Pametna ura: Pregled modelov

V zadnjem času se je med vsemi obstoječimi tehnologijami pojavila nova, edinstvena pametna ura. V članku bo izveden pregled novosti. Te naprave so hitro pridobile popularnost med kupci. Seveda so zaradi te inovacije ljudje že dolgo sanjali - filmi pogosto prikazujejo pametne ure, ki lahko opravljajo številne funkcije. Težava je v tem, da te zamisli dolgo ni bilo mogoče uresničiti v življenju. Te naprave ne morejo samo prikazati časa, pošiljati sporočil in klicati. Imajo veliko zanimivih funkcij. Kaj si ti? Odkrijte članek spodaj.

Prednosti

Pred vsemi napravami, ki delajo s kartico SIM, je treba upoštevati splošne prednosti pripomočkov. Brez razmišljanja bi moral biti ta seznam večfunkcionalen. Zahvaljujoč tej napravi lahko kličete brez uporabe pametnega telefona na zapestju. Poleg tega, telefon z vami ne more niti vzeti.

Zaradi pametnih ur, katerih pregled je naveden v članku, lahko hitro in v kratkem času poiščete prave informacije. Večina sodobnih naprav ima podporo za brskalnik in zato deluje z internetom. To pomeni, da lahko oseba hitro najde potrebne informacije s samo majhno uro. Enako velja za vse medijske vsebine. Aplikacije in glasba so popolnoma združljive s to napravo. Tretja prednost so dodatne možnosti. Govorimo o impulznem števcu, korakih, spanju. Seveda, vsak proizvajalec in posebej vRazlični modeli imajo svoje posebnosti, vendar so nujno neločljivo povezani. Dejstvo je, da bodo ljudje s pomočjo takšnih funkcij lahko spremljali svoje stanje in zdravje na splošno.

Slabosti

Ob razstavitvi v pregledu pametnih ur s svojimi prednostmi je treba iti na glavne - glavne pomanjkljivosti. Seveda, to je velikost. Primer je izdelan s priročnostjo nošenja, tako da zaslon in druge kontrole omogočajo proizvajalcu, da ne bo uspel. Skladno s tem mora kupec delati z miniaturnimi napravami.

Ko že govorimo o velikostih, moraš poročati o minusu - malo vzdržljivosti (to je polnjenje baterije). Zaradi dejstva, da ni mogoče namestiti zmogljive baterije za stalno delo z napravo, bo pogosto treba polniti. To je tisto, kar prinaša glavne nevšečnosti. Takšne slabosti so pametna ura iz Kitajske. Pregled, čeprav na njihovi podlagi, vendar večina naprav res ne marajo polnjenje baterije. Dodatna pomanjkljivost so stroški pametnih ur. Zdaj je visoka cena celo najbolj navadne naprave z najmanj funkcijami. Zaradi dejstva, da je trg za to tehnologijo nov, in medtem ko ni velike konkurence, kot na področju istih prenosnih računalnikov ali telefonov. Upoštevajte, da je povpraševanje po pametnih telefonih precej višje od ure, tako da je najverjetneje, če bo cena padla, potem pa zelo počasi. Ne pričakujte širokega asortimana. V članku bomo analizirali več modelov ur in njihove razlike.

Malo o uri GT08

Nadaljujte naš pregledpametne ure GT08 je prvi model, o katerem želim povedati nekaj besed. Trg ima zdaj veliko število relativno poceni modelov te vrste. Ta model izstopa med njimi s svetlim dizajnom, odlično ergonomijo in odlično funkcionalnostjo. Pregledi te naprave pogosto opozarjajo na dejstvo, da se te ure lahko dodatno uporabljajo kot brezžične slušalke. Seveda je takšna funkcionalnost že dolgo obvezna za naprave te vrste, vendar do sedaj v takšni cenovni kategoriji (manj kot 5 tisoč rubljev) le redko najdemo. Vgrajene aplikacije in kamera so praktično neuporabne. V drugi napravi je zelo priročno, ergonomsko, elegantno in moderno.

Značilnosti modela GT08

Ta naprava se lahko v celoti vključi v pregled pametnih ur za otroke. Naprava je primerna za najstnike in šolarje. Osnovni sklop naprav vključuje pedometer, budilko in koledar. Seveda obstajajo ure, ki igrajo vodilno vlogo. Po izbiri kupca lahko izberete številčnico in način prikaza. Koledar je čim bolj preprost in preprost. Za vsak datum lahko prosto namestite kateri koli dogodek ali opomnik. Za razliko od drugih proizvajalcev pametnih ur, je ta kitajski izum narejen tako, da je koledar v celoti prikazan na zaslonu. Budilka lahko kliče in vibrira. Ura ima tudi pedometer. Deluje tako v ozadju kot v priročniku. Toda v komentarjih na omrežju lahko ugotovite, da včasih pripomoček zmanjša število korakov za 15-20%.

