Opis 3D predvajalnika Pioneer BDP-140

Pioneer BDP-140 je "vsejedi" naprava, ki lahko predvaja različne video in avdio formate. So enostavni za upravljanje, in povprečna cena naprave ne presega 20 tisoč rubljev. Za razliko od mnogih drugih naprav velikih proizvajalcev je ta naprava sposobna delati ne le z Blu-ray diski, ampak tudi z drugimi vrstami medijev. Če predvajalnik zavrne prikaz in reprodukcijo formata, ga morate ponovno kodirati v izvirni različici. Več podrobnosti o vseh odtenkih, kot tudi značilnosti Pioneer BDP-140 lahko najdete v tem članku.




Značilnosti

Treba je omeniti, da ima igralec dostop do interneta. Njegova oblika je Blu-ray. Vgrajeno progresivno optično branje. Obstajajo naslednji izhodi: optični, kompozitni, HDMI, avdio in stereo. Dimenzije naprave: 43,5 x 5,8 x 24,9 cm. Povprečna poraba energije je 23 W, v stanju pripravljenosti pa se zmanjša na 0,3 W. Če želite, lahko programsko opremo nadgradite. Na voljo je upravljanje BD-Live. Na splošno so značilnosti naprave v skladu s sodobnimi zahtevami, zlasti glede na cenovno kategorijo. Podrobnejše informacije najdete spodaj.

Zasnova naprave

Naprava je dobila standardno zasnovo z minimalističnimi lastnostmi. Nekateri potrošniki se pritožujejo, da so gumbi na plošči premajhni, kar močno omejuje funkcionalnost. Drugi, nasprotno, verjamejo: ključi so več kot dovolj. Po potrebi lahko s pomočjo namenskega daljinskega upravljalnika povečate število razpoložljivih možnosti.


Glede na sprednjo ploščo Pioneer-ja BDP-140 (pregled bi moral biti jasenidejo, kako lepo izgleda naprava), je treba povedati, da na njej ni nič, razen posebnega pladnja za disk, gumbov za napajanje in vrat za kabel USB. Na digitalni plošči lahko vidite čas predvajanja datoteke. Mnogi potrošniki to dejstvo pripisujejo prednostim. Preklapljena vrata niso vključena na zadnji plošči.

Funkcionalnost naprave

O funkcionalnosti Pioneer BDP-140 (navodila za več podrobnosti so vključena pri nakupu) je treba obravnavati ločeno. Glede na zmožnosti naprave je treba povedati, da ima veliko več možnosti in prednosti kot njeni konkurenti (tudi pri uglednih proizvajalcih). Kot bonus potrošniki pogosto poudarjajo dejstvo, da lahko igralec prebere format NTFS. To omogoča pregledovanje predstavnostnih datotek pri povezovanju posebne opreme. V takšni cenovni kategoriji je Pioneer BDP-140 skoraj edina naprava, ki lahko deluje s to obliko. Iz presenečenj je mogoče omeniti, da naprava deluje brezhibno in prepozna ruske črke. Najdete jih tako v imenih kot v dodatnih informacijah - igralec jih pravilno prikaže. Napravo bo vsak uporabnik prijetno presenetil, ker reproducira praktično vse možne medije. Včasih lahko pride do težav z FLAC-om, vendar ga je enostavno popraviti - dovolj je preimenovati dokument v standardni MP3. Če želite, se lahko povežete z internetom, brskate po zanimivih vsebinah. Če želite, lahko prenesete iz uradne strani in namestite posebno programsko opremo, v katerivgrajeni brskalnik.
Prikazuje kakovost fotografij ali slik. Pioneer BDP-140 pretvori vsako sliko v HD. To se razlikuje od drugih naprav. Prav tako ni nobenih težav z zvokom. Ločeno morate poudariti daljinski upravljalnik. Ne samo, da lahko vklopi igralca in dela z njim, ampak še vedno lahko "sodeluje" s televizorjem in sprejemnikom. Poleg tega se za vsako vrsto tehnike izdelajo posamezni ključi. Zato se ne bojte, da boste s klikom na gumb "Omogoči" zagnali vse naprave. Ocene bodo pomagale ugotoviti, koliko te lastnosti upravičujejo vrednost in ali ste pozorni na opisane naprave.

Pozitivne povratne informacije

Pioneerjev predvajalnik BDP-140 je prejel precej veliko število potrošniških ocen. Pregledi, natančneje, velik del njih, pojasnjujejo, da je naprava enostavna in enostavna za nadzor. Uporabniki trdijo, da bere datoteke ne samo iz diskov, temveč tudi iz flash pogonov. Build napravo na odlični ravni, ne praska, praske, in ne razpadejo. Cena je več kot sprejemljiva. Nastavitve so precej pomembne v smislu števila možnosti, ki so na voljo številnim potrošnikom. Videz je prav tako zaslužil veliko pozitivnih mnenj. Predvajanje in kakovost zvoka sta vedno na odlični ravni, ne glede na to, kaj je njen vir.

Negativne povratne informacije

Prenos pogona je preglasen - to pravijo mnogi potrošniki, zlasti tisti, ki že poznajo tehnologijo tega proizvajalca. Ko se povežete z računalnikom, se prikažeMeni prvega igralca je težko razumljiv. Večina navaja, da gumbi, ki se nahajajo na sprednji strani aparata, ne zadoščajo za najbolj priročno krmiljenje. Včasih pride do težav pri spominjanju nastavitev slike. Občasno se izgubi jasnost in osveži prilagojeni filter. Nekateri imajo težave pri povezovanju z omrežjem Wi-Fi.

Sorodne publikacije