Avtomobilski alarm Pandora DXL 3910: specifikacije, navodila, navodila, pregledi

Nakup avtomobila zahteva od lastnika, da razmisli o svoji varnosti in zaščiti pred krajo. Mnogi vozniki menijo, da ga parkirišče na parkirišču ali v zasebni garaži varuje pred vsiljivci, v resnici pa je to daleč od primera. Danes so tatovi sposobni ukrasti avto iz najbolj varnih krajev in edini način, da se jim upre, so varnostni kompleksi.

Avtomobilski alarm Pandora DXL 3910

Avtomobilski trgi zagotavljajo širok spekter signalnih sistemov. Eden od najbolj priljubljenih je Pandora DXL 3910. Pregledi, ki ostajajo v zvezi z varnostnim sistemom, potrjujejo visoko stopnjo zaščite pred krajo in ugrabitvijo. Modifikacija sistema ima odlične tehnične lastnosti in široko funkcionalnost.


Varnostni sistem Pandora DXl 3910 izpolnjuje najvišje standarde varnosti in zanesljivosti ter zagotavlja najvišjo raven zaščite vozila. Širok funkcionalni kompleks vam omogoča, da dobite vse informacije o stanju avtomobila. Upravljanje vseh funkcij signalizacijskega sistema Pandora DXl 3910 poteka prek mobilne komunikacije, miniaturne nalepke ali osebnega računalnika. Varnostna zbirka je sinhronizirana s pripomočki, ki temeljijo na iOS in Android, kot tudi z virtualno storitvijo P-ON.RU.


Značilnosti signalizacije

Najpomembnejša namestitev Pandore DXL 3910 je za tiste avtomobile, opremljene s to funkcijoodklepanje dostopa. Varnostna zbirka ima naslednje funkcije:
 • Vgrajen v sistem Pandora DXL 3910 GSM, ki deluje pri 24 GHz.
 • Nahaja se na skritih mestih radijskih žetonov.
 • Blokirni rele, katerega povezava ne zahteva uporabe žic.
 • Radijski modul se nahaja pod pokrovom vozila.
 • Sprejemnik GPS, ki omogoča zapisovanje koordinat avtomobila.
 • Mikrofon visoke občutljivosti, ki beleži pogovore v notranjosti vozila.
 • Večsistemski vmesnik CAN, ki združuje digitalno avtomobilsko pnevmatiko in varnostni sistem.
 • Inteligentni sistem za zagon motorja. Elektrarne s turbopolnilnikom so opremljene s funkcijo turbotimerja, ki večkrat podaljša življenjsko dobo turbine.
 • Šifrirni algoritem, ki se hitro odzove na poskus vdora in poročanje lastniku avtomobila.
 • Funkcionalni avtomobilski alarmi

  Varnostni sistem Pandora DXL 3910 varuje vozilo pred krajo in krajo ključev. Vgrajena funkcija, ki prepoveduje odstranitev transportne zaščite brez ustreznih oznak imobilizatorja, blokira celoten sistem, dokler se na območju zaznavanja ne pojavi oznaka na 24 GHz.
  Lokacijo stroja do natančnih koordinat lahko spremlja lastnik prek navidezne storitve. Zgodovina dogodkov, ki se zgodijo z avtomobilom, je pritrjena v krmilni enoti in jo lahko vidi voznik. Avtomobilski alarm Pandora DXL 3910 zajame zmogljivost različnih avtomobilskih sistemov in jih prikažeKomplet ključavnic, posebna uporaba ali prikaz armaturne plošče avtomobila:
 • Temperatura zraka v kabini.
 • Trenutna raven goriva.
 • Temperatura okolja - določi se po priključitvi zunanjega senzorja.
 • Napetost omrežja na vozilu v vozilu.
 • Temperatura motorja in nekaterih drugih parametrov.
 • V spomin na sistem so telefonske številke za klic v sili in sorodniki lastnikov avtomobilov v primeru sprožitve varnostnega sistema samodejno poslali sporočilo s koordinatami avtomobila. Ta funkcija vam omogoča, da najdete vozilo v nekaj minutah.


  V primeru kraje vozila bo varnostni kompleks po določenem času požar, popolnoma blokiral vsa vozlišča in sisteme avtomobila ter preprečil nadaljnje gibanje.

  Območja za nadzor alarma Pandora DXL 3910

  Samodejni zagon motorja avtomobila aktivira varnostni sistem, ki začne zbirati informacije iz različnih senzorjev in nadzira naslednje sisteme in vozlišča avtomobila:
 • Signali senzorjev.
 • Dvo-stopenjski senzor gibanja.
 • Vrata avtomobila.
 • Konec trupa in pokrov motorja.
 • Nivo napetosti v omrežju na vozilu.
 • Sistem vžiga.
 • Zavorni sistem itd.
 • Glavna kontrolna enota varnostnega sistema popravi in ​​shrani v spomin vse dogodke, ki se zgodijo z avtomobilom in zabeleženi s senzorji in sistemi. Dodajte Pandora DXL 3910 Navodilo vam omogoča hitro konfiguriranje vseh potrebnih funkcij za popolno uporabosistemov. Prednost avtomobilskih alarmov je možnost delovanja, ne glede na atmosferske pojave in podnebne razmere, vključno z ostrimi temperaturnimi nihanji.

