"Musseli Lavrov" je priljubljen spletni blog

Če slišite izraz "Müsli Lavrov" in ne veste, kaj je, potem je verjetno, da ne uporabljate Twitterja. Veliko državljanov naše države poskuša vsak večer gledati novice na televiziji. Televizija omogoča številnim gledalcem, da dobijo informacije o zunanji in notranji politiki države. Ni skrivnost, da so vsa poročila strogo informativni in statistični podatki. Blogi vam omogočajo, da o tem razpravljate v preprostem in satiričnem jeziku.

Kaj je "Twitter"?

"Twitter" je socialna mreža, ki jo je leta 2014 ustvaril Jack Dorsey. Tweet iz angleščine se prevaja kot "pinceta", "Twitter", zato je logotip podjetja le modra ptica. Kratke izjave - glavna značilnost te socialne mreže, saj je kratkost - sestrski talent!


Treba je omeniti, da je bila storitev na začetku namenjena kot sredstvo za obveščanje drugih uporabnikov o njihovih dejanjih. Na glavni strani je bilo polje, kjer je bilo edino vprašanje: "Kaj počnete zdaj?". Zdaj je to vprašanje postalo glavni ključ za fotografiranje gostovanja na Instagramu. Po nekaj spremembah je spletna stran "Twitter" popolnoma spremenila in pridobila sodoben dizajn in svoj edinstven koncept - izmenjavo mnenj.

"Musseli Lavrov": zgodovina nastanka

Mikroblog je bil razkrit relativno pred kratkim - poleti 2014. Zato se lahko račun imenuje mlad. Za kratko obdobje obstoja je "Musseli Lavrov" zbral 55 tisoč udeležencev. Velika pokritost z občinstvom, ali ni res? Samo ime je izjemnomikroblogiranje "Musseli Lavrov" je spremenjena fraza "Lavrovove misli". Se strinjam, precej izvirno ime! Identičen način imena uporabljajo izdajatelji, kot so Leonardo Dai Vincić, Franz Kaska in Molbert Einstein.


V opisu strani je navedeno, da Lavrov vodi ministrstvo za zunanje zadeve in se zavzema za neumne osebnosti. Obstaja tudi opozorilo, da je javnost strogo parodirana in ne želi nikogar žaliti. Kmalu je prišel pub z istim imenom. Izkazalo se je, da je ta javnost uradna in predstavlja popolnoma prepisano vsebino izvirnega vira - "Twitter". Kmalu se je v Telegramu pojavil račun. "Kot pravi sam bloger, že nima dovolj 140 znakov, zato želi razširiti svoje zmožnosti in podrobneje preučiti resničnost.

Kdo vodi mikroblog?

Večina navadnih virov pogosto postavlja vprašanja: "Musseli Lavrov - kdo je to?" Na žalost ga skrbno skrije skrbnik računa, verjetno pa da za računom ni samo ena oseba, ampak ekipa blogerjev, popularne fotografije "Mussli Lavrov" pa pokrivajo celoten internet, prijetne bralce družbenih omrežij in drugih spletnih dnevnikov. .
Obstajajo tudi podobni blogi z isto temo. "Stalingugag" je stran na "Twitterju", kjer se na humorističen način obravnavajo novice naše države. Poleg zapisa v "Shchebestan", "Stalingugag" ima stran "VKontakte" in kanal "Telegram". Obstaja tudi "Barack Obama" - pub v VC, ki govori o najnovejših novicah dneva. Očitno je za nekatere resne stvari bolje obravnavati humor, zato "Mussli Lavrov"uporabo takšne surovine. Zaradi tega so politične razmere bolj razumljive in hkrati bolj dostopne razumevanju mnogih ljudi, zlasti mladih!

Sorodne publikacije