Pridobivanje naročnin: pregled in nasveti za začetnike

Zaslužek na internetu za nikogar že dolgo ni bil presenečenje. Vendar pa veliko število načinov povzroča veliko dvomov. Uporabniki se sprašujejo, katero možnost je bolje izbrati in kateri ne smejo zapravljati časa. Pridobitev naročnine je morda najlažja možnost za šolarje. Ne potrebuje posebnega znanja. Dovolj je le uporaba interneta.

Kratek pregled

Zmožnost zaslužka na internetu je postala tako priljubljena, da se socialna omrežja že dolgo ne uporabljajo samo za komunikacijo in izmenjavo informacij, ampak tudi za komercialne namene. Na primer, za zaslužek na naročnine. Naj na kratko preučimo, kaj je ta različica. Torej so naročnine drugačne. Na primer, obstajajo zbiralniki, ki ponujajo plačilo v zameno za uporabnika, ki se naroči na skupino ali račun na družabnih omrežjih. Namesto tega bo prejel majhno plačilo, lastnik skupnosti pa bo povečal nakupe naročnikov. V skladu z isto shemo so bile urejene plače za plače, repostacije in naročnine. Razumeti je treba, da te metode ne obljubljajo velikih dobičkov, temveč jim omogočajo, da zaslužijo brez kakršnih koli znanj.


Možnosti

Preprost sistem zaslužka za naročnino LID je objavljanje povezav do različnih trgovin. Potencialni uporabnik lahko prek povezave prejme popust. Prednost je v tem, da ničesar ni treba vsiljevati ali prodajati.Ob istem času, ko opravljate kakršen koli nakup, vam bo zaračunan dohodek. Obstaja tudi priložnost za prejemanje dohodka, če uporabljate PUSH sporočilo. Vsi vedo, kaj je to. Pojavna sporočila brskalnika. Ko so kliki na njih, se obračunani dohodek.
Obstaja še ena vrsta naročnine - SMS. Uporabnik ima na primer prilagojeno vrsto storitve, vendar predlaga, da vnese telefonsko številko in potrdi kodo. Dejansko bodo ta dejanja pomenila, da je uporabnik naročen na storitev, zdaj pa se bo njegov račun samodejno zaračunal. Če želite zaslužiti denar na ta način, morate uporabnikom ponuditi katero koli storitev, kot tudi imeti dogovor z ponudnikom storitev, ki bo prenesel vašo pristojbino.


Zdaj veste, kako se zaslužijo naročnine. Kako in koliko dobička lahko dobimo na ta način, je ločeno vprašanje.

Ustreznost

Zakaj potrebujejo stranke in zakaj ga plačujejo? Strinjam se, da je to zelo zanimivo vprašanje za tiste, ki jih zanima sistem zaslužka na naročninah LID. Različne naročnine, reposti in druga dejanja v družabnih omrežjih urejajo veliko število uporabnikov, omogočajo razrahljanje projekta. V ta namen je kupec pripravljen izvajalcem dati plačljive naloge. Na ta način lahko hitro in relativno preprosto povečate število naročnikov in povečate prepoznavnost projekta.

Kje začeti?

Torej se odločite, da boste zaslužili od naročnin. Nič ni zapletenega, zato je problemza vsakega uporabnika bo to povsem izvedljivo. Torej, kakšne ukrepe mora narediti novinec:
 • Ustvarite račune v socialnih omrežjih. Priporočljivo je, da se ne omejuje na nobeno mesto. Več računov imate, več nalog in prihodkov.
 • Nato morate izbrati posredniška spletna mesta, kjer stranke postavljajo delovna mesta, izvajalci pa jih morajo peljati na delo in tako zaslužiti denar za vzdevke in naročnine.
 • Tudi ustvarjanje elektronskih denarnic v različnih plačilnih sistemih ne bo koristno, kar bo v prihodnosti koristno za prejemanje plačil.
 • Zanesljiv internet. Da bi zaslužili na naročninah PUSH, morate preživeti nekaj ur na dan.
 • Ta način zaslužka ne določa nobenih zahtev glede starosti, stopnje izobrazbe, razpoložljivosti izkušenj, lokacije itd.

