Samsung Home Cinema Wireless - Pregled

Nedvomno so vsi kinematografi in preprosti ljubitelji filmov v kinematografih presenetljivi učinki prostorskega zvoka. Podobni akustični posebni učinki se dejansko lahko pridobijo doma, zahvaljujoč opremi za domače gledališča vodilnih proizvajalcev. Samsung je vodilni svetovni proizvajalec avdio, video, gospodinjskih aparatov in elektronike.

Domači kino Samsung

Samsung Corporation z veliko uspeha proizvaja akustično opremo za domači kino. Inženirji podjetja razvijajo in uvajajo najnaprednejše sisteme z brezžičnimi zvočniki, možnostjo povezovanja mobilnih pripomočkov in prenosa informacij prek Wi-Fi ali Bluetooth. Samsungov komplet brezžičnega domačega kina vključuje:


 • sprejemnik;
 • zvočna oprema (subwooferji in 257 ali 9 zvočnikov);
 • DVD ali Blu-ray predvajalnik;
 • zaslonski projektor ali LCD TV z veliko diagonalo.
 • Težave pri izbiri

  Za kakovosten in spektakularen zvok vašega domačega kina s Samsungovim brezžičnim zvočnikom upoštevajte pravo kombinacijo opreme z optimalno zmogljivostjo za vašo sobo. Kini 7.1 in 9.1 so primerni za velike in prostorne sobe z dostojno zvočno in zvočno izolacijo. Za manjše stanovanje ali hišo pa je bolje izbrati komplete 215.1. Če ste že kupili video opremo, se prepričajte, da je združljiva z najboljšimi zvočniki.
  Zbiranje kompleta za vaš domkino, morate določiti vrsto stolpcev. Lahko so:
 • stene;
 • tečaji;
 • Vgrajeno pohištvo ali niša;
 • na stojalih.
 • Modeli brezžičnih zvočnikov so običajno samo zadaj. In kljub svojemu imenu so žice za njih še vedno tam, čeprav je njihovo število čim manjše.


  Nudimo majhen pregled Samsungovih brezžičnih domačih gledališč, ki so najbolj priljubljene pri domačih potrošnikih.

  Soundbear Samsung HW-M4500

  Ta model je namenjen za uporabo s televizorji, opremljenimi z ukrivljenim zaslonom. S takšnim modelom se harmonično prilega notranjosti, zahvaljujoč elegantnemu upogibanju ohišja. Ta Samsung Wireless Home Theater (na sliki v članku), lahko hitro in enostavno povežete s televizorjem, namesto da bi zagotovili močan realistični zvok v zaprtih prostorih. Akustika bo zaradi brezžičnega subwooferja še posebej nasičena in globoka.
  Z vgrajenim modulom Bluetooth lahko pametni telefon ali tablični računalnik povežete z zvočno palico, če želite predvajati glasbo iz njih prek zmogljivih zvočnikov. Vzpostavitev take povezave ne traja veliko časa. Samsungovi ustvarjalci HW-M4500 so zagotovili več vmesnikov za žične naprave. Optični priključek, 35-milimetrski avdio vhod in USB priključek znatno povečata zmogljivosti. Komplet vsebuje priročen daljinski upravljalnik, ki vam omogoča, ne da bi pri tem zapustili udoben kavč, za nadzor vseh funkcij zvočne palice na daljavo.

  Samsung HW-NW700

  Audio inženirji California Audio Lab. Pri pridobivanju so bile uporabljene računalniške simulacije in najsodobnejše tehnologijepopoln uravnotežen zvok, ki zapolni celoten prostor sobe.
  Ta Samsung Soundbird za brezžično domače kino ima vgrajen subwoofer, ki vam omogoča ustvarjanje minimalističnega avdio sistema z globokimi basi in čistim zvokom. To bo odličen akustični dodatek vašemu televizorju. Nevidna povezava in tanko ohišje ga naredi nevidnega, hkrati pa zagotavlja najvišjo kakovost zvoka. Zahvaljujoč posebnemu stenskemu nosilcu je enostavno in hitro pritrditi zvočno ploščo na steno s skoraj nobeno vrzeljo. Kot drugi brezžični domači kino, Samsung SoundBar uporablja Bluetooth in Wi-Fi za brezžično povezavo z zunanjimi napravami. Samsungova tehnologija uporablja več sinhronih zvočnikov za proizvodnjo močnega zvočnega polja v nizkem frekvenčnem območju.

  Elegantno oblikovanje

  S tem Samsungovim brezžičnim domačim kino gledališčem dobite preprosto nepozabne občutke gledanja filmov in občutka pravega filma. SAMSUNG HT-F 453 K podpira format Dolby Digital.
  Poleg tega je mogoče predvajati datoteke iz različnih medijev. Z vmesniki, kot so Bluetooth, AUX (3,5 mm), HDMI, USB, SCART in izhod za slušalke, kompozitni izhod, mikrofonski vhod. Elegantna oblika vam omogoča, da namestite vgradnjo v vsako notranjost. Številni uporabniki v svojih pregledih še navajajo podporo za naprave iPod, iPhone in Android.

  SAMSUNG HW-F750

  Ta brezžični domači kino Samsung naj potegne vaša ramena v svet svetlihprikazov Uporabnik prvič predloži učinke prostorskega zvoka in neverjetno kakovostnega prenosa. HW-F750 vam bo omogočil popoln občutek prisotnosti v tem kinu.
  Avdio formati, ki jih podpira naprava, so Dolby Digital in DTS, skupna moč pa je 310 Watts. Z različnimi vmesniki lahko sistem predvaja datoteke iz različnih medijev. Obstaja linearni vhod, USB tip A, digitalni optični vhod, HDMI izhod in HDMI vhod. Oblika instalacije je moderna in elegantna. Kino bo odličen dodatek vaši notranjosti.

  Sistem Blu-ray

  Novi kino Samsung HT-F9750W ima vse, kar potrebujete za zabavo:
 • visoko kakovostni 3D zvok;
 • zaradi ojačevalnika GaN - nasičenega zvoka;
 • izredno visoka ločljivost ultra visoke ločljivosti.
 • Zahvaljujoč elegantnemu dizajnu in nasičenim nizkim frekvencam, bo ta sistem popoln dodatek k vsakemu televizorju. Ta brezžični domači kino, ki temelji na ocenah filmskih ustvarjalcev, ima prefinjen kovinski videz. To bo popolnoma dopolnilo vaš Samsung TV. Zahvaljujoč novi zasnovi s kovinskimi zvočniki se naprava popolnoma prilega vsaki situaciji.

  Sorodne publikacije