Samsung Note 8 pametni telefon: funkcije, pregledi, ocene

Opozoriti je treba, da se naprave na opombi ne štejejo za masivne. Kaj je razlog? Proizvajalec je ustvaril naprave, ki so primerne za ljubitelje odličnih pripomočkov, ki lahko črpajo na takšnih napravah, in za poslovneže, ki imajo veliko funkcionalnosti. V bistvu so opisane naprave elektronski prenosniki. Vključuje priloženo pisalo. Omogoča udoben vnos, lahko pa ga shranite v posebnem prostoru v samem telefonu.

Konkurenti

Na trgu še vedno ni neposrednih konkurentov. Nihče ni uspel ustvariti vsaj podobne naprave. In zadeva tako mehko kot železno. Seveda so bili poskusi drugih podjetij neuspešni. Poleg tega so takšne naprave najpogosteje povezane s proračunsko kategorijo, ki se je, kot se je izkazalo, ni proizvajala. Kupci so pripravljeni plačati za kakovostno montažo in različno programsko opremo.


Novi Samsung Note 8 je bil uveden 23. avgusta. Povprečna cena je približno 850 dolarjev.

Splošno

Opomba je postala nepričakovano priljubljena. Uspeh se je nadaljeval do pete generacije na visoki ravni. Ko je šel dol, kot proizvajalec zavrnil uporabo pomnilniških kartic. Za lastnike prejšnjih različic je bil to močan udarec. Treba je opozoriti, da je sedma generacija tehnologije postala priljubljena zaradi številnih primerov požara. Po tem, ko je družba ponovno premislila vse vrednote. Že opomba 8 je novatrendi na svetovnem trgu. Spremenjeno pozicioniranje, ki se je odrazilo v ceni Samsung Note 8.


Zaradi dodatne opreme, ki se imenuje DeX, lahko telefon uporabljate kot poln računalnik.

Oblikovanje, dimenzije, kontrolni elementi

Telefon je dobil rez. Pri uporabi ne vplivajo na kakovost nanosa, zato ne skrbite. Ocene ugotavljajo, da ima telefon številne podobne lastnosti kot pripomoček S8 +, kar se je odražalo v ceni Samsung Note 8. Tudi če jih postavite zraven, da boste opazili razlike, boste morali dobro pogledati. Iz prejšnjih generacij se pojavljajo različne oblike. Dimenzije so skoraj enake, razlika je nekaj milimetrov. Poleg tega te funkcije ne bodo nikomur dali možnosti reči, da je telefon zelo velik. Dlan se odlično prilega, udoben je v žepu. Tudi s pomočjo ene roke je z njim enostavno komunicirati. Daktiloskopski senzor je bil rahlo odmaknjen, vendar je vse ostalo na hrbtu. Njegova lokacija se je spremenila tako, da se uporabnik v primeru okvare fotoaparata ne bo umazal. Uradne specifikacije Samsung Note 8 pojasnjujejo, da ima telefon zaščito pred vlago in vodo. Nekoliko spremenila "polnjenje" naprave, da bi naprava zdržala padec. Zdaj gadget ne bo dobil razpok, in tekočina ne bo nič poškodovala. Obstaja pomnilniška kartica in sedem. Lokacija vseh gumbov je standardna. Nekoliko spremenjena struktura prevleke plošče - zdaj je praktično nipraskami Ohišje je izdelano iz aluminijeve zlitine. Sodeč po specifikacijah Samsung Opomba 8, se lahko pisalo vstavi v napravo ravno na desni strani, drugi pa ne bodo delovali. Pripomoček ima prilagoditve in nastavitve. Na primer, lahko pišete ročno na zaklenjenem zaslonu in tako naprej. Pisalo nima nobenih sprememb v primerjavi s prejšnjimi generacijami.
Skener irisa je doživel nekaj sprememb. Dobil je nekoliko posodobljeno programsko opremo. Deluje veliko hitreje v temni sobi, vendar v dan, ko deluje na enak način kot na prejšnjih telefonih. Naprava ima poseben učni algoritem, zato, ker oseba bolj pogosto uporablja to nastavitev, bolje bo izvedel prepoznavanje. Čitalnik obraza je nadgrajen, vendar še vedno ne zagotavlja največje varnosti.

