Prehod z iskanjem "Citadela: carnar-diplomat"

Iskanje "Citadel: Cannar-Diplomat" je stransko poslanstvo Mass Effecta 3. Vendar se njegov prehod ne šteje za obvezen. Ampak, če želite dobiti največjo prednost v zadnji bitki, morate nujno izpolniti to nalogo. To bo obravnavano v članku.

Kako začeti misijo "Mas Effect 3. Citadel: Cannar-Diplomat"

To iskanje bo na voljo, ko vaš junak reši Turian primarch na planetu Menae. Shepard bo prejel sporočilo od Yondum Bao - Salarian Spectrum. V njej bo lik prosil za osebni sestanek, da bi delil pomembne informacije o enem izmed zastopnikov duhovnikov. Po aktiviranju misije "Citadel: Cannar-Diplomat", pojdite na vesoljsko postajo. Srečali se boste s salarami v dvorani veleposlaništva, v bližini vrat urada spektra, nasproti vhoda v svetovalno pisarno na Ungini. Upoštevajte, da je za opravljanje naloge "Zdravljenje genofage" potrebno najti Yondum Bak. V nasprotnem primeru bo po napadu Cerberusovih sil na vesoljsko postajo iskanje postalo nedostopno.


Prehod množičnega učinka 3 Misija "Citadel: Cannar-Diplomat"

Pri srečanju s kapetanom bo Salarian povedal, da je po ujetju akumulacijskega laboratorija izginil eden od operativcev-khanarjev. In v spektru obstaja sum, da so gospe osupnile. Sedaj je ta karneval del diplomatskega poslanstva na Citadeli. In da bi našel in aretiral izdajalca, Salarian potrebuje pomoč protagonista. Če želite začeti, pojdite v pisarno Spectrum in jo pustiteinformacije o vseh novo prispelih v Citadeli diplomatov-khanarjev. Izdajalec skrije svojo lokacijo, toda da bi ga našel, morate raziskati štiri terminale:
 • Prvo sporočilo boste našli na terminalu blizu veleposlaništev, levo od izhoda iz dvigala.
 • Preberite drugo iz naprave, nameščene v begunskem taborišču, na levi strani vrat dvigala.
 • Tretji terminal se nahaja v pristaniščih, vendar v prtljažnem prostoru. Pojdi na sam konec lokacije.
 • Na istem mestu boste prebrali četrto sporočilo, drugo pa na vhodu v begunsko taborišče.
 • Ne pozabite, da iz postaje ne morete leteti, če ste začeli preučevati terminale. V nasprotnem primeru boste dobili neprijetno napako "Citadel: Cannar-Diplomat". Ko se vrnete na lokacijo, opravilo ne bo več delovalo, saj bodo terminali neaktivni. Zato je najbolje, da končate iskanje takoj.


  Odkriti izdajalca

  Zberite vse podatke, pojdite na vrh veleposlaništva. V bližini prvega terminala, ki je levo od izhoda iz dvigala, boste našli salarje. Skupaj z Yondum Bow, pojdite na srečanje z diplomatom. Khanar bo potrdil, da bi moral biti vzrok za Inspirational - asistentke, znane kot zbiratelji. Poleg tega je diplomat imel čas, da je prišel v vaš sistem, da bi sprožil virus, ki bo kmalu uničil zaščito planeta Kakhea. To bo privedlo do izhoda Khanatov iz vojne z očetom. Salarian bo poskušal nevtralizirati virus, toda stražar izdajalec ga bo napadel. In zdaj se bo Shepard moral odločiti, kako rešiti situacijo.
 • Če nevtralizirate virus, potem spekterbo umrl To možnost je treba izbrati, da dobite točke "Hero".
 • Če se reši salariant, ga bodo Wolvesi uničili. To je najboljši način za igralce, ki imajo sloves »Aperture«.
 • Igra ima tudi tretjo možnost, vendar je na voljo, če v drugem delu igre vaš junak zasluži predanost Kasumija. V tem primeru bo tat šel iz načina nevidnosti in ubil virus. In junak v tem času bo razbremenil telesnega stražarja in rešil Yondum Bau.
  Kasnejši Spectrum želi aretirati Kasumija, vendar mu to ne bo uspelo. Eksplozija se sliši, tat bo izginil in Salarian bo pomislil, da je bila ubita. Kasneje se boste lahko prepričali, da se bo Kasumi pridružil boju z ženskami. To iskanje "Citadel: Cannar-Diplomat" bo končano, vendar pred vašim junakom pričakuje veliko dogodivščin.

  Nagrade za misijo

  Quest "Citadel: Carnar Diplomat" bo prinesel +2 ugleda, kot tudi +7 točk za Hero /Aperture, odvisno od Shepardovih dejanj. Po zaključku misije se boste pridružili enotam Drells in Khanars (+50). Če ste že zaključili stransko potovanje "Panacelin for aliens", boste prejeli dodatnih 8 točk. Če ste uničili planet, vendar ste rešili Yondum, potem boste dosegli +40 točk na Oddelek za spekter. Kasumi dobite najboljšo nagrado. V tem primeru bo bonus za enote znašal +115 točk. Če sledite navodilom, iskanje ne bo delovalo.

  Sorodne publikacije