Kdo je protipostavka Weipera: šibke in močne strani junaka

Kdo ima protipostavko v Dota 2? To je najbolj nujno vprašanje po izdaji naslednjega popravka s posodobitvami v eni izmed najbolj priljubljenih spletnih iger našega časa. Med stotinami junakov so zelo neprijetni liki, ki pripadajo Viperju. S svojo periodično škodo in močnim upočasnjevanjem preprosto ne pušča možnosti za pobeg z bojišča. Morate poznati njegove slabosti in prednosti, da ohranite mejo do največje možne koristi za sebe.

Kaj muči prvak

Preden odkrijete, kdo je izravnan s Weeperjem, morate poznati prednosti vašega sovražnika. V bitki uživa v dejstvu, da se njegova izguba poslabša za vsakih 20% streljanja zdravnikovega nasprotnika. Tako po prvi izmenjavi napadov dobi prednost, ki jo je mogoče hitro uresničiti. Njegove pasivne veščine v celoti temeljijo na strupih, zato poškodbe pogosto dobijo sovražnike tudi po ustavitvi boja. Z vrhunsko veščino se lik vrne na žrtev, upočasni hitrost napada in ubije v nekaj sekundah.Slabosti

Čeprav ima ta znak močne kazalce v napadalnih zmogljivostih, je odgovor na vprašanje, kdo je protipostavka Weepera, preprost odgovor vseh igralcev - teleporter. Pravzaprav to ni v redu, toda drsni trak lahko resnično reši uboj iz srednje črte. Če je junak upočasnil svojega junaka, morate takoj uporabiti teleport za odrešitev. Vaiper ga ne more premagati, ker ga nimaimobilizacija, tišina ali popoln nadzor sposobnosti. To je njegovo glavno ranljivo mesto, ki ga je treba uporabiti pri izbiri, kdo je uravnotežen s Weeperjem (drugim prvakom).
Med drugimi slabostmi šteje pomanjkanje množičnih napadov v ekipnih bojih od pet do pet. Lahko le izmenično strelja sovražnike in to pogosto ne dopušča. Hkrati pa je cilj z zdravim zdravjem bolje, da ga ne napademo, ker bo umor kasneje zamaknjen za dodatno sekundo (pasivna spretnost velja le za ranjene). Zadnja očitna pomanjkljivost je njegova odprtost za obisk linije gozdarske ekipe. On nima skokov, da bi skrbel, zato lahko postane lahka žrtev.


Glavni nasprotni znaki

Če pogledate vse pozitivne in negativne strani Weeperja, lahko sklepamo, da bo prvi in ​​najbolj neprijeten nasprotnik zanj Phantom Lanser. Ta junak s pomočjo pasivnih veščin nenehno ustvarja svoje kopije in se zlahka skriva med njimi. Vaiper nima orodij za odkrivanje resničnih zrcalnih slik, zato bo moral iskati metodo ugibanja. Vendar pa ne more ubiti vseh kopij v enem dogodku. Njegovi napadi so zasnovani samo za en namen, v regiji pa ni škode.
Zato morate izbrati: osredotočiti se na kmetijo in se ne boriti, ali iskati pravega nasprotnika in izgubiti zlato. Še ena dobra možnost, če Phantom Lanser ne ustreza uporabnikovemu slogu, bo Drow Ranger. Ta tekmovalec z velikim obsegom napadov lahko zmagadvoboj na račun velike izgube zaradi svoje ultimatne sposobnosti. Dovolj je, da s pomočjo ledenih puščic upočasnite sovražnika, da zavržete tišino proti njegovi glavni sposobnosti in ga dokončate v tem obdobju. Kombinacija je enostavna in po eni ali dveh tekmovanjih jo bo vsakdo obvladal pri izbiri Drow Rangerja.

Druge možnosti izbire

Za zgoraj navedene posameznike se seznam tistih, ki se nameravajo pojaviti v Weeperju, ne konča. Dobra izbira je tudi Brumswer. Ta veseli pandner, ko se približuje sovražniku, preprosto postavi na njegovo zmožnost, da se z avtomatskimi posnetki zmeša, sam pa se deli na tri dele (elemente zemlje, nevihte in ogenj). S tem vsestranskim znanjem lahko preprosto preživite napad in celo ubijete Wiper. Če bo napadel kopijo zemlje z imuniteto na čarovnijo, se bo priložnost za ubijanje sovražnika povečala.
Chaos Knight je zadnji na tem seznamu, vendar ne v koristnosti v spopadu. Ta masivni rezervoar ima veliko možnosti za zdravje in dolgoročno kontrolo. Takšen nabor spretnosti bo pomagal pobegniti, vendar je bolje, da tega ne storimo, ampak, nasprotno, pojdite skupaj z njihovimi iluzijami o ofenzivi. Tu je enak problem kot pri Fantomu - pomanjkanje množične izgube. Ko je napaden, Wyper preprosto ne razume, kdo je resničen in bo začel bežati ali si ne prizadevati za sovražnika. Za nekaj sekund ga bo kralj nadzoroval in ubil močne vplive.

Sorodne publikacije