Nebotičnik Heaven's forge: opis lokacije, mode, skrivnosti

Skyrim Scaffold Skyrim se nahaja v Vaytranu, nedaleč od Zmajeve meje, v okrožju Windy. Sedaj je plavice preplavil Yorlund Syra Hryva, ki se ukvarja z dejstvom, da vojska frakcije vojski zagotavlja orožje.

Splošne informacije

Lokacija je idealna za kovanje močnega nebesnega jekla, ki ima posebne lastnosti in lahko povzroči resno škodo v bitki. Poleg tega se kovačnica uporablja tudi za zakopavanje padlih tovarišev in organizacijo pokopov. Nebeška kovačnica je pogosto povezana s soncem, medtem ko je skrivnost Spodnje Forge, ki se nahaja na nižji ravni, prototip lune (tukaj je najdena povezava z volkodlaki, ki so to družbeniki).


Iz zgodovine

Po različnih virih je Skyrimova Nebeška Forge obstajala veliko pred ustanovitvijo Wythrana. V seriji Pesmi povratka lahko najdete informacije, da so lokalni vilini to mesto smatrali za božansko relikvijo. Ko je prišel k njemu frakcija zaveznic, so takoj požrli, da bi privatizirali kraj z izgradnjo bližnjega Joravaskra. Po tem so drugi prebivalci pobegnili v kraj in na koncu se je pojavilo celo mesto, imenovano Wightran.

Crafting

Skyrimovo delo v Sky Ironu se ne razlikuje od dela v drugih kovačnicah. Uporablja se lahko ne le za posebna nebesna jekla, temveč tudi za vse druge standardne elemente. Da bi odprli dodatne možnosti kraftinga, je potrebnodokončajte iskanje "Zadnji dolg" in postanite vodja zaveznic.

Complete Skyforge

Complete Skyforge je uporaben mod za "Raising" nebeškim kolegom, ki bo koristen vsem srečnim igralcem. S svojo pomočjo se lahko v kovačnici spremeni v popolnoma opremljeno in udobno delavnico, kjer bodo stale vse potrebne stvari. Sprememba dodaja stroj za polaganje ploščic, veliko skrinje, v katerem lahko shranjujete materiale, taljenje in delovno mizo.

Sorodne publikacije