Opis Fujifilm Instax Mini 25

Ta članek bo zagotovil informacije o trenutni novosti. To je digitalna naprava - Fujifilm Instax Mini 25. Njegova kompaktna velikost in odlična funkcionalnost. Tisti, ki sledi podatkom razvijalca, se lahko strinja, da Instaxova kamera ni novost. Prvič o tem je na Japonskem postal znan leta 1999. In tudi takrat, zanimanje za kupce ni oslabilo, ampak nasprotno, vsakič se je povečalo. Toda v letu 2008 je bila skrita izdelava fotografskih materialov za tiskanje, zato je bila prodaja in izdelava naprav upočasnjena. V Rusiji se je prodaja v polnem zamahu začela leta 2011. Proizvajalec dobavlja napravo v to državo z vsemi potrebnimi potrošnimi materiali.
Razčlenitev nadeva

Kdor je tesno povezan z digitalno tehnologijo, mu ne bo mogel verjeti, vendar je Fujifilm Instax Mini 25 lep impresivno, deluje z minimalno elektroniko v notranjosti. Za polnjenje kasete, ki ima 10 kartic, posnamete sliko. Po tem bo natisnil in se bo pojavil v nekaj minutah. Kaj pride na misel po takšni zgodbi? Vsakdo ve (in že dolgo je pozabljen) kamero "Polaroid". Tehnologija v opisanih napravah se uporablja popolnoma enako. Kakšne so razlike med njimi v tem primeru? Instax naprave so bolj kompaktne kot sovjetski modeli. Vendar pa to pomeni določeno pomanjkljivost - velikost fotografije. Teža naprave je 300 gramov. Odtis je velikosti 86 za 54 milimetrov.ProcesIzdelava slike in tiskanje

Potrebno je kupiti kaseto, jo odstraniti iz embalaže (ki je mimogrede popolnoma zapečatena), odpreti vrata kamere in vstaviti del. To je mogoče narediti v luči, možno je v temni sobi. Omejitev ni. Poleg tega zmede na desni strani kasete z napačno eno ne bo delovalo, ker le vstavi eno od njih. Na koncu postopka pritisnite na sprožilec. Fotoaparat bo povečal sliko in takoj natisnil sliko. Prva v kaseti je natisnjena z besedno zvezo "ni film". Ne bojte se ali mislite, da je to poroka. Ta slika je vtič, ki ščiti kaseto s karticami pred svetlobo. Po tem ima lastnik 10 okvirjev. Ampak morate razumeti, da to ni slika, v kateri lahko vidite sliko in, če vam ni všeč, jo izbrišite. Vsako misel je treba premisliti in nato fotografirati.

Več o fotoaparatu

Kot že omenjeno, elektronika v Fujifilm Instax Mini 25 praktično ne obstaja. Obstaja samo ena funkcija, ki izračuna raven izpostavljenosti. To se zgodi na samodejni ravni. Toda ročni način ima tudi možnost, da ga popravi. Vendar pa je metoda zelo nenavadna, precej eksotična. Če pogledate podrobneje opisano kamero, lahko vidite, da ima dva gumba za snemanje slike, gumbe za vklop bliskavice, osvetlitev in napajanje, pa tudi majhen črno-bel LCD zaslon. Potrebno je prikazati več ikon. Pritisnite gumb za osvetlitev in spremenite nastavitve. Vse to poteka zaporedno: brezpopravek, negativen, pozitiven. Ta nastavitev ni več na voljo.
Samodejno ostrenje ni vgrajeno. Vsak okvir bo oster, če ga vzamemo iz razdalje več kot 50 cm. Če želite fotografije približati, boste morali uporabiti makrolux. Obleže objektiv. V tem primeru se ostrina prikaže v razdalji 30 cm od kamere. Nastavitev ne boste mogli spremeniti na drugačen način.

Zanimivi trenutki

Fujifilm Instax Mini 25 je dobil zelo majhno bliskavico. Idealno za ustvarjanje portretnih posnetkov. Fotoaparat napaja dve litijski bateriji. Naprava ima dva gumba za spust: eden je odgovoren za vodoravno usmerjenost, drugi pa za navpično orientacijo. Na objektivu je ogledalo. Možno je odstraniti sephi. Ko pritisnete tipko za spust, fotografija zapusti: ena stran je bela, druga je črna. Nekaj ​​minut kasneje se slika začne pojavljati. Najprej samo konture, nato pa se pojavijo in barve.

Povzetek

Razumeti je treba, da ta naprava ni profesionalna kamera. Primerna je za navijače, ki imajo radi ta slog fotografiranja. Z uporabo te naprave morate pozabiti na ostrenje in ostrenje. Obstaja samo ena stvar: fotografirati je treba samo trenutek, kamera lahko popolnoma odseva vsa neizkrivljena čustva.

Sorodne publikacije