Pozitivne povratne informacije o GT08

Watching pametnih telefonov GT08 je treba dopolniti s povratnimi informacijami kupcev. Med pozitivnimi točkami izpostavite raven funkcionalnosti in vse komunikacijske zmogljivosti. Naprava je sposobna povezovanja z napravami, ki delujejo pri upravljanju operacijskega sistema "Android". In to niso vse pozitivne strani. Vmesnik je dovolj hiter, nihče se ne pritožuje. Nadev je praktično nepotreben. Zato ni treba pogosto polniti naprave, meni pa deluje brez zaviranja in zamud.

Negativne povratne informacije o GT08

Ta naprava s polnim pogumom lahko doda pregled najboljših pametnih ur proračunskega segmenta. Vendar ima ta naprava tudi svoje pomanjkljivosti. Kaj si ti? Redne kitajske stvaritve so na žalost poskušale ustvariti popolno identiteto, ne da bi skušale nekoga kopirati. V tem primeru ta zamisel ni uspešna. Kar zadeva strojni del - vse na najvišji ravni, kar se tiče cenovnega segmenta, če govorimo o sektorju programske opreme, je proizvajalec opazno pokvaril vtis. Veliko javnih služb ne dela, v pregledih pravijo, da nekateri sploh niso odprti. Večina zavor. Podobni komentarji, ki ne spadajo v osnovne funkcije - koledar, ura, budilka itd. Kamera ima zelo nizko ločljivost, zato je lahko tudi minus. Modulov skoraj ni, saj se njihova uporaba v teh pripomočkih skuša zmanjšati.

Watch DZ09

Pri pregledu pametnih ur je vredno govoriti tudi o DZ09. Po eni strani je ta naprava zelo uporabna in priročna. Toda na drugi strani -precej neprijetno, saj ga bo treba nenehno polniti. Tisti, ki ne zamenjujejo te perspektive, napravo imenujejo nepogrešljiv in polnopraven pripomoček. Naprava je poceni, vendar s polno funkcionalnostjo obvladuje 100%. Nekateri kupci odbijajo videz in kakovost uporabljenih materialov. Ampak ponavadi takšne ljudi in izbrati napravo veliko dražje. Drugi bodo popolnoma zadovoljni s svojim nakupom.

Oglejte si ocene DZ09

Pametna ura DZ09 mora biti čim bolj celovita in razumljiva, zato se pogovorite o povratnih informacijah. Zahvaljujoč jim lahko naredite končno izbiro in se rešite pred morebitnim nefunkcionalnim nakupom.

Nekateri kupci opozarjajo, da nerazumljiv vmesnik in izvedba zadeve ne zadovoljujeta. Takšni problemi so redki, zato lahko z gotovostjo rečemo, da so dobili ponaredke ali pa se poročili na zabavi.
Večina pregledov je pozitivnih. Vsakdo upošteva cenovno kategorijo, zato se kakovost ne pritožuje. Lastniki opozarjajo na dokaj močan primer, hitro delovanje menija in povezavo s pametnim telefonom, ki ga je težko nenamerno prekiniti. Funkcija iskanja naprave se ne izvaja uspešno, indikator polnjenja pa je vedno na voljo. Bistvo je delo pedometra. Mnogi ne morejo ugotoviti, kako delati z njim. Za to lahko uporabite navodila, ki so vključena v komplet.
S poudarkom na vseh informacijah, ki jih je mogoče pridobiti iz pregledov, je treba opozoriti, da je splošna slika pozitivna. Seveda obstajajo nepomembne nianse, vendar na njihlahko zaprete oči. Pripomoček izgleda dostojno in trdno. Veliko drugih naprav, ki prihajajo iz Kitajske, imajo zelo neviden videz. Naprava je zelo udobna in intuitivna. Pred nakupom morate dodatno raziskati napravo v svojih rokah. Ocenite, poskusite delati: ustreza hitrosti, kakovosti senzorja. Če so takšne ure z bližnjim prijateljem ali sorodnikom, lahko napravo za dan ali dva zaprosi, da napravo oceni v celoti.

Samsung Gear S

Ta naprava je vodilni na trgu. Ta različica ima režo za kartico SIM, tako da lahko deluje z drugimi napravami. Zaradi ur lahko pišete sporočila. Med pomanjkljivostmi modela je pomanjkanje priključka za slušalke. Zato jih ne bodo mogli poklicati. Povprečni strošek naprave - 350 $, ki ga v celoti izpolnjuje. Nobenih drugih slabosti, kot so navedene zgoraj. Razširjena funkcionalnost. Zasnova je specifična: naprava je dobila kvadratno obliko, tako da lahko nekateri na roki izgledajo nesramno in grdo. Na splošno je v vsem drugem napravi več kot odlična. Ta naprava lahko doda tudi pregled pametnih ur za otroke. Popolnoma jim ustreza.

Sorodne publikacije