Znaki Skyrim: Lydia

Svetovno znana igra Elder Scrolls V: Skyrim že več kot 5 let raziskuje igralce iz vsega sveta, vendar ne postane manj zanimiva. Ekstremni prostori, zanimive parcele, nasprotniki, uganke. Posebno mesto zasedajo liki v Skyrimu. Lydia je ena izmed redkih, ki ostane v spominu za vedno.

Zgodovina

Lydia je prva bojevniška spremljevalka v igri, ki postane dostopna po zaključku "Zmaja na nebu" pri glavni zgodbi. Prvo srečanje z njo poteka na izhodu iz gradu "Zmajev Mež". Prisilno vas ustavi in ​​jo imenuje tan - skrbnik Jarle Vaytran.


Igra je bogata s spremljevalci, ki so pripravljeni umreti in vas ščitijo v Skyrimovem svetu. Lidija med njimi je najbolj nepozabna. Iz dialoga boste ugotovili, da je to vaš prvi huskar (v bistvu osebni skrbnik). Mogoče zato, ker vam ne pomaga, ampak opravlja svojo dolžnost in spoštuje tradicije svojih prednikov. Ko spoznate svojega spremljevalca, je varneje potovati po igri. Ampak popolnoma zaščititi pred sovražnikom ne bo mogel: kot večina znakov, je smrtna in na nizki ravni zdravja pade na koleno. Če bo v tem trenutku izveden udarni udarec, bo huskar zapustil pravljični svet.

Kako oživiti Lidijo?

Zelo pogosto se igralci zanimajo, kako obnoviti Lidijo. Skyrim je poleg raznolikega sveta bogat z različnimi žuželkami, ki ne dovolijo, da bi spremljevalec pravočasno pomagal in ga izvlekel iz smrti. Poleg tega, v vročini bitke, igralci pogostoRočno dokončajte njegov prvi huskar.


Ne skrbite veliko in prenesite najbližje ohranjanje - obstaja še en izhod. Če želite to narediti, boste potrebovali ukaz za ukazno mizo, ki bo obnovljena.
 • Vnesite zahtevani ukaz in vstavite presledek.
 • Brez zapiranja konzole kliknite na levo miškino tipko spremljevalke.
 • Pritisnite ENTER in zaprite vhodno ploščo.
 • Po teh preprostih manipulacijah lahko še naprej raziskujete svet Skyrim - Lydia vas bo sledila na petah. Toda čudovito vesolje igre je neverjetno veliko in z lahkoto lahko izgubite svojega spremljevalca, če ji naročite, naj vas počaka na kraju samem. Sčasoma bo prišla k njenemu prebivalcu, toda, da se hitro premakne k njej, uporabite kombinacijo igralca.Moveto, kjer je Id številka igralčeve igre.

  Prizadevati si za popolnost

  Peti del antičnih zvitkov »je znan in veliko modifikacij. Lydia Lydia Pretty Face, ki radikalno spremeni videz spremljevalca, je privlačnejša z modo Skyrim. Priljubljeni in replikatorji Lidije, ki preoblikujejo ne le osebo, temveč tudi videz huskarla, in mu dajejo milosten ženski ritem.
  Če ste že utrujeni od uvajanja ukazov za vstajenje, boste lahko uporabljali modele "nesmrtni sopotniki". Ko ga namestite, se ne boste morali bati življenja vaših pomočnikov. Nadarjeni programerji so ustvarili velikomodifikacije, ki uvajajo novo animacijo, zvoke in teksture v Skyrimov svet. Lydia je eden glavnih objektov manipulacije. Vsak dan Mreža vstopa v nove modifikacije, s katerimi huskar postane močnejši, lepši in zanimivejši.

  Sorodne publikacije