Opis telefona telefona C115

V tem članku bomo govorili o telefonu Motorola - C115. Ko je bila izdana na trgu, je bila njena baterija moč 920 m. Med drugimi napravami iz podjetja je bil ta kazalnik najvišji. Včasih je naprava C116 zamenjena z zgoraj omenjenim modelom. Res je, da so modeli po značilnostih podobni, razlika je le v oblikovanju.

Obloga in vgradnja

Model je bil sprva predstavljen kot proračunska možnost. Videz - dolgočasen in funkcionalen je majhen, na voljo so le osnovne funkcije. Motorola C115 telefon prejel naslednjo opremo: obstaja navodilo, sama naprava, polnjenje in baterijo. Tudi garancijska kartica.

Značilnosti in značilnosti

Model je enobarven, zato se polnjenje baterije počasi zmanjšuje. Ima klasično obliko. Teža naprave je 81 p Fotoaparat je odsoten. Za klice se uporablja melodija zvonjenja. V pomnilniku telefona je 24 možnosti. Uredite lahko melodije zvonjenja in imate tudi možnost vibriranja. Do interneta lahko dostopate prek tehnologije GPRS. Sporočila imajo posebno prednost: vnašanje v slovar. Seveda je v tem trenutku težko poklicati plus, ampak čas, ko je bil izdan - prav. Funkcija EMS ni na voljo.


Ni načinov, ki bi omogočili kodiranje zvoka. Kot smo že omenili, je zaslon Motorola C115 črno-bel. Na zaslonu ni več kot 3 vrstice besedila. Njegova ločljivost je 96 x 64 slikovnih pik. Obstaja Russification, in čas pogovora je prikazan. Kot zavečpredstavnostne, vgrajene igre. Možnosti fotografiranja in videoposnetkov - št. Tip baterije je litij-ionski. V stanju pripravljenosti bo telefon napolnil 120 ur, se pogovoril v 8 urah in napolnil napravo skoraj 3 ure. Organizator ima koledar in budilko. Na voljo je tudi kalkulator. Manjka telefonski imenik. Naročniki se lahko shranijo le v pomnilnik sim kartice.

Zanimivi trenutki

Družba Euroset je leta 2006 umaknila skoraj 30 tisoč modelov telefonov Motorola S115. Obstaja dober razlog za domnevo, da imajo naprave škodljiv učinek na zdravje ljudi. Morali so jih uničiti. Malo kasneje je državno tožilstvo Ruske federacije po določenem času izjavilo, da je bila domnevno velika količina telefonov ukradena in prodana po nizki ceni. Nekaj ​​let kasneje je bilo ugotovljeno, da je zaseg pravno nepravilen in nezakonit.
Istega leta je RussGPS vložil tožbo proti proizvajalcu, da je prišlo do kršitev licenčnih pravic za proizvodnjo in prodajo telefonov. Ta prepoved, če bi bila potrjena, bi se razširila tudi na telefone podjetja, vključno z Motorola C115. Vendar pa je proizvajalec reagiral dovolj hitro - na njegovi strani je bila vložena tožba proti tožilcu v višini 18 milijonov ameriških dolarjev za obrekovanje in škodo na ugledu.

Povzetek

Phone Reviews so dobri. Davno je zapustil prodajo, vendar ga je mogoče kupiti, tako rekoč, "iz rok". Telefon lahko zlahka izvede najpreprostejše možnosti, kot je klicanje, pošiljanje sporočil.Zvočnik zveni dobro. Kakovost reprodukcije je prijetna, ne prereže ušes.

Sorodne publikacije