  Območja mediatorjev

  Torej, če ste vsi pripravljeni na ustvarjanje denarja, bo naslednji korak iskanje strani, ki izvajalcem zagotavljajo preproste naloge za plačilo. Izkušeni uporabniki jih običajno razdelijo v dve kategoriji. Ti so enostranski in tudi multisocialni posredniki. Prva kategorija vključuje storitve, ki zagotavljajo naloge za delo v kateri koli družbeni mreži. Druga, nasprotno, zajema več naenkrat, kar potencialnemu izvajalcu omogoča, da ima širši nabor naročil, predloži več vlog in zato dobi višje donose. V obeh primerih je načelo dela približno enako. Za sprejemZa dostop do naročil morate registrirati račun, določiti svoj e-poštni naslov, nato ga potrditi in začeti.
  Praviloma se vse zgodi zelo hitro. Naloge so preproste, zato ne vzemite veliko časa. Izvršitelj takoj po izvršitvi šteje plačilo na stanje na računu, ki ga lahko v prihodnje odbije glede na pogoje, ki jih posrednik določi.

  Nasveti za začetnike

  Vendar pa je pomembno, da se zavedate, da so uporabniki socialnih omrežij blokirani, če imate preveč aktivni račun. To bi morali upoštevati tisti, ki nameravajo opraviti veliko število nalog. Najverjetneje bo takšna shema neuspešna. Zato je bolje delati z računi na več socialnih omrežjih in tako zmanjšati verjetnost blokiranja lastnih računov. Razumeti je treba, da je takšno delo zelo monotono, zahteva neverjetno povezljivost in ne bo pritegnilo vsakega uporabnika. Da bi dobili bolj ali manj dober dohodek, morate vsak dan preživeti nekaj ur za opravljanje ponavljajočih se dejanj. Pridobivanje na različnih naročninah je komaj primerno za ustvarjalne ljudi, ki želijo uresničiti svoj potencial. Nič manj težko čakajo na tiste, ki nimajo spremljevalca. Takšnim uporabnikom bo zelo težko izvesti monotono delovanje za nekaj ur.

  Kako zaslužiti denar za besedo?

  Načelo je precej preprosto. Vse, kar je potrebno od uporabnika, je, da besedila, ki jih prenašajo, posredujejo na določene reference strank. Vendar paUpoštevati je treba, da ni treba izračunati visokega plačila. V povprečju plačajo od dvajset do petdeset centov za tožbo.

  Vendar pa ni treba imeti računalnika za delo. Vsa dejanja je mogoče izvesti iz katere koli mobilne naprave. V tem primeru lahko popolnoma kjerkoli.

  Plače na naročnino za mobilne naprave

  O tem podrobneje razpravljamo o tej možnosti ustvarjanja prihodkov, ker se nekoliko razlikuje od tiste, o kateri smo govorili prej. Torej, domnevamo, da obstaja katera koli stran, ki zagotavlja plačano storitev. Lahko postanete partner tega spletnega mesta in ga prinesete uporabnikom. Za vsakega naročnika, ki se naroči na plačano storitev, bo spletno mesto preneslo denar. Torej je pridobivanje plačanih naročnin privabljanje uporabnikov. Bolj kot so, več boste lahko zaslužili na ta način.

  Kako privabiti uporabnike?

  Obstaja več najpomembnejših načinov:
 • Lastno območje.
 • Dražilke in transparenti.
 • Kontekstno oglaševanje.
 • Verjetno bodo uporabniki, ki imajo svoje spletno mesto z občinstvom, sorazmerno lahko zaslužiti na plačanih naročninah. Dovolj je, da postavite oglase na spletno mesto partnerja in uporabnikom posredujete informacije. Teaserji in pasice so promocijske slike s povezavo. Lahko jih postavite na katero koli spletno mesto za plačilo. Vendar, če želite zaslužiti denar, vam ni treba samo objavljati pasic in dražljaje, ampak tudi sledenje učinkovitosti vsakega. Na ta način boste lahko zmanjšali stroške oglaševanja in s temPlačajte za plačane naročnine.
  Kontekstualno oglaševanje je drug način objavljanja plačanih oglasov. Vendar pa bodo v tem primeru besedilni oglasi. Potrebno je povezati znesek stroškov in dobljenih rezultatov. Lahko se izkaže, da stroški kontekstualnega oglaševanja presegajo potencialne prihodke iz plačanih naročnin. Zdaj veste nekaj načinov za zaslužek. Na kakšen način se naročite, se odločite sami. Na primer, če zaslužite na naročninah v družabnih omrežjih, bodite pripravljeni na opravljanje preprostih dejanj, ki ne prinašajo znatnega dohodka, temveč trajajo veliko časa. Če uporabljate druge možnosti (npr. Naročnine za mobilne naprave), boste morali trdo delati, da boste privabili občinstvo. Pri oblikovanju določenega števila naročnin pa je mogoče prejeti pomembnejši in do neke mere stabilen dohodek.

  Sorodne publikacije