Opis linije Sony Xperia: Vsi modeli, ki si zaslužijo spoštovanje, funkcije in povratne informacije

V tem članku so opisani različni modeli linije Sony Xperia. Vsi delajo na istem operacijskem sistemu. Gre za slavni "Android". Različne so v pametnih telefonih samo različice. Da bi ugotovili izbiro, vam ponujamo kratke preglede najbolj priljubljenih telefonov tega proizvajalca. Linija Sony Xperia, ki je znana po svojem spektakularnem dizajnu in sodobnem polnjenju, združuje zanimiv videz in visoko kakovostne materiale, priročno vzdrževanje in najsodobnejšo tehnologijo. Obstaja veliko pametnih telefonov, tako da bodo vsi lahko našli možnost po vaših željah.


ZR model pametnega telefona

Ločljivost zaslona - 1280 x 720. Quad-core procesor, frekvenca - 15 GHz. RAM je 2 GB, bliskavica je 8 GB. Deluje na zbirki aplikacij, imenovanih Android 4.1. Odstranljiva baterija z zmogljivostjo 2300 mAh. Glavna kamera je dobila ločljivost 13 Mp, sprednji pa le 0,3 MP. Tehta ne več kot 140 kilogramov, glede na vrsto naprave Sony Xperia ZR pa se je zdela precej skromna, kar označuje večino potrošnikov. Iz prejšnjih modelov je absorbiral veliko riža, opazen je tudi s prostim očesom. Ogled ni dodatkov. Naprava je težka, dolgočasna in nezanimiva. Celotno telo je narejeno iz plastike, brez kovine. Telefon je zaščiten pred stikom s tekočino (ali običajno vlago in prah), če so vsi vtiči zaprti, lahko leži v vodi približno 30 minut na globini (ne več kot 15 metrov) aliplavajte v nehlapnem toku vode.


Dinamika modela je bila grozna, kar potrjujejo vsi kupci v svojih pregledih. Zvok je zelo neprijeten, slišijo se zvoki.

Pametni telefon Sony Xperia XZ

Tako kot drugi predstavniki linije Sony Xperia, vsi modeli, ki so v veliko povpraševanje, naslednji - XZ - deluje na Androidu. Verzija "zelenega človeka" - 6,0 je znana vsem "marshmallow". Prikaz telefona je 5,2 cm. Njegova ločljivost je 1920 x 1080. Nameščen je procesor s štirimi jedri. Njegova taktna frekvenca je bila 2,2 GHz. RAM je 3 GB, bliskavica pa ima dimenzije 32 ali 64 GB (odvisno od spremembe telefona). Pametni telefon deluje z eno ali dvema nano-tipom sedmih kartic. Glavna kamera je 23 MP, sprednji pa 18 MP. Akumulator, ki ga ni mogoče odstraniti, njegova moč - 2900 mag. Videz pametnega telefona, kot tudi linija Sony Xperia, vsi modeli, ki so takoj prepoznavni, je nastala na podlagi starih dosežkov. Na desni strani so konveksni robovi in ​​standardni pravokotni gumb. Kotiček telefona je bil oster, stranice so ravne (gre za vrh in dno), kar je potrošnikom takoj opazno. Sodeč po ocenah, je zasnova preprosta in preprosta, toda ljudem je všeč. Standardno je model vodoodporen, kolikor je mogoče zaščiten pred prodiranjem prahu.

Model pametnega telefona C5 Ultra Dual

Telefon C5 - naprava iz linije Sony Xperia, Dual - index, ki označuje delo z dvema sedmima karticama. Ta dodatek govori o nekoliko razširjeni funkcionalnosti pametnega telefona. Zaslon naprave ima velikost 6 palcev. Strani telefonatako majhna, da potrošniki ne morejo dati soglasne odločitve, jim je všeč. Ampak moram reči, da je naprava priročna v roki in da ne zdrsne ven. Glavne in sprednje kamere so dobile ločljivost 13 MP. Osemjedni procesor, katerega frekvenca je bila 1,7 GHz. RAM je 2 GB. Notranji je le 16 GB. Baterija ima kapaciteto 2930 MAG.
Sprednja kamera je dobila izbruh in nekaj funkcij, ki še niso bile izvedene. Omogočajo vam, da naredite sephi bolj kakovostno. Oba fotoaparata delata s samodejnim ostrenjem. Tako kot druge naprave v postavitvi Sony Xperia (vsi modeli so visoko uvrščeni v spletne prodajalne gospodinjskih aparatov), ​​je naprava priljubljena pri potrošnikih. Deluje stabilno, nesreče se ne zgodi, redko, ko sistem zavira.

Model pametnega telefona XA Ultra

Sprostitev tega telefona se je zgodila brez glasnih predstavitev in govorov. Za napravo je značilna precej močna sprednja kamera, masa funkcionalnosti in dobra zasnova. Upoštevati je treba tudi visokokakovosten sklop. Sprednja kamera ima ločljivost 16 MP. Dobila je samodejno ostrenje in stabilizacijo. Treba je opozoriti, da linija Sony Xperia ni opremljena z drugo funkcijo v "Nastavitvah". Izvaja se v telefonu, ki je v srednji cenovni kategoriji. Zasnova je impresivna. Narejen je z minimalističnimi notami in navdušuje videz vsakega potrošnika. Pametni telefon izgleda elegantno in ima ustrezen "nadev", ki ne more, ampak prosim stranke. V svojih povratnih informacijah le pohvalijo to napravo

Smartphone Sony Xperia C4

Ta model telefona deluje sočasno z dvema sedmima karticama. Novost leta 2015 je takoj zadela vse potrošnike. Naprava tehta precej malo - ne več kot 150 gramov, ločljivost zaslona pa 1920 x 1080. Procesor deluje na 1,7 GHz, je šest-jedro. Povsem dovolj je, da vsakemu potrošniku zagotovimo prijetno zabavo za svojo najljubšo igro. Notranji pomnilnik je 18 GB, operativen - le 2 GB.
Sony Xperia C4 izgleda samozadostno, čeprav je absorbiral številne značilnosti že obstoječih in že dolgo znanih naprav. Z dobro razsvetljavo se prikažejo osupljivi posnetki odlične kakovosti. Sprednja kamera deluje na "razveselila", je opozoriti potrošniki. Z vgrajenimi funkcijami ni težav.

Sorodne publikacije