Zaslon

Zaslon je dobil diagonalo 63 palcev. To je bilo rečeno 23. avgusta - to je datum izdaje Samsung Galaxy Note 8. Med telefonom in S8 + praktično ni razlike. Na tej napravi je priročno gledati filme. Dovoljenje - QuadHD +. Izboljšano barvno območje, dodane svetlobne ocene, izboljšani senzorji. Veliko lažje je obdelati sliko, profili odtenkov pa so razviti za razvijalce in navadne uporabnike. Za navadne ljudi, v vsakodnevnih situacijah, bo težko videti razliko med napravami S8 + in Opomba 8. V različnih pogojih se matrični telefoni obnašajo drugače in da bi občutili vse razlike, morate naprave uporabljati stalno. Vendar za tipičnoZdi se, da so razmere v normalnih razmerah na zaslonu enake. Toda za sofisticirane, je osma generacija očitno v zmagi. Tukaj je boljša matrika v času izhoda naprave.
Pomnilnik, RAM, čipov in zmogljivost
Samsung Galaxy Note 8 je opremljen s 6 GB RAM-a, Kitajska pa ima skupaj 8 GB. Vgrajeno skladišče ima 64 GB, podpirajo se zunanji pogoni do 256 GB. Takšne značilnosti so bile pridobljene tudi z napravami, izdanimi za Kitajsko. Za druge države so na voljo telefoni s podporo za 128 GB pogonov. Za Ameriko, proizvajalec dostavlja pripomočke s procesorjem Snapdragon 835. V Rusiji obstaja popolnoma drugačna različica - Exynos 8895. Ta procesor za kupce je znan po telefonu S8 /S8 +.

Baterija

Pregled Samsung Note 8 vam omogoča, da razumete, da je telefon opremljen z baterijo 3300 magije, je litij-ionski tip. Če ga primerjamo z modelom S8 +, je slika nekoliko nižja, vendar pa se z njimi odlično sooča. Če oseba uporablja tehniko precej aktivno, bo telefon trajal približno en dan. S spretnim pristopom in majhno svetlostjo se lahko ta indikator poveča do 2-3 dni. Zaželeno je, da za celotno obdobje zaslona ne deluje več kot 8 ur.
Napotek za napravo 8 velja za dolgotrajen pripomoček. Na voljo je brezžično in hitro polnjenje, način varčevanja z energijo.

Kamera

Fotoaparat ima senzor z 12 milijoni slikovnih pik. Tehnologija dela in vse vrste algoritmov so popolnoma izboljšane. Fotografije so dobile veliko jasnosti in svetlosti.Poglej naravno. Vendar pa so te razlike od drugih generacij preveč nevidne. Ogledali bodo le profesionalne fotografe. Datum izdaje Samsung Galaxy Note 8 je predstavljen zgoraj. Mnogi so čakali, da bo pogledala kamero. Zaradi dejstva, da je drugi senzor, je proizvajalec lahko vgradil več načinov fotografiranja. To je odgovor na idejo iPhone 7 Plus. Lastnik lahko zdaj zamegli ozadje in selektivno izostri sliko. Posnetki so jasni in brez veliko hrupa, tudi če so ustvarjeni v temni sobi. To dokazujejo uradne specifikacije Samsung Note 8. Načeloma je ta funkcija vedno razlikovala "Samsung" od drugih proizvajalcev, vendar je v opisanem pripomočku izboljšana. Drugi modul ni črno-bel, ampak običajen. Ena matrika je širokokotna, druga pa se poveča. Zaradi tega, v temačnem času dneva, fotografije dobijo visoko kakovost in svetlost. Seveda obstaja optični zoom. Povečanje se izvaja na x2. To je povsem dovolj za vsakodnevno uporabo fotoaparata. Zahvaljujoč funkciji optičnega tipa, kakovost fotografij ni pokvarjena. V pregledu Samsung Note 8 je nemogoče reči, da je fotoaparat postal inovativen in naredil preboj. Vendar je treba upoštevati naslednje: v primerjavi s prejšnjimi generacijami se je kakovost slik bistveno izboljšala. Kamera odlično deluje v različnih načinih.

Kako S Pen deluje in kaj lahko storite

Mnogi kupci menijo, da je S Pen nepotreben in nepotreben. Takšni lastniki praktično ne uporabljajo pisala, zato ga pogosto imenujejo razlogprevisoka cena za Samsung Galaxy Note 8. Po drugi strani pa obstaja veliko ljudi, ki se želijo ukvarjati z lastnimi tehnikami. Ti lastniki uporabljajo samo pisalo. Seveda se med seboj ne bodo mogli razumeti tako različnih kupcev, vendar je treba opozoriti, da so umetniki veliko več. Za otroke bo pisalo tudi priročno. Injekcijski peresnik vam bo omogočil, da na pametnem pametnem telefonu Samsung Note 8 hitro opombe. To se imenuje takšno, saj je mogoče brez pisanja naprave odpreti besedilo na zaslonu in ga shraniti. Ta rešitev je uporabna za tiste, ki se pogosto udeležujejo sestankov in ne nosijo preprostega prenosnika. Podobne opombe lahko tudi sinhronizirajo z oblakom. S tem zaslonom lahko brezstopenjsko preklapljate - ni omejitev. To je bilo objavljeno ob izdaji specifikacij Samsung Note 8. Še ena prednost - lahko posnamete posnetek zaslona strani, če se ne prilega na zaslon.

Sorodne publikacije