 7: boljši svežnji

Med vsemi programi, ki so trenutno na voljo na trgu računalnikov, lahko najdete veliko plačanih aplikacij. Na njih ne bomo ustavili, ker je malo verjetno, da bo naš uporabnik želel plačati 30-50 USD za nakup licenčne programske opreme. Še bolje je namestiti brezplačne pakete, ki ne delujejo slabše.
Med vodilnimi med naslednjimi podjetji so priznani:
 • Driver Booster;
 • Rešitev DriverPack;
 • Slim Drivers.
 • Drugi pripomoček, če uporabljate polno različico paketa, ima veliko podatkovno bazo gonilnikov kot sam operacijski sistem Windows. Zato se lahko uporablja tudi v primerih, ko je operacijski sistem, kot se zdi, namestil najprimernejši gonilnik, kar lahko včasih pripelje do popolne nedejavnosti naprave, za katero je namenjena.

  Kako poteka posodobitev?

  Oglejmo se pri avtomatiziranih aplikacijah. Vsak program za posodabljanje gonilnikov za operacijski sistem Windows 7 ali drug podoben operacijski sistem deluje na načelu dostopa do neznanih virov, in sicer na straneh proizvajalcev opreme. Na primer, če glavni čipov prihaja iz Intel, bo zahteva poslana temu razvijalcu. Če program nakaže, da naprava pripada družini Microsoft, bo gonilnik ustrezno prenesen iz tega vira.
  Najpomembneje pa je, da mnogi uporabniki spregledajo: vse posodobitve so nastavljene s klikom na samo en gumb za potrditev. Po tem morate ponovno zagnati računalnik (lahko ga aktivirate takoj ali ročno). Posledično bo vaš sistem deloval še bolj gladko.

  Namesto izida

  Seveda se za vas odločite, kaj uporabiti iz vsega zgoraj navedenega. Načeloma lahko kateri koli program za posodobitev gonilnikov za Windows 7 iz zgoraj omenjenega uporabite brez težav. Kot najbolj sprejemljiva možnost, testirana v praksi, lahko resnično priporočite namestitev avtomatiziranih programov, namesto da bi uporabljali svoj Windows. To je lažje in bolj zanesljivo. Še posebej, ker so gonilniki posodobljeni tudi za naprave, ki jih verjetno niste imeli. Lastnikom prenosnih računalnikov lahko svetujemo, da se obrnejo na uradno spletno stran proizvajalca, izvedejo spletni test (kot je predvideno, na primer za prenosnike Dell) in naložijo potrebne komponente v obliki gonilnikov.

  Sorodne publikacije