  Namestitev avtomobilskih alarmov

  Pandora DXL 3910 ostaja dokaz, da jo lahko lastnik avtomobila namesti z lastnimi rokami, ne da bi se zatekel k mojstrom. Vsa priporočila za namestitev so podrobno opisana v priročniku, ki je priložen varnostnemu sistemu.
  Vgradnja avtomobilskih alarmov se izvaja v strogo določenem vrstnem redu:
 • Delno se razume instrumentna plošča, ki naj bi bila: senzor za gorivo, CAN vodilo, ki bo priključen na ožičenje, napajalni kabel in priključek OBD.
 • Spodnji del torpeda se previdno odstrani - za njim se nahaja spodnji sistem osvetlitve.
 • ​​
 • CAN-vodilo se po dostopu do njega poveže z vmesnikom OBD.
 • Glavna krmilna enota sistema se priključi na napeljavo avtomobila in je pritrjena.
 • Prekomerne žice se zbirajo v snopih in očiščene, nastavljene so vhodne in izhodne nastavitve, sistem je programiran.
 • Koristi avtomobilskega alarmnega sistema Pandora

  Večopravilnost. Delovanje sistema je možno ob hkratnem povezovanju hitre digitalne pnevmatike. Visoka raven zaščite. Avtomobilski alarm deluje neprekinjeno in je v stalni komunikaciji z lastnikom avtomobila. Sistem še naprej deluje, tudi če je centralno zaklepanje odstranjeno. CAN vmesnik. VsakInformacije, ki jih preberejo senzorji in ki jih obdeluje alarmna kontrolna enota, se prenesejo na periferno opremo - sistem verige ključev ali gonilnik mobilnih pripomočkov. Varnostni kompleks ima funkcijo poslušanja pogovorov v kabini avtomobila. Avtomatski zagon motorja brez uporabe ključa. Bypass 2.0 in Pandora CLONE tehnologije omogočata daljinski zagon agregata brez uporabe ključa na najsodobnejših tujih avtomobilih. Velika prednost avtomobilskih alarmov je dejstvo, da je bil njegov razvoj izveden posebej za domače ceste in podnebje. Zaradi tega je sistem bolj odporen na posebnosti ruskih cest in podnebnih razmer.

  Nalepke za imobilizacijo

  Varnostni sistem Pandora DXL 3910 ni opremljen z obeskom - samo z dvema oznakama imobilizatorja, izdelanima iz trpežne črne plastike. So majhne in udobno v naslonu za dlani. Načelo delovanja sistema je zelo preprosto: pri odpiranju avtomobila s pomočjo gumba na ključu ali ključavnice se standardni alarmni sistem izklopi. Varnostni sistem ujame odstranitev zaščite iz stroja in sproži postopek iskanja zahtevane nalepke z izmenjavo pogovorov med napravo in kontrolno enoto. V primeru, da sistem najde nalepko, se izklopi signalizacija in odklepanje motorja. V nasprotnem primeru so vsi sistemi in vozlišča avtomobila blokirani, opozorilo o zvoku in svetlobi je aktivirano in lastnik prejme ustrezno sporočilo na mobilnem telefonu. Da bi se izognili napakamTakšna oznaka mora biti vedno pri lastniku vozila. V primeru praznjenja akumulatorja sistem o tem obvesti voznika z zvočnim signalom.

  Način za prostoročno telefoniranje

  Eden najprimernejših načinov varnostnega sistema je Hands Free: za vzpostavitev avtomobila za alarmni sistem niso potrebni dodatni ukrepi. Stroj se samodejno zapre po odstranitvi nalepke imobilizatorja na razdalji 10 metrov. Podobno je odstranjen iz straže: lastnik avtomobila je dovolj, da se približa avtu.

  Razširitev funkcije avtomobilskega alarma

  Namestitev v zaščitenem vozilu za do tri brezžične ključavnice lahko bistveno poveča potencialni sistem za zaščito pred krajo. Takšne naprave so opremljene z varnostnim sistemom in samo v vrhunskih modifikacijah Pandore DXL 3910. Montaža radijskega relejnega blokiranja omogoča pretvorbo običajnega avtomobilskega alarma v popolno napravo za imobilizacijo ali signalizacijo. Ključavnice se nahajajo predvsem v težko dostopnih mestih avtomobila - predelu motorja, kabini, votlinah telesa. Elektromehanska ključavnica pokrova motorja, ki je opremljena z drugim sistemom, lahko avtomobil spremeni v pravo utrdbo, da se zlomi in ukrade, kar je nemogoče.

  Sorodne publikacije