Nosilec klimatskih naprav: navodila in pregledi

Klimatske naprave danes niso več nenavadne za stanovanja in pisarne. Nameščeni so povsod. Vroče poletje si je težko predstavljati brez moderne klimatske opreme. Razlog za to ni le želja potrošnikov, da ustvarijo udobje v pogojih, v katerih preživijo večino dneva, ampak tudi ugodne cene za takšne naprave. Ponujajo se v širokem asortimanu.

Za pravilno izbiro morate razmisliti o več modelih. Klimatske naprave Carrier bodo odličen primer.

Pregled glavnih značilnosti modela kanala FB4BSF036000

Ta oprema je kanalska klimatska naprava za vgradnjo v prostorih, katerih površina ne presega 123 m 2. Enota je vsestranska. Ta značilnost, po besedah ​​potrošnikov, je možnost vgradnje v vodoravni ali navpični položaj. Znotraj je nameščen zračni filter. Ohišje ima izolacijski premaz. Kot poudarjajo kupci, to bistveno zmanjšuje raven hrupa. Za zaščito pred zmrzovanjem lahko kupite termostat.

Širok izbor klimatskih naprav Carrier in Chernivtsi


Pregled pozitivnih lastnosti

Zgoraj opisane klimatske naprave Carrier, , imajo veliko prednosti, med njimi je treba razlikovati med:
 • udobjem delovanja;
 • univerzalna pritrditev;
 • sposobnost opreme za delovanje v načinu hlajenja in ogrevanja;
 • možnost nastavitve nastavitve za smer zraka navzdol.
 • KajGlede na priročnost uporabe je opremljen s plastičnim odtočnim pladnjem, ki je namenjen zbiranju nastalega kondenzata. Če je naprava opremljena s toplotno črpalko, se način hlajenja dopolni z načinom ogrevanja. Strankam je všeč prisotnost zanesljivega izmenjevalnika toplote, ki ima dobro zaščito pred nastankom rje. Poleg tega lahko kupite termostat.


  Navodila za uporabo

  Priročnik za uporabo klimatske naprave nosilca. Morate se seznaniti s časom namestitve opreme. Iz nje lahko ugotovite, da morajo biti notranje enote kanalskih naprav z električnimi grelniki nameščene v skladu s pravili. Potrebno je, da je bil korak od primera do vnetljivih materialov 25 mm. Če je vgradnja izvedena v brezpogojnem prostoru, je treba izolirati dovod in recirkulacijski zrak. Ta material uporabite s paroprepustno plastjo.
  Vsaka lokacija na območju, kjer se lahko zahteva, je lahko lokacija. Ohišje opreme je narejeno iz trpežne kovinske barve, zasnovo pa dopolnjuje zanesljiva oprema. Vse to zagotavlja, da bo enota delovala dolga leta.

  Pregled glavnih značilnosti in specifikacij klimatske naprave 51AKP009H

  Mobile Conditioner Carrier, katerega model je bil omenjen zgoraj, stane od 7200 UAH. Enota je prenosni monoblok, ki lahko deluje ne samo za hlajenje, temveč tudi za ogrevanje. Pretok zraka se lahko dobavi v volumnu667 m 3 na minuto. Poraba energije Hlajenje je 900 W. V napravi ni načina prezračevanja. Električno napajanje zagotavlja notranja enota. Opisana klimatska naprava Carrier lahko deluje v načinu ventilatorja, vendar ogrevanje in hlajenje ne bosta vključena. Temperaturo lahko vzdržujemo v samodejnem načinu. Napravo lahko vklopite tako, da jo deaktivirate.
  Potrošniki ne marajo dejstva, da komplet nima daljinskega upravljalnika. Mnogi kupci poudarjajo, da izberejo ta model mobilne klimatske naprave zaradi vključitvenega in izključitvenega časa. Med dodatnimi značilnostmi bi morala biti raven hrupa, ki se giblje od 45 do 47 dB. Potrošniki ne marajo, da zasnova ne vključuje prisotnosti filtrov za fino čiščenje zraka. V napravi je ventilator za nastavitev hitrosti ventilatorja.

  Navodila za uporabo

  Ko boste prebrali navodila za Airrier Airrier Airrier, boste razumeli, kako ga uporabljati, da se izognete okvaram. Na primer, če se soočate s težavo, ki se kaže v okvari opreme iz dela, morate preveriti glavni rezalnik in se prepričati, da napajalni kabel ni poškodovan. Včasih ta težava kaže tudi na zamašitev filtra. Če se klimatska naprava ne odziva na ukaze, morate vtič izvleči iz vtičnice in ga nato vstaviti nazaj. Klimatska naprava Carrier ima zaslon, ki omogoča nadzor delovanja naprave. Če vidite znak EU, lahko kaže nanestabilna oskrba z energijo. V tem primeru je vtič iz vtičnice odstranjen. Počakati morate 10 minut in nato znova zagnati enoto. Z proučevanjem napak klimatske naprave Carrier boste ugotovili, da se na zaslonu lahko pojavijo črke HB. Označujejo, da je posoda kondenzata polna. Vtič je odstranjen iz vtičnice, posoda je prazna in po treh minutah se lahko naprava ponovno zažene.
  Priporočljivo je, da se zračni filtri očistijo vsakih 30 dni. Nahajajo se na zadnji strani naprave. Pred tem morate enoto odklopiti iz električnega omrežja. Če želite odstraniti filtre, morate klikniti na nosilce zapaha in odstraniti kartico, šele nato lahko nadaljujete s čiščenjem. To ponavadi poteka s tekočo vodo ali sesalnikom. Po sušenju se filtri postavijo na svoje mesto. Klimatske naprave Prevoznik se lahko pere in zunaj. Uporablja milnico in mehke krpe. Ne uporabljajte vnetljivih tekočin ali razpršil.
  Odtok kondenzata se mora izvajati s cevjo, ki se nahaja na zadnji strani enote. Po končani operaciji se vtič zapre in cev se vrne v prvotni položaj. Če naprave ne nameravate uporabljati dolgo časa, jo morate odklopiti od napajanja. Voda se združi in po zapiranju vtiča.

  Na koncu

  Pred dolgim ​​časom mirovanja svetujemo, da klimatska naprava Carrier očisti svoje filtre. Kabel je navit na nosilcu, ki se nahaja za njim. Klimatska naprava po končani namestitviValovita cev v gnezdih je pokrita s pokrovom.

  Sorodne